CATRICE High Glow Mineral Highliting

by - 10:39


Nevím jak u vás, ale nám v Brně přímo božsky svítí sluníčko, je teplo a vypadá to konečně na jaro. Sice má být zase hnusně, ale aspoň dneska si to musím užít. A když máme tak krásný jasný den, tak k tomu dneska sladím i článek a ukážu vám jednu z novinek od Catrice, na které jsem se strašně těšila, a kterou jsem minulý týden ulovila v Rossmannu. Jedná se o minerální, zapečený rozjasňovač v odstínu 010 Light Infusion. Vy, kteří mě sledujete i na Instagramu, jste ho už mohli vidět "v akci". 

Ještě donedávna nebylo v našich drogeriích zrovna moc produktů, které by se daly řadit do kategorie rozjasňovačů. Naštěstí se to během posledního roku dost zlepšilo a nějaké produkty ala rozjasňovače se už sehnat dají. Jsem moc ráda, že Catrice zařadila do svého nového sortimentu také tento produkt a ještě raději jsem, že se jim tak povedl, tedy aspoň podle mého :-).
Co se obalu týče, je to Catrice klasika. Ale líbí se mi a obecně se mi vůbec obaly od Catrice líbí mnohem více, než Essence. Obal je funkční a to je hlavní, ale mám trošku strach, že se po čase víčko rozpadne v pantíku a že na nějaké velké cestování to asi raději taky nebude, ale uvidíme.
Rozjasňovač je zapečený, takže jsem čekala, že bude tužší a bude trošku horší ho nabrat, ale nenechte se zmást, je poměrně dost měkký na zapečený produkt. Tím pádem i trošku víc práší, to bych mu vytkla, ale zase to není takový hrůza, že by se nedal použít. Namletý je jemně, neobsahuje žádné velké třpytky ani hrudky, takže na pleti vypadá přirozeně. 
No a tady už v akci. Rozjasňovač je spíše studený, do stříbrno-bíla laděný, ale to mi nevadí, protože mám doma spíše rozjasňovače do zlaté či růžové, a tak se mi tento přesně hodí.
Oblíbila jsem si ho, líbí se mi jeho efekt.
Tím, že je měkký je ale potřeba si s tím trošku vyhrát, pokud nechcete vypadat hned jako disko koule. 

Za sebe můžu tuhle novinku určitě doporučit, moc se mi líbí. Jediné výhrady mám k tomu, že je poměrně měkký a práší, ale s tím se dá i tak v pohodě pracovat. A taky se trošku bojím trvanlivosti obalu, ale to už jsem také zmiňovala. Pokud sháníte nějaké studenější rozjasňovač, určitě jděte omrknout stojan Catrice. Co se ceny týče, nejsem si úplně jistá, ale myslím, že stojí okolo 120 Kč.

Pokud jste neviděli fotku na Instagramu, tak se můžete podívat, jak rozjasňovač vypadá na tvářích ZDE.

Používáte rozjasňovače? A jaký je váš nejoblíbenější? 


You May Also Like

5 komentářů

  1. Tak ten se mi líbí, takový odstín ještě ve své sbírce nemám, takže se po něm mrknu, děkuji za tip:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám od Catrice jeden rozjasňovač, který moc dobrý není :/
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem na něj koukala a vypadá dobře, asi se pro něj vrátím :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Dříve jsem rozjasňovače moc neřešila, a používala jsem stín.. ale poslední dobou se jich nemůžu nabažit.. a tenhle kousek mě hodně láká.

    OdpovědětVymazat
  5. Na ruce vypada teda dobre. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)