Narozeninové nákupy aneb zase o rok starší

by - 8:30


Rok se s rokem opět sešel a já jsem v půlce ledna oslavila už pětadvacáté narozeniny. Pokud mě sledujete na Instagramu, tak už jsem nějaké fotky a ukázky toho, co jsem dostala, mohli vidět. Stejně jako posledních pár let i letos jsem se vydala s mamkou na narozeninové nákupy. A pokud máte rádi tyhle "očumovací" články rádi, tak rozhodně pokračujte ve čtení, protože vám ukážu, co všechno jsem si pořídila. Mimochodem jsem využila několik narozeninových slevových kuponů a docela slušně na spoustě věci ušetřila. Ale o tom více až v článku. Tak jdeme na to!
Co se oblečení týče, sháněla jsem jen nějaká obyčejná trika s dlouhým rukávem, kterých mám akutní nedostatek, neb mám všechna trika většinou s krátkým, nebo tříčtvrtečním rukávem. Jinak jsem nic nechtěla a nechávala jsem vše náhodně, jestli mi něco nepadne do oka. No a musím vám říct, že buď jsem divná já, nebo ty obchody, ale mě se skoro nikde NIC nelíbilo. A když už přeci jen něco, tak to samozřejmě neměli v mé velikosti,  prostě klasika. 
Každý rok k narozeninám mi chodí s ORSAY poukázka na 120 Kč. Letos jsem ji využila na obyčejné černé triko s vážkami (které mi mimochodem skvěle ladí s náušnicemi, co jsem dostala od bráchy a švagrové k narozeninám). Tričko mě tak vyšlo na 49 Kč, to jde ne? 
V Reserved jsem měla poukázku 100 Kč za body a ještě měli slevu 20 % na všechny již zlevněné věci. Pořídila jsem si úplně obyčejnou čepici, kterou jsem sháněla v tomto stylu hodně dlouho. Stála asi 65 Kč? A vínové triko s dlouhým rukávem, které moc pěkně sedí.
V CaA jsme kupovaly s mamkou nějaké věci pro synovce do porodnice a já si tam pořídila opět obyčejné tričko s dlouhým rukávem. Je ale z moc příjemného materiálu, krásně sedí a nejspíš si tam půjdu ještě pro jedno v jiné barevné variantě. Stálo asi 225 Kč.
V Anglii mi umřel můj deštník, který jsem měla teda už nalomený z ČR. Jelikož mi deštníky většinou moc dlouho nevydrží, odmítám za ně dát horentní sumy. Tenhle je z Rossmanna za celých 89 Kč. A konečně jsem také objevila stojan Essence s jejich aktuální limitkou, který nebyl vybrakovaný. Koupila jsem si tak olejíček na rty, který je mimochodem skvělý a pokud na něj ještě někde narazíte, určitě ho vyzkoušejte. 
Z Yves Rocher mi došel poukaz na náhrdelník k narozeninám. Šla jsem si ho tam tedy vyzvednout a přihodila i nový stipple brush. Můj starý od ELF už je vypelichaný a hrozně pouští štětiny. Já stipple brush používám na tvářenku, líbí se mi přirozený efekt, který na tváři vytvoří. 
Jak už jsem se zmiňovala výše, od bratra jsem k narozeninám mimo jiné dostala náušnice. I mamka chtěla, abych si vybrala něco, co mi k tomu "čtvrtstoletí" zůstane jako památka. V Pandoře jsem si tak vybrala čtyřlístek z jejich aktuální valentýnské kolekce. Je to klip a padl mi hned do oka. 
Asi nejlepší kup jsem udělala v Marionnaud. Před Vánocemi mi došel kupon za věrnost v hodnotě 250 Kč. Jelikož mi dochází můj nejoblíbenější pudr od Bourjois, kterých jsem už aspoň 66 spotřebovala, šla jsem si tam pro nový. A vyšel mě tak na krásných 39 Kč. Asi můj nejlevnější nákup v parfumerii! :-)
Do Douglas jsem se šla cíleně podívat na jarní limitku od Clarins. Zaujala mě na první pohled už na internetu a byla jsem zvědavá, jak bude vypadat v reálu. Stíny jsem si nakonec nebrala, ty mě až tak nenadchly, ale vzala jsem si Instant Light Lip Perfector v nádherném švestkovém odstínu, po kterém jsem pokukovala asi nejvíc už předtím, než jsem limitku viděla naživo. A k narozeninám jsem od Douglas dostala 10 % slevu na nákup. 
No a jako poslední tu máme zastávku v Sephoře. Kam jsem si šla vyzvednout dárek k narozeninám a podívat se, co je nového, protože jsem tam víc jak čtvrt roku nebyla.
Sephora k narozeninám letos rozdává duo tvářenek a slevu 10 % na nákup. Já jsem využila i zrovna probíhající akce 2+1 na značku Sephora a exkluzivní značky. Pořídila jsem si bázi pod stíny Sephora, jelikož mi pomalu, ale jistě dochází NARS báze a chtěla jsem zkusit něco jiného. A vzala jsem si také dlouho chtějí a vychvalovaný pudr od Make Up For Ever. K tomu jsem měla tužku Sephora v odstínu Tiramisu, kterou používám každý den, pouze za 1 Kč. No a od mamky jsem ještě dostala olejíček na rty od Clarins v malinovém provedení, které se díky velkému zájmu znovu vrátilo do prodeje, ale pouze v omezeném množství.  

Pak jsme si s mamkou daly dobré kafe a zákusek a užily si po delší době společně strávený a prokecaný den. 

Co vy a věrnostní kartičky/kupony/body? Využíváte? Někdy se to vážně vyplatí :-)

You May Also Like

8 komentářů

  1. Opožděně gratuluji k narozeninám:-) Vybrala sis samé krásné věci, nejvíc mně zaujal nákup v Sephoře:-) Já využívám věrnostní kartičky/poukázky, často tak koupím i věci, co vlastně vůbec nevyužiji, ale ten pocit, že něco ušetřím, případně dostanu něco jako dárek, ten za to stojí:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Skvele nakupy :-) Jen by me zajimalo, jake duo tvarenek Sephora vybrala, jsou aspon nositelne? Posledni dva roky ty darky staly dle me za prd..Ale jinak krasne darecky jsi si nadelila ;-) Gratulace k narozeninam...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, tvářenky nejsou nic extra, myslím, že pro spoustu lidí budou nepoužitelné, balení a provedení moc pěkné, ale jedna tvářenka je křiklavě růžová a druhá křiklavě oranžová se třpytkama :( bohužel se to s dárky v USA nedá srovnat

      Vymazat
  3. Taky gratuluji opožděně k narozeninám. Musím podotkout že jsis koupila teda moc hezké věci. Nejvíce se mi líbí triko s vážkami a řetízek který mám ten stejný. Věci ze Sephory taky fajnové. Slevové kupony se vyplácí i já jsem jich takhle už několik využila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji! :-) to tričko má super střih, nějak jsem předtím ORSAY opomínala, ale asi bych neměla :-)

      Vymazat
  4. Mám ráda tyto ¨očumovací¨ články. Bezva nákup, moc se mi líbí to vážkové tričko z Orsay.

    OdpovědětVymazat
  5. To je super, že dostáváš slevy k narozeninám. Docela ti závidím. Já jsem asi zaregistrovaná ve špatných obchodech, protože já žádné nedostávám. Naštěstí ale existují i klasické slevové kupóny , takže člověk může ušetřit za nákup na internetu kdykoliv nakupuje.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)