SLEEK Arabian Nights paletka

by - 9:00


Po delší době tu mám zase jednu recenzi na paletku očních stínů. Jedná se o "Arabian Nights" od Sleeku, kterou mám doma už od minulého léta. Hrozně dlouho jsem se na tuto recenzi chystala a snažila se udělat si na paletku názor. Od Sleeku mám doma další tři paletky, se kterými jsem spokojená. Na tuhle jsem se obzvláště těšila, protože mě její barevné složení zaujalo na první pohled. Ale bohužel, musím říct, že je pro mě tak trošku zklamáním. A hned vám také řeknu proč.

Paletka má opravdu nádherné balení, tedy alespoň to papírové, jinak je to klasika, na jakou jsme od Sleeku zvyklí. Jak už jsem zmiňovala, na první pohled mne zaujala svým barevným složením, a i když jsem si říkala, že jí nepotřebuji, tak jsem si ji nakonec objednala. No, pro jednou jsem měla raději odolat.  
Tohle jsou přesně moje barvy. Co se balení týče, tak z žádné z paletek nepoužívám jejich aplikátor. Jinak ta černá se snadno zapatle, ale to až takový problém není. Tohle je moje čtvrtá Sleek paletka a musím říct, že pokud je používáte často, to zavírání zase tak bytelné není a u dvou paletek už mi dosloužilo a paletka je na dva kusy.
Co se barev týče, ty se mi opravdu hodně líbí. Modrá a zelená s vínovou, na ty jsem se opravdu hodně těšila. Stejně tak na zlaté a nádherné odstíny hnědé. 
Stíny od Sleeku jsou pěkně pigmentované a i poměrně máslové. Bývá pravidlem, že třpytivé stíny jsou na tom s pigmentací lépe, než ty matné, to platí i zde. 
Ale bohužel, ta konzistence téhle paletky je trošku někde jinde, než u ostatních, co doma mám. Nevím čím to je, ale třpytivé stíny jsou pro mě až nepoužitelné, protože zaprvé nejdou skoro vůbec nabrat, mají takovou divnou konzistenci a šíleně, ale opravdu šíleně hrudkovatí (což je ostatně vidět i na dalších fotkách). Ty matné nejsou také nic moc a co mě opravdu mrzí je fakt, že poměrně dost stínů vypadá na oku prostě stejně :(
Zde první řada stínů z paletky. Jedná se o třpytivé stíny a můžete sami vidět hlavně u zlaté a hnědé, jak se stíny chovají. Ony už i v balení vypadají spíš jako hrudky, než jako souvislý stíny. Hrozně špatně se s nimi pracuje, ty hrudky opadávají a poslední tři stíny zprava na víčku vypadají v podstatě stejně, tak nějak neurčitě tmavě šedě.
A zde druhá řada stínů. Pigmentace matných pokulhává, hlavně ta vínová je docela tragická, musela jsem hodně tlačit, abych dostala aspoň nějakou barvu. No a třpytivý hnědá a šedá - zase můžete vidět ty hrudky, co stíny dělají.

Takže za sebe tuhle paletku rozhodně nemůžu doporučit. Nevím, jestli mám jen špatný kus, nebo se prostě nepovedla. Možná někomu stíny vyhovují, ale mě totálně zklamaly. Museli byste sami zkusit do stínů šáhnout a pracovat s nimi a hned byste poznali, co myslím tím hrudkovatěním. 

Zde pro srovnání další Sleek paletky, které vlastním: Oh So Special!, Vintage Romance, ShowStoppers  
 Co vy a Sleek paletky?

You May Also Like

8 komentářů

  1. Tahle paletka od pohledu vypadá pěkně, na mě dost tmavě ale nikdy bych si nemyslela že bude takhle špatná. Hrudky ve stínech jsou na prd, to pak všechno opadá. Zrovna pro tuto paletku bych neměla ani tolik využití. Já sama mám ale Sleek paletku na wishlistě. Z paletek mě nejvíce láká Oh so special nebo Garden of Eden

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem si ji objednávala v létě a úplně jsem viděla to líčení ala Šeherezáda :D no, ale bohužel, fakt jakmile se do stínů šáhne tak barvy dost podobné a kvalita naprd :( Os So special mám a je moc fajn, taková univerzální, ale přesto spíše jemná paletka

      Vymazat
  2. Ty jo, a je to vůbec Sleek? :-O Já od něj mám devět paletek a žádná takhle mizerně pigmentovaná není. Snad jsi měla jen smůlu na vadný kus...

    OdpovědětVymazat
  3. Barvy jsou to hezké, ale ta kvalita fakt pokulhává :(
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohužel, je to tak, i mistr tesař se někdy utne no :(

      Vymazat
  4. Tak krásna paletka....no škoda ten pigmentácie, ja mám doma 2 Sleek paletky a sú na tom oveľa lepšie ako táto a to mám jednu celomatnú, V1 Matte myslím ,že sa volá. Škoda, táto arabská má krásne odtiene.
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka je hezky pigmentovana. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)