ZOEVA Classic Eye Set sada štětců na líčení

by - 8:30


Dneska vám ukážu podrobněji jeden z mých letošních vánočních dárků. Od přítele jsem dostala vysněný set štětců od značky Zoeva. Tyhle štětce jsem chtěla vyzkoušet už dávno, ale pořád mě tak nějak odrazovala cena a říkala jsem si, že si o ně budu raději psát Ježíškovi. A letos to vyšlo. Ježíšek mi nadělil sadu šesti štětců na oči - Classic Eye Set. A musím říct, že ačkoliv je cena za tyto štětce vyšší, tak mě nezklamaly (spíše rozmlsaly), ale o tom více v článku.

Sety štětců od Zoeva se prodávají v moc pěkných taštičkách, které jsou praktické a určitě se dají i v budoucnu využít. Já do této taštičky například ukládám všechny své štětce když někam cestuji. Původně jsem pokukovala po sadě v rose gold barvě, ale nakonec jsem se, i na základě recenzí, rozhodla pro tuto klasikou variantu.
Taštička má uvnitř ještě vnitřní kapsu. Zipy jsou krásně pevné a nikde nic netrčí. Líbí se mi i barevné provedení uvnitř.
Sada obsahuje šest štětců určených na oční make-up. Štětce byly každý ještě samostatně zabalený v igelitovém obalu a na těch chlupatých byla ještě plastová násadka viz další fotka. Provedení štětců se mi moc líbí, jsem spíš na ty klasické věci a černé štětce se stříbrno-bílými detaily klasika rozhodně jsou. Štětce jsou i příjemně lehké a dobře se drží a pracuje se s nimi.
Plastové obaly jsou i skvělými pomocníky na cestování. Chrání štětiny i taštičku před upatláním.
Sada obsahuje tři huňatě štětce - 227 Soft Definer, 234 Smoky Shader, 231 Petit Crease
A dále 315 Fine Liner, 322 Brow Line a 317 Wing Liner
Tihle tři chlupáčci patří mezi moje nejoblíbenější. Byla to láska na první dotek. ZLEVA: Soft Definer je skvělý na stínování a blending, Smoky Shader používám na nanášení stínů přes celé víčko. Je krásně pevný, stačí do stínů jen ťupnout a máte dostatek, nikde nic neopadává a stíny "nerozrýpe". Navíc se s ním skvěle nanáší i ColourPop stíny, které jsem jinak musela nanášet pouze prstem, protože s jejich unikátní konzistencí mi to jinak nešlo. A poslední je pak Petit Crease, který je ideální do záhybu oka nebo na stíny pod spodní linku. Je také pevný, přesný a krásně jemný.
Další tři štětce využívám o něco méně, ale nemá to co dočinění s jejich kvalitou, nýbrž s tím, že jsem nemehlo na linky a navíc si myslím, že mi moc nesluší. Opět ZLEVA: Fine Liner je dokonalý štětec právě na gelové oční linky. Je pevný, přesný a díky jeho zahnutému tvaru se s ním linky kreslí opravdu skoro samy. Takže to snad dokáže parádně i nemehlo jako já. Dále Brow Line je tenký, podlouhlý štětec, který já používám na spodní linku. A poslední je pak Wing Liner, který je určený přesně na takový ten ocásek u linek. Je nádherný tenký, přesný, velmi dobře se s ním pracuje. Já ho zatím používám na dokreslení obočí, když potřebuji. Právě díky tomu, jak malinký a přesný je, vypadá dokreslení poměrně přirozeně, což je přesně to, co chci.
227 SOFT DEFINER
234 SMOKY SHADER
231 PETIT CREASE
317 WING LINER - má krásně zkosený tvar, ideální na linky, s ním už se to fakt musím naučit!
322 BROW LINE
315 FINE LINER - naprosto skvělá věc na jemné linky, díky tvaru se kreslí velmi snadno

Štětce jsou syntetické, díky tomu jsou opravdu krásně jemné, poddajné, ale přesto tak akorát pevné, aby se s nimi dobře pracovalo. Já jsem nadšená a myslím, že brzy doobjednám nějaké bratříčky a sestřičky. Pokaždé totiž vyloženě slintám na jejich stránkách. Nejen, že štětce jsou opravdu kvalitní, ale někdo při jejich výrobě přemýšlel a jejich tvary a zastřižení je opravdu dělají použitelné a výjimečné. 

Cena těchto štětců je vyšší, to bez debaty. Ale věřte mi (a na to si asi ale musí přijít každý sám), že štětce dělají v líčení mnoho. S kvalitním štětcem na make-up a aspoň jedním štětcem na stíny může výsledné líčený být nesrovnatelné. Spolu s Real Techniques patří teď tyhle štětce mezi mé nejoblíbenější.

Jaké jsou vaše oblíbené štětce? 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Real Techniques mám taky ráda, tyhle vypadají skvěle, vídám je často a nějaké štětce na oči zrovna potřebuju, takže se po nich asi nejspíš podívám :D
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám Zoeva štětce ráda, akorát nejsou syntetické, asi krom 315 a 322.Rose Gold sadu jsem letos taky dostala k Vánocům, je moc hezká, ale ty tvoje mají hezčí taštičku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nenašla jsem právě přesně napsané, který je a který není syntetický, jen vím, že dělají oboje :)

      Vymazat
  3. a co teprve jak se s nimi pracuje, opravdu rozdíl :-)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)