KIKO Crystal Sheer Glossy Lipstick 403

by - 9:00


Kosmetika KIKO šla dlouhou dobu mimo mě, a to i z části proto, že u nás není dostupná. Na instagramu se to ale poslední tak rok a půl poměrně plnilo různými produkty a mini recenzemi na tuto značku a já si v hlavně dělala imaginární seznam toho, co bych ráda omrkla. Když jsem si loni na konci roku plánovala, co bych si v Londýně chtěla koupit a kam se podívat, tak obchůdek Kiko na Oxford Street byl jasná volba. Sice nakonec úplně neměli přesně to, co jsem chtěla, ale dva produkty jsem si pořídila a dneska vám ukážu jeden z nich - Crystal Sheer Glossy rtěnku v odstínu 403. Hrozně se mi líbí i jejich oční stíny, ale u těch jsem tak nějak naznala, že je nepotřebuji a že mám přeci jen o něco raději paletky, než mono stíny. Ty si kupuji jen když mě nějaký opravdu hodně zaujme.
Tahle rtěnka mě zaujala na první pohled už svým zvláštním obalem. Jedinou jeho nevýhodu vidím v tom, že je trošku širší, než klasické rtěnky, a tak mi úplně nepasuje do stojánku. Jinak je ale originální a líbí se mi. 
Otevírá se pomocí kliknutí a vysunutí rtěnky. Trošku mě mrzí, že rtěnky mají pouze čísla odstínů a ne jména, což mám raději, ale to už je opravdu jen detail. Na prodejně bylo rtěnek v různých variantách a barvách opravdu hodně, já jsem si nakonec zvolila nude barvu a protože mám raději hydratační a lesklejší rtěnky, sáhla jsem právě po této z řady Sheer Glossy.
"Vykliknutá" rtěnka, spodní část se už pouze vysune. 
Na první pohled je odstín 403 takový nic moc, ale právě tyto odstíny jsou někdy to nejlepší. Barva se těžko popisuje, je to taková tmavá nude, do hněda. Na mých rtech však vypadá velmi přirozeně a hodí se ke každému líčení a přesně to jsem chtěla.
Velmi se mi líbí také vyražený detail "KIKO" na samotné rtěnce.
Co se konzistence týče, tak ta je opravdu, jak už název řady napovídá, sheer glossy. Rtěnka je krásně lesklá, velmi dobře se nanáší a na rtech je velice příjemná. Během dne se nerozpíjí ani necuckovatí, což mi dělají většinou ty dlouhodržící rtěnky, které mé rty vysuší. 
Trošku jsem se bála, aby rtěnka nelepila, ale naštěstí se tak nestalo a já jsem maximálně spokojená. Momentálně po ní sahám dost často. Výdrž není bůhvíjak dlouhá, což je ale celkem jasné vzhledem k tomu, o jakou rtěnku se jedná. Když se ráno nalíčím, tak se mnou v práci zvládne ještě v pohodě kafe, kolem oběda je už ale pryč. Mizí však rovnoměrně, takže se vám nestane, že budete mít střed rtů prázdný a v okrajích zbytky rtěnky.

KIKO je velmi dostupná značka. Tyto rtěnky stojí okolo 7 EUR, ale momentálně jsou na stránkách v akci jen za 2 EURA. Já rtěnce nemám co vytknou, co jsem od ní čekala, to splnila, nelepí, neroztéká se, necuckovatí a vypadá prostě dobře se vším.

Znáte kosmetiku KIKO?



You May Also Like

12 komentářů

  1. Kiko znám, bohužel zatím ne z vlastní zkušenosti, asi proto, že u nás není dostupná. Ale rtěnka se mi balením i odstínem líbí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třeba se k nám taky jednou dostane, je to škoda :(

      Vymazat
  2. Kosmetiku Kiko znám a je super když narazíš na slevy, to potom rtěnky stojí max 5€. Rtěnky Kiko mám ráda a mají velký výběr odstínů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, odstínů mají milion a nejen rtěnek :)

      Vymazat
  3. Kiko bych chtěla hrozně moc vyzkoušet,hlavně jejich stíny :) Moc krásný odstín ♥

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stíny mají krásně pigmentované a milion barviček a textur :-)

      Vymazat
  4. Ma pekny odstin.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)