CLARINS Ombre Iridescente stíny - 02 Aquatic Green

by - 9:00


Víkend nám zase utekl jako voda, vlastně celý únor! Ráda bych vám připomnělo, že zítra končí Giveaway, takže máte poslední šanci se zúčastnit. Co se dnešního článku týče, ráda bych vám ukázala mé oblíbení oční stíny od Clarins. V šedém odstínu jste si je na blogu mohli prohlédnout už před nějakou dobou a protože jsem s nimi byla maximálně spokojená, loni jsem si pořídila v limitované kolekci ještě jedny, tentokrát v nádherném tyrkysovém odstínu - 02 Aquatic Green.

Clarins přicházím čím dál více na chuť. Společně s těmito stíny miluju i Lip Perfector a stejně tak i jejich olejíček na rty, který jsem dostala k narozeninám. Tyto stíny v roztomilém kalíšku jsou svým způsobem unikátní a pokud vám sednou odstíny, rozhodně je vyzkoušejte. 
Tyto tyrkysové pocházejí z limitované kolekce, takže bohužel už nejsou v základním sortimentu, ale je to škoda, protože pokud máte rádi výraznější odstíny, tak tato řada asi pro vás nebude, většina stínu je spíše neutrálních.
Stíny jsou naprosto totožné s těmi, které již doma mám. Opět tedy mají zvláštní, krémovo-pudrovou strukturu, jsou božsky pigmentované, máslové a co je hlavní - nedrolí se, neopadávají a neztrácejí na intenzitě při nanesení na víčko. Obsah kalíšku mi přijde dost velký na to, abych ho používala do konce života vzhledem k tomu, že stíny jsou velmi pigmentované a stačí do nich jen "ťupnout".
Já je používám buď pouze na linku, kdy se mi k mým hnědo-zeleným očím moc líbí, nebo na celé víčko se stříbrnou či hnědou.
Stíny jsou lehce "měňavé", takže záleží na úhlu světla, ale někdy jsou tmavě tyrkysové, někdy spíše více do zelena, modra. Ačkoliv jsem se nejdříve téhle barvy bála, hrozně se mi líbila a chtěla jsem ji vyzkoušet a teď rozhodně nelituji. Zejména na jaro, které snad již brzy přijde, bude nádherná.

Stíny seženete jak ve Fann parfumerii, kde jsem je v rámci akce s Clarins kupovala, tak také v Sephoře i Marionnaoud. Aktuálně mají nové odstíny, ale jak říkám, spíše neutrální. Určitě je alespoň vyzkoušejte, jejich zvláštní struktura za to určitě stojí. Cena se pohybuje okolo 500 Kč, takže je určitě výhodné počkat si na nějakou akci/slevu.

Co vy a Clarins? Máte nějaký oblíbený nebo vysněný produkt?

You May Also Like

3 komentářů

  1. Tak ta barva je nádherná, budu je muset jít aspoň omrknout. Od Clarins nemám nic, ale ráda se nechám nalákat:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Barva je nadherna.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)