CHARLOTTE TILLBURY - Vintage Vamp paletka

by - 14:59


Nevím jak vás, ale mě tohle zatažené, upršené počasí hrozně deptá, chce se mi akorát spát a bolí mě hlava. Modlím se, aby aspoň na chvilku vykouklo sluníčko, protože už mě to nebaví. Těším se na jaro, až bude zase všechno veselejší, barevnější. Tuhle naprd náladu si ale musíme nějak vylepší, a tak vám dneska ukážu jeden ze svých pokladů, který sice nemám zase tak dlouho, ale zamilovala jsem si ho okamžitě. Jedná se o paletku od Charlotte Tillbury v odstínu Vintage Vamp. Jsou to přesně mé barvy a ty stíny jsou navíc naprosto božské!

Na kosmetiku Charlotte Tillbury jsem narazila už dříve, a to hlavně díky britským youtuberkám. Hrozně se mi líbí obaly produktů, jsou takové elegantní a přesto jednoduché. I na samotné produkty jsem četla a viděla dost chvály, takže jsem se pak do Londýna těšila, že si vše prohlédnu na živo a osahám, Nerada nakupuji přes internet něco, co nevím jak ve skutečnosti vypadá.
V Londýně jsem si pořídila rtěnku, na kterou recenze také bude, ale přednost dneska dostala paletka, kterou jsem si koupila k narozeninám v lednu. Vybrat si jednu z celé nabídky byl docela oříšek, ale nakonec jsem sáhla po barvách, o kterých vím, že je mám ráda a že je určitě unosím. Volba tak padla na The Vintage Vamp
Paletka se skládá ze čtyř odstínů. Dva světlé a dva tmavší, přičemž ten zlatý jsou spíše třpytky a má lehce odlišnou strukturu od zbývajících tří.
Čas od času narazím na kosmetický kousek, na který bych se nejraději jen dívala, protože je mi hrozně léto do něj rýpnout a začít ho používat. No a tahle paletka k nim rozhodně patří. Líbí se mi, jak je krásně skladná, celkový design je nádherný, jednoduchý a funkční a uvnitř paletky je velké a hlavně i použitelné zrcátko s malou hvězdičkou v rohu.
Jak už jsem zmiňovala, tohle jsou přesně moje barvy, sahám po nich nejčastěji, a také se v nich i nejlépe cítím. O barvách jsem tedy měla jasno, ale byla jsem zvědavá na strukturu stínů a jejich pigmentaci. A tady musím říct, že mně paletka vyrazila dech. Stíny jsou nádherně máslové, nepráší, nedrolí se a díky jejich vysoké pigmentaci stačí štětcem jemně přejet a je hotovo.
Má nejoblíbenější barva je právě hned ta první zleva. Miluji ji samotnou na víčku nebo doplněnou tmavší barvou, ať už z této paletky nebo z jiné. Zlatý stín je mnohem více krémový a jsou to spíše třpytky, hůř se s ním pracuje a viděla bych prsty jako nejlepší řešení toho, jak ho dostat na víčko. 
Za sebe můžu tuhle paletku jen a jen doporučit, myslím, že doma nemám stíny, které by mi texturou a pigmentací tolik vyhovovaly (krom toho zlatého). I Too Faced Chocolate Bar, moje favoritka, na tom tak dobře není a více práší. Nemám jedinou výtku k balení, ani ke stínům, snad krom toho zlatého, u kterého mi ta textura tak úplně nesedí. Pokud budete mít možnost, vyzkoušejte nějaký stín od Charlotte Tillbury, myslím, že nebudete litovat.

Jaké jsou vaše oblíbené barvy v líčení? A znáte tuhle značku?


You May Also Like

13 komentářů

  1. Mám doma taky paletku od CT, The Uptown Girl, a první stín, který se má používat jako "prime" se mi už po pár hodinách slévá, s bází i bez báze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vážně? mně zrovna ten prime drží nejlíp ze všech i bez báze, ostatní se třeba večer už trošku slijí, ale tenhle drží pořád stejně a pořád stejně výrazně

      Vymazat
    2. Já to mám právě naopak, ostatní perfektně drží a ten první ne :)

      Vymazat
  2. Krása :)

    www.nicolepicknmix.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Značku neznám ale paletka je opravdu nádherná. Jak barevná kombinace, obal, velikost. Za mě paráda kterou bych i já určitě ráda vyzkoušela. Moje oblíbené odstíny jsou typicky nude odstíny hnědé, světlá růžová, temně fialová.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to máme tu škálu dost podobnou, občas ráda experimentuju, ale hnědá je klasika v jakémkoliv odstínu :-)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. ale zákeřná, nutí mě se koukat po jejích sestřičkách :D

      Vymazat
  5. Takove barvicky jsou take pro me jak delane. Paletka je pekna.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)