Maybelline SuperStay lak na nehty - 490 Rose salsa, hot salsa

by - 9:00


I když to tak venku moc nevypadá, jaro se blíží (aspoň doufám). V nákupech za únor jsem vám ukazovala i tenhle lak na nehty od Maybelline. Co jsem si ho pořídila, pořád mě to k němu táhne, ačkoliv mám laků více než dost. Nejen, že tuhle řadu laků Super Stay od Maybelline miluju, protože mají pro mne vyhovující štěteček, konzistenci i výdrž, ale i ty jejich odstíny stojí za to! A tak, abychom to jaro trošku přivolali, bude dnešní článek právě o tomhle svítivém krasavci v odstínu 490 Rose Salsa, Hot Salsa.

Laky se mi líbí již na první pohled svým obalem. Tím, že lahvička není kulatá, ale placatá, se velmi dobře skladují. A musím pochválit i jejich barevnou škálu, kde si vybere snad opravdu každý. Já mám doma momentálně tři a kdybych si nezakazovala už dávno kupovat nové laky, tak u tří rozhodně nezůstanu.
Lahvička obsahuje 10 ml produktu, což je docela dost, nevím jak vy, ale já jsem snad nikdy žádný lak na nehty nespotřebovala celý, spíš mi dříve vyschl. 
Lak, po kterém jsem sáhla, se jmenuje 490 Rose Salsa, Hot Salsa a je to nádherná, zářivá, červeno-oranžová barvička. Úplně z ní to jaro cítím a i když jsem se jí zprvu trošku bála, je skvěle nositelná.
Nemám ráda kulaté štětečky, s těmi to moc neumím. Naopak přímo miluji kratší, pevnější a ploché, které jedním tahem vykreslí celou plochu nehtů. A přesně takový kartáček tyto laky mají.
Lak používám vždy ve dvou vrstvách, v jedné není krytí úplně 100 % a ta druhá je tam potřeba. Jako topcoat používám Sally Hansen Insta Dri, který je božský. Lak je pod ním prakticky okamžitě suchý (nesnáším čekání na zatvrdnutí laku) a krásně se leskne. Prodlužuje i výdrž laku. 
Lak mi vydrží nositelný 4-5 dnů podle toho, co všechno dělám. Minule jsem s ním ale i vykošťovala pstruha a ni se nehnul, což považuji za velký úspěch :-). Odlakovává se také velmi dobře a nebarví nehty, ačkoliv nepoužívám žádný base coat.

Znáte tyto laky od Maybelline? Jaká je vaše oblíbená značka laků?



You May Also Like

10 komentářů

  1. Krásne odtien, ja od Maybelline prekvapivo ešte žiadny lak nemám, velmi rada mám značku Sally Hansen :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sally mám taky ráda, ale trošku se beru s jejich štětečkem, na mě je moc tenký a dlouhý :)

      Vymazat
  2. Tak ta barva vypadá parádně, úplně mám chuť se jít přehrabat svou sbírkou laků a najít a nalakovat nějakou podobnou:-) A pokud nenajdu, tak rychle dokoupit:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná barvička. Já mám nejraději laky od Sally Hansen. Ale v poslední době jsem si dost oblíbila gel laky od Essence. :)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Essence jsem ty nové ještě nezkoušela, straší ale nebyly špatné, jen to chtělo většinou více vrstev

      Vymazat
  4. Krásná barva a typ štětečku který mi vyhovuje. To znamená že bych se měla na tyto laky podívat. Já taky nikdy lak nevypotřebuji, spíš zaschne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě mrkni, dost častou jsou v akci a za mě jsou nej co jsem měla :-)

      Vymazat
  5. Jaka pekna barvicka, odstiny cervene mam moc rada. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky, ale najít ten správný byla docela fuška :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)