TANYA BURR Peachy Glow Cheek Palette

by - 13:13


Dneska zabrousím s článek trošku mimo český rybníček, protože vám ukážu paletku od jedné britské youtuberky, kterou u nás běžně nekoupíte. Pokud se alespoň trošku orientujete v beauty kanálech, tak Vám jméno Tanya Burr určitě něco říká. Případně, pokud máte rádi Real Techniques, tak ji možná znáte v této souvislosti, protože je švagrovou holek, které RT vyvinuly. Tanya má svoji kolekci v Superdrug drogeriích a já jsem měla v plánu pořídit si konturovací paletku. Byl to sice boj, ale nakonec jsem ji sehnala a dneska vám ji ukážu.

Konturovací paletky jsou poslední dobou hodně v kurzu a poměrně dost značek postupně přichází na trh právě s paletkami ve složení bronzer, tvářenka a rozjasňovač. Najdete je tak v drogeriích i parfumeriích v různých cenových relacích i v různé kvalitě. 
Tahle konturovací paletka patří mezi ty obyčejnější, drogérkové a v Anglii stojí 8 liber, což jsou necelé tři stovky, záleží na kurzu. Prodává se ve dvou variantách, jedné teplejší a jedné studené, přičemž bronzer je v obou stejný a myslím, že i tvářenka je stejná, liší se pouze rozjasňovačem. Moje paletka se jmenuje Peachy Glow a rozjasňovač je ladění do zlaté, teplé barvy. Druhý paletka obsahuje rozjasňovač studený, stříbrno-bílý. 
Balení se mi moc líbí. Je to něco jiného, než na co jsem normálně zvyklá. Paletka je papírová, uvnitř najdete zrcátko a zavírání je magnetické. Provedení je funkční a drží, ale zase nějaký super kvalitní počin to taky není. Cestu z Londýna přežila ve zdraví, jen u bronzeru se mi kousek vyloupl, ale to je detail.
Moc se mi líbí vzor, které má každý produkt v paletce jiný. Dodává to paletce takový šmrnc a pěkně se na ni kouká :-).
A teď už k jednotlivým produktům. Bronzer má vyhovující, světlou barvu, není to žádná oranžáda a odstín mi sedí. Malinko mi vadí, že obsahuje jemné třpytky, není úplně matný. Ale rozhodně ho využiju.
Co se rozjasňovače týče, tak ten má naopak nádhernou barvu a líbí se mi moc. Abych pravdu řekla, byl to právě on, který mě utvrdil v tom, že tuhle paletku potřebuji.
Tvářenka má krásnou, takovou obyčejnou, jemnou barvu, která ale na tvářích vypadá beztak nejlépe. Opět obsahuje velmi jemný třpyt a moc se mi líbí. Co je ale trošku problém téhle paletky je konzistence stínů. Jak můžete vidět už na detailních fotkách paletky, hodně práší, vlastně práší přímo šíleně. Konzistence není jakoby máslová, ale sušší, hrubší a ačkoliv je paletka dobře pigmentovaná, to prášení je hrozný a já mám ráno vždycky bílý stůl jak prasátko.
Určitě mám doma kvalitnější konturovací paletky, ono nebýt toho prášení, tak i tahle je na tom velmi dobře. Já navíc na tvářenku ráda používám stipple brush, tím pádem to prášení ještě znásobí.
Odstíny se mi ale moc líbí a určitě paletku využiju, jen je potřeba trocha (dost) trpělivosti při nanášení.
Doporučila bych ji těm z vás, kteří nejsem moc nároční a pořizovat si ji budete hlavně kvůli barvě jednotlivých produktů a na kvalitu až tak přísní nebudete. Rozhodně není špatná, ale top produkt to taky není, ačkoliv Tanya ho pokaždé chválí až až a spolu s ní i další britské youtuberky (drží při sobě)

Znáte produkty Tanya Burr? A máte rádi tyhle multifunkční paletky?

You May Also Like

14 komentářů

  1. Tanyu sleduji a paletka vypadá na pohled i z odstínů moc hezky, jen škoda, že není vychytaná ta konzistence, to by mně trochu zklamalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, čekala jsem malinko víc, vzhledem k tomu, že ji chválily i další youtuberky, špatná není, ale wow taky ne :)

      Vymazat
  2. Pro jemnost si myslim ze by byla dobra. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. No, mám na cestě tři paletky, z toho jednu na obočí. Teď se trošku bojím, jestli to nebude ten samý případ. Chtěla jsem i toto trio, ale v rámci akce byla vyprodaná... Nicméně balení vypadá krásně, takže budu doufat, že stíny budou o fous lepší. Doufám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. balení jsou super, ty se mi líbí moc i barvy, myslím že ani stíny nebudou špatné, ale prostě není to máslová konzistence, spíše sušší, drolivější, ale určitě použitelná, dost bude záležet i na štětcích

      Vymazat
  4. Tanyu neznám a tuhle paletku vidím poprvé. Vypadá pěkně, jen je škoda té prášivosti a kvality. Obal a celkové provedení se mi moc líbí. Konturování letos jede ve velkém tak si říkám že bych to taky zkusila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se do toho pomalu taky dostávám, ale většinou se mi nechce a tak si s tím hraju spíš když mám čas a někam jdu :)

      Vymazat
  5. Opravdu krásná, jen je tam na mě moc shimmeru :/

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá moc hezky, ale pro mě spíše tak na oči.. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem si taky říkala, že bych ji klidně použila i jako oční stíny, jen na takový lehký jarní make-up :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)