Too Faced - Better Than Sex řasenka

by - 10:31


Řasenky jsou jedna z nejindividuálnějších věcí a jejich sortiment je opravdu široký. Já už pár favoritů mám, ráda ale zkouším nové, testuji kartáčky a hledám ten výsledný efekt, který se mi bude nejvíce líbit. Zároveň je to u mě ale i produkt, z jehož nákupu mám vždycky největší strach, jak mi bude sedět. Proto moc neexperimentuji s těmi dražšími značkami. Zkoušela jsem zatím jen Benefit a Estée Lauder, ale tu jsem předtím dostala v mini verzi, takže jsem věděla, co čeho jdu. Na slavnou Better Than Sex od Too Faced se pějí ódy, ale také najdete i spoustu kritiky. Mě hrozně nalákal její kartářek i obal, který se mi opravdu hodně líbí. V létě jsem si tak řekla, že do ní prostě půjdu a když jsem byla v Praze, pořídila jsem si ji. Šetřila jsem si ji, dokud nespotřebuji nějaké načaté a poslední měsíc na ni konečně přišla řada. No a jak jsem s ní spokojená? Tak to vám právě dneska povím.

Too Faced má krásné, hravé obaly a co si budeme povídat, dost často je to právě obal, který rozhoduje o nákupu. 
Řasenka má velmi bytelný a poměrně těžký obal, který se ale vyjímá v každé kosmetické taštičce. Moc se mi líbí, stejně jako vyražený název řasenky.
Hodně mě na BTS nalákaly recenze, a také kartáček, který se mi tvarově i provedením opravdu zamlouval.
Pokud máte rádi menší kartáčky, tak tohle nebude nic pro vás, protože tohle rozhodně prcek není. Je poměrně dost velký a zvláště pokud máte kratší řasy a moc to s řasenkou ještě neumíte, to asi nebude nic pro vás. 
Líbí se mi, že není plastový, ale má klasické štětinky. Ke kartáčku bych asi výhrady neměla, sice mi úplně stoprocentně nevyhovuje jeho velikost, trvá mi to s ním hrozně dlouho, než si řasy nalíčím tak, abych si nezapatlala celé oční okolí, ale jinak se mi jeho provedení a rozvržení štětinek líbí.
S čím už ale problém mám, je samotná konzistence řasenky. Slyšela jsem, že poměrně rychle vysychá, ale netušila jsem, že už na začátku bude taková "suchá". Ne, že by kartáček nabíral málo barvy, to ne, barvy je tak akorát, ale díky konzistenci se s řasenkou hrozně blbě (alespoň mně) pracuje. Přijde mi, že místo "tekuté" náplně je řasenka spíš taková "pasta".
Drolí se mi totiž už při samotném řasení a když si s tím vyloženě nehraju, tak i snadno slepuje. A to opadávání bohužel pokračuje během dne. A věřte mi, občas jsem se fakt divila, kam až může opadat řasenka.
Co se efektu týče, z toho taky nejsem nijak zvlášť odvařená. Jako jo, řasy mi udělá pěkné, ale z toho jsou dny, kdy musím použít ještě jinou řasenku, protože mám místo řas pavouky. A co mi ještě hrozně vadí, že řasenka nedrží tvar. Ráno se nalíčím a říkám si jo, dneska to vypadá fakt pěkně, řasy mám zvednuté a natočené, jenže ouha, za chvilku jsou rovné a skleslé. 
Řasenka spíš prodlouží (a to poměrně pěkně) a malinko zahustí, já bych potřebovala a ocenila i natočení, protože mi řasy rostou rovně, s kleštičkama to vypadá dobře, ale bohužel jen chvilku.
Tím, že je kartáček takový macek, tak si s ní skoro pokaždé zapatlu víčka, ještě se mi nepovedlo se s ní nalíčit tak, abych aspoň nějakou tečku na víčkách neměla. No a opádáváním a patláním to bohužel nekončí, protože se mi přes den obtiskává pod obočí. Není to vždycky, ale skoro pravidelně ano.
Takže já jsem bohužel zklamaná. Jediné, co se mi na řasence líbí je obal a kartáček (a občas výsledný efekt na řasách, ale ten vydrží jen chvilku). Jinak je na mé preference hrozně suchá, hrudkovitá. Opadává jak při aplikaci, tak během dne a to tak, že hodně, tak moc mi ještě žádná řasenka neopadala. Rozmazává se a nedrží řasy natočené. 

Já se tedy řadím to klubu těch, co ji rádi nemají a už bych si ji nekoupila. Peněz nelituji, vyzkoušet jsem jí chtěla a určitě ji spotřebuji, jen ji nebudu brát na dny kdy vím, že nebudu mít čas ji kontrolovat a budu chtít, aby mi make-up vydržel celý den. Čekala jsem od ní ale wow efekt a ten se jaksi nedostavil :(

Co vy a řasenky z parfumerií?



You May Also Like

9 komentářů

  1. Já s dražšími řasenkami zkušenost nemám, lákala by mně jich spousta, to ano, ale věhlasná značka a vyšší cena ještě není záruka efektu, který chci. Ale zrovna o téhle řasence jsem si myslela, že je suprová, už jen podle kartáčku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to hrozně individuální no, někomu zase sušší konzistence vyhovuje a vím o spoustě případů kdy dělá holkám i krásné řasy, ale já tam bohužel nepatřím :(

      Vymazat
  2. Já si drahé řasenky nekupuji vystačím si s drogerkovymi :) Tahle mě moc nenadchla, nelíbí se mi kartáček. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem byla maximálně spokojená s Sezna řasenkou od Moje kosmetika za nějakých 60 Kč :)

      Vymazat
  3. Obal je nádherný, to ano ale řasy teda pěkně slepuje, a jak píšeš že se drolí a špatně se s ní pracuje bych u této značky nečekala. S řasenkami z parfumerií nemám zkušenost a ani po ní netoužím. Bohatě si vystačím s řasenkou z drogerky která mi udělá řasy stejně pěkné jako jiná třikrát tak dražší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to drolení je šílený :( já mám právě občas chuť nějakou dražší zkusit, ale spíš tak k narozeninám, ne jen tak, ale jak Benefit, tak tahle je zatím zklamání, takže asi dál zkoušet nebudu

      Vymazat
  4. Upřímně si řikám, má to cenu utrácet za drahé řasenky? Já mám dlouhé řasy a rovné, takže nevím jestli by na to pomohla dražší řasenka :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rovné řasy jsou fakt super, ty moje jsou tak paličatý, že si stejně dělají co chtějí, takže už jsem odpustila od snahy najít řasenku, která je "perfektně natočí", jak hlásají reklamy :D

      Vymazat
  5. tuhle řasenku chci zkusit, ale po tvé recenzi nevím, jestli radši nekoupit nějakou jinou :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)