GIVEAWAY

by - 9:00

Krásnou neděli a krásného Valentýna, pokud ho slavíte! Dneska jsem si pro vás připravila první Giveaway jako poděkování za přízeň nejen tady, ale i na Instagramu. Pokud se chcete zúčastnit, budu moc ráda a snad jednomu z vás udělám i radost výhrou. A jaká jsou pravidla?

  • Zanechte mi pod článkem komentář s tím, čím vás naposledy nejvíce potěšil někdo milovaný a je jedno, jestli to byl partner, rodič či kamarád. 
  • Samozřejmě budu moc ráda, pokud budete můj blog sledovat a případně i Instagram a Facebook, ale NENÍ to podmínkou giveaway.
  • Giveaway potrvá do 29.2.2016 12:00, komentáře zveřejněné po tomto datu už nebudou brány jako soutěžní.
  • Každý člověk může napsat pouze jeden komentář.
  • Výherce bude jeden a vybrán bude pomocí Random.org (můžete mi v komentáři zanechat i email pro přímé kontaktování v případě výhry, ale výherce vyhlásím tady na blogu i na Facebooku, takže to nechám na vás).

A co můžete vyhrát?

Výherní balíček obsahuje sprchový gel Katy Perry Killer Queen, diář Douglas, korektor Astor Perfect Stay v odstínu 001 Ivory, Rimmel Match Perfection brozner v odstínu 003mediun/dark, oční stíny Sephora v odstínu Be-On-The-A-list a mini řasenku Sephora + malé překvapení. 

You May Also Like

33 komentářů

  1. Mě potěší vždycky nějaké drobnost, která zahřeje u srdce, a to bylo včera, mamka k nám přijela na návštěvu a donesla mi extra roztomilou čokoládu od milky se zajíčkama a přítel mi daroval z lásky spoustu kosmetiky, abych prý byla ještě krásnější. :))

    denisa.sebestova@email.cz
    www.dendyss.blogspot.cz beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Mě potěšil dnes ráno můj chlapec, když mi dal růži a hned dodal, že ta tedy není k Valentýnu, ale jen pro mě :D A mamka mě potěšila včera, že jí chutnala moje večeře a přidala si :) Fiserova.C@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Mě udělal radost můj přítel,dal mi krásné nástěnné hodiny s Londýnským motivem :)
    Z čehož mám uplně obrovskou radost,protože Londýn je moje vášeň :) :D
    A copak jsi dostala ty ? :)
    Novotna.Regina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Jelikož jsem měla ve středu narozeniny,tak mě potěšili všichni co mi dali dáreček či napsali přáníčko :) Ale hrozně moc mě potěšil přítel,který mi přichystal vanu a krásnou večeři :)

    rozaliemetelkova@seznam.cz

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  5. Naposledy mě asi potěšila mamka, když mi koupila mou oblíbenou čokoládu. :)
    Sleduji GFC: ZdeňkaM
    FB: Zdeňka Martináková
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji přes GFC jako Januska K
    Včera mně potěšil přítel, tím, že se sám nabídl, že udělá oběd a opravdu se mu povedl, kuchyni a vaření se většinou vyhýbá, proto mně nejen překvapil, ale i potěšil:-) A dnes ráno krásnou kytičkou, sladkostmi a voňavým dárkem:-)

    miss.velvet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Naposledy mě potěšila rodina, protože jsem měla svátek, no samé krásné věci svíčka, kniha, stín, nejkrásnější květina, místo bonboniéry pistácie, EOS, jsou to zlata. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Mě potěší, když slyším, jak se někdo usmívá :) Je to asi zvláštní úsměv "poslouchat", ale vážně to za to stojí.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,
    v první řadě bych ti moc chtěla pochválit blog :) Moc mám ráda tvé nakupovací články a hlavně recenze :) A určitě dál piš články spotřebováno :)
    Jinak za Giveaway moc děkujeme <3 Sprchový gel od Katy musí nádherně vonět. Měla jsem ten její parfém a vůně to byla neskutečná :) Diář by se mi hodil, bohužel jsem si za ty dva měsíce nesihla žádný pořídit :) Korektor od Astoru jsem ještě neměla a jak na potvoru mi můj korektor od Rimmel dochází :( Bronzer vypadá skvěle. Já bronzery používám každý den, v podstatě bych bez něho nevyšla z domu :D Od sephory jsem nikdy nic nevyzkoušela a řasenka bys emi moc hodila :)
    Jinak mě dělají radost opravdu maličkosti. Například, když přijde moje malá 5 letá sestřička za mnou a donese mi nakreslený obrázek, kde jsme naše celá rodina. Nebo když se jde ke mně jen tak mazlit. Když mě třeba někdo z rodiny potěší za to, že se mi ta večeře fakt povedla. A taky mě v sobotu moc potěšila moje nejlepší kamarádka, která mi řekla, že jsem pro ní hodně důležitá a jsem jediná které může věřit. To me potěšilo opravdu hodně :)

    Jinak můj email je kaca.val.1996@seznam.cz

    Krásný den :)

    OdpovědětVymazat
  10. GFC: Terezah-style
    Facebook: Tereza Hájková
    Insta.:Terezah.style

    Naposledy mě potěšil můj drahý když se opravdu ukázalo že spolu táhnem za jedno i v těch špatných situacích. Jinak mě potěšil i Valentýn kdy jsme spolu zašli na něco dobrého a navíc dostala jsem od něj krásné tenisky, které jsem fakt nečekala.

    OdpovědětVymazat
  11. Minulý týden mě královsky potěšil můj přítel, který mi přichystal překvapení ve formě pejska, na kterého jsou už dlouho koukala v útulku. Nemohla jsem se pořád rozhodnout, takže mi to takhle velice usnadnil!
    No a dnes mě potěšila tahle GA! Je krásná ❤ Děkujeme
    Aileen.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, mě vždycky potěší děti...stačí když se něco nového naučí, nebo když mi jen tak řeknou, že mě mají rádi. Jsou to moje zlatíčka.
    Manžel taky občas potěší, např. když něco dobrého uvaří,nebo když si vezme děti ven a já mám chvilku jen sama pro sebe.
    Hezký den. Lenka
    Krásné ceny, pěkná giveaway.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Větvičko, moc ráda čtu tvůj blog, protože je super!
    Jinak k Tvému dotazu...mě včera možná i trochu dojala moje sestřička, která se za mnou stavovala doma, jelikož marodím s nějakou ošklivou chřipkou a přinesla mi knížku, o které už dlouho mluvím, že si jí musím pořídit. Konkrétně se jedná o Než jsem tě poznala od Jojo Moyes. Včera jsem začala číst a myslím, že jí ještě dneska dočtu. Je to neskutečně nádherná knížka, která se bude vyjímat v mé skromné knihovničce.
    Měj se krásně a děkuji, že mi zpříjemňuješ dny svým psaním.

    Martina Slancová, e-mail: slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Mně takhle potěšil přítel, přes den jsem si s ním psala, že mi dávají v práci zabrat a jsem úplně hotová. Dorazím domů, napuštěná vana plná horké vody a voňavé pěny, uvařená večeře...neměla jsem slov :-)
    yanacze@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  15. jeeej supe giveaway naozaj :) ! sledujem pod tymto učtom
    micka185@azet.sk
    v poslednej dobe ma prekvapila mamina keď mi kúpila kilové araidové maslo :D je to celkom divné ale ja milujem arašidové maslá a mna to uplne prekvapilo ked som prišla domov a mala som to na stole a ku tomu odkaz :) :D

    OdpovědětVymazat
  16. Nejvíc mě v poslední době potěšil přítel, když po několikadenní návštěvě rodičů dovezl tašku plnou dobrot a ještě mi koupil časopis.
    midnigt@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Jé, to je moc krásná giveaway :) Mě nedávno potěšil kamarád, který mě jen tak pozval na kávu a řekl, že mě má rád :)
    GFC - Markéta Štefková
    email: stefkova.ma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj,

    tohle je od tebe moc hezké, super giveaway :)

    Mě nejvíce za poslední dobu potěšila má dcera u zápisu, kdy měla zarecitovat básničku. Byla to básnička o mamince a o tom, jaký ta maminka je a jak moc ji má ráda. Těší mě pořád, ale je krásné slyšet tyto slova od dítěte. Děti vždy a vše myslí vše upřímně :)

    Hezký zbytek dne přeji :)

    OdpovědětVymazat
  19. naposledy mě potěšili rodiče,když mi nakoupili zásobu zdravých potravin asi tak na tři měsíce<3
    viola.siblikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)