NÁKUPY: Leden 2016

by - 8:30


První únorový týden se nám chýlí ke konci a za chvíli tu máme jaro. Leden mi vždycky hrozně rychle uteče. Člověk se rozkoukává po Vánocích, zvyká si zase na pracovní nasazení a navíc naše rodina slaví v lednu několik narozenin, včetně těch mých a přítele, takže utečou jak nic i víkendy. Dneska přišel ten správný čas mrknout se na lednové nákupy. Vzhledem k tomu, že jsem si dost věcí koupila v Londýně a na narozeniny, už jsem nic moc dalšího kupovat nechtěla. Přesto se mi pár věcí sešlo, něco jsem dostala, něco jsem potřebovala, no znáte to. Tak se na to mrkneme!

Moc kosmetiky tentokrát nečekejte, tou jsem totiž momentálně bohatě zásobená z již zmiňovaných narozeninových nákupů a Londýna (na ty londýnské se mimochodem můžete těšit už brzy :-). 
Došla mi pasta na zuby, takže jsem si hned na začátku ledna kupovala Colgate Max White a musím říct, že zatím jsem spokojená. No a jelikož ani mě nenechal chladný "trend" poslední doby, jimž je NIVEA Men balzám po holení, který prý skvěle funguje jako primer, tak jsem si ho na zkoušku pořídila. V Rossmannovi byl zrovna v akci, tak mě to úplně sváděla a neodolala jsem. Uvidíme, jaký bude, je to sice divný pocit, ale budu ho poctivě zkoušet. 
Za tohle nemůžu! Masku na vlasy GlissKur od SchwarzKopf jsem dostala od tety, které nevyhovuje. 
Za tohle ale můžu a jsem vina v plném rozsahu! V Londýne jsem ochala nad krásou produktů Charlotte Tillbury a pořídila si rtěnku. A pak se mi tu v půlce ledna naskytla možnost mít i paletku stínů, no a měla jsem ty narozeniny atd. takže jsem se ukecala a paletka minulý týden doputovala konečně ke mně. 
Určitě o ní ještě hodně uslyšíte, protože je nádherná a jsou to přesně mé barvy. Jedná se o paletku Vintage Vamp.  
Poslední dobou se snažím nakupovat věci, které jsou univerzální a vydrží mi. Hrozně jsem chtěla nějaký "dospělácký" elegantní, ale přesto nositelný šátek. A narazila jsem na tento kašmírový s hedvábím a musím vám říct, že něco tak příjemného jsem kolem krku už dlouho neměla. Nosím ho teď pořád a asi ještě dlouho budu. 
A poslední dvě věci spolu tak trošku souvisí. Jelikož mám sedavé zaměstnání, a taky se hrozně hrbím a nemůžu se toho zlozvyku zbavit (a potom mě samozřejmě bolí krční páteř, bedra a vůbec záda a od toho hlava...), rozhodla jsem se s tím začít pořádně něco dělat a koupila si v Tchibu tyhle cvičící gumy. Jsou skvělé na narovnání kulatých zad, zpevňují a navíc se s nimi dá cvičit asi tak na milion způsobů na celé tělo. 
V LIDLu od čtvrtka měli jóga věci a mimo jiné i tuhle balanční podložku. Já jsem si ji koupila hlavně na židli, protože je na sezení, hlavně to dlouhodobé skvělá a ulehčuje zádům. Moc dobře se s ní ale i cvičí a cviky s ní jsou o dost těžší a i účinnější. 

A je to! Co pěkného jste si v lednu koupili vy?

You May Also Like

14 komentářů

  1. Ta paletka očních stínů vypadá skvěle:-) Koukám, že využití pánského balzámu po holení coby primeru se šiří jako lavina:-D Já tomu zatím odolávám, ale samozřejmě mně bude děsně zajímat, jestli fakt funguje, tak pak dej vědět, šla bych do toho taky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda šíří! Já jsem to poprvé viděla někdy v říjnu-listopadu u USA youtuberek a tak jsem si právě říkala mám, nemám...a pak jsem ho potkala v akci, tak jsem to riskla, když tak to dopatle přítel, to je výhoda :D

      Vymazat
  2. Ten balzám po holení vidím teď taky všude, tak mě zajímá, jak s ním budeš spokojená ty :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já taky, kupodivu ta pánská vůně je jemná a neplechu na obličeji jsem zatím nezaznamenala, tak uvidíme :-)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. je skvělá a ta pigmentace a textura stínů taky! :-)

      Vymazat
  4. O balzámu po holení jsem tedy ještě vůbec neslyšela! Asi by mi to přišlo taky zpočátku trošku divné, ale proč ne :-D .. Je pravda, že jsem asi před měsícem sehnala od Baley fluid pod make-up a připomíná mi vůní pánskou vodu po holení.. Ale je to docela účinné, tak je to možná něco na tento způsob.. :) Paletka je krásná, takové barvy miluju. Navíc se mi libí matné stíny a na střed víčka trochu třpytivého. No, asi bych si s touto paletkou vystačila :-D

    Měj se hezky!
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to divný, ale na druhou stranu, kdyby z toho nebylo lehce cítit ale chlap a nebylo to tekutější, tak jinak konzistencí to bázím odpovídá, lehce lepkavé, zjemní, no tak uvidíme :) a paletka je dokonalá, jsou to přesně moje barvy a taky bych si s ní úplně vystačila

      Vymazat
  5. Po tom balzámu ala bázi taky koukám, no furt nevím :D Super nákupy :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to divný, ale zdá se, že na tom něco bude no :D

      Vymazat
  6. Překrásná paletka a božský šál

    OdpovědětVymazat
  7. Ta paletka se mi hodne libi! :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě bude mít prostor v samostatném článku a ráda bych s ní zkusila i nějaké líčení :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)