BIONE Cannabis Extra výživný pleťový krém

by - 12:19


Tak už máme leden v půlce, docela slušně to letí! Pro dnešek bych vám ráda ukázala jeden velmi dostupný produkt, který pro mne byl milým překvapením. Jedná se o extra výživný pleťový krém Cannabis od české kosmetiky Bione. Tato značka vyrábí poměrně dost pečujících produktů a seženete ji v klasických, obyčejných drogeriích. Už je to poměrně dlouho, co jsem si na zkoušku pořídila tento krém a již ho mám i vypotřebovaný, takže se teď s vámi podělím o své dojmy.
Od značky Bione už jsem kdysi měla odličovací mléko, ale to mi moc nesedlo. Slyšela jsem ale hodně chválu na jejich produkty na vlasy, které také časem hodlám vyzkoušet. Po krému jsem sáhla spíše ze zvědavosti. Bylo mi na něm sympatické, že je výrobkem české značky a bez parabenů a silikonů. Navíc na "extra výživný" docela slyším, protože ač se mi pleť mastí, tak ji mám spíše sušší, hlavně přes chladnější období. 
Co se obalu týče, tak ten je naprosto obyčejný, ale plně funkční. Je to prostě klasický kelímek, který by teda mohl být na můj vkus o něco menší, nebo alespoň s rovným víčkem, protože takto zabírá docela dost místa na cestování, ale jinak mu není co vytknout. Drží a to je hlavní. Vzhled mi také není nijak protivný. Samozřejmě, že to není nic "luxusního", ale jde nám přece hlavně o ten vnitřek, ne? :-)
Balení obsahuje 51 ml krému, který slibuje zvláčnění pokožky a dodání zdravého lesku.
Jak už jsem psala v úvodu, krém mne velmi mile překvapil. Nejprve jsem byla trochu skeptická, protože je velmi lehký, až gelový a s tím mám, vzhledem k tomu, že slibuje extra hydrataci, špatné zkušenosti. On to ale dokázal. Pleť je po něm opravdu krásně jemná, nepne a vypadá pěkně. Rychle se vsakuje, ale nemáte takový ten pocit, že jste si na obličej nic nedali. Oblíbila jsem si jeho lehkost a také to, jak snadno se roztírá a pracuje se s ním. Stačí ho troška, takže i poměrně dlouho vydrží.

Velice jemně voní, nedokáži to k ničemu přirovnat, ale rozhodně to není protivné, jako se mi to občas u těch levných produktů stalo. 

Určitě ho tedy můžu doporučit dále a mám v plánu si ho pořídit znovu. Vlastně mu nemám ani co vytknout, protože splnil přesně to, co sliboval a to jsem ho používala na podzim, kdy se mi pleť vždy vlivem změny počasí mění, je suchá a prostě blázní, takže měl dobrý zátěžový test :-)

Cena krému je opravdu velmi příznivá a pohybuje se okolo 60 Kč. 

Znáte tuto značku? A zkoušeli jste nějaký její produkt?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Já mám z téhle řady pleťovou vodu, a musím říct, že nechápu přítomnost parfému. Navíc ji v pruběhu posledního roku snad třikrát změnili - nestačila jsem koukat když puvodně čirá tekutina byla najednou žlutá a v další balení s odstupem času zas čirá. Kupuju si ji pravidelně už snad dva roky, ale poslední lahvičku "dodělávám" s nechutí a přestala mi vyhovovat :/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem měla nějakou vodu kdysi taky a pak i mléko, ale to mi fakt nesedělo ani trošku (i parfemace, konzistence...), takže nákup něčeho dalšího mě neláká, tenhle krém je ale opravdu skvělý a švagrová používá i šampony a ty si moc chválí, tak bych je taky časem ráda zkusila

      Vymazat
  2. Značku znám, tento krém jsem viděla ale nekoupila protože krémů mám většinou doma zatím dost. Nicméně se mi líbí že vyhovuje takové pleti mastnější, řekla bych jak popisuješ mám dost stejnou pleť jako ty. Pleť se mi mastí ale přes zimu mám občas suchá místa kolem nosu. Mimo krému bych ale určitě chtěla někdy zkusit péči o vlasy(šampon, kondicioner, balzám aj.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám mastnější t-zónu, ale když se odlíčím a hned nenamažu, tak mi pleť táhne a jakoby popraská a šupinkuje, takže jsem zjistila, že paradoxně mi fakt vyhovují ty hydratační krémy, i make-up vypadá lépe. Na šampony jsem chválu slyšela a švagrová si je moc chválí, sice říkala, že ze začátku je potřeba si zvyknout, protože jak jsme zvyklé na ty silikony, tak tohle je takové nic moc, najednou ty vlasy vypadají jinak, ale po více použití je poznat, že se méně mastí atd. tak uvidíme, chystám se na ně asi v létě, až dopotřebuju zásoby :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)