Vínové líčení s Too Faced Chocolate Bar

by - 9:00



Další týden se nám chýlí ke konci a Vánoce už jsou skoro tu! Kdo se těší na volno a pohodu? Já šíleně, máme v práci s koncem roku blázinec. Zpět k věci, dneska bych vám chtěla ukázat svůj "pokus" o líčení. Nejsem profík, jen dělám co mě baví a líbí se mi, takže to k dokonalosti má trošku dál, ale snažím se a trénink dělá přeci mistra, no ne? Použila jsem paletku Chocolate Bar od Too Faced, která se stala mojí každodenní parťačkou. A bohužel fotky líčení jsou zatím pouze z mobilu, protože jsem se s foťákem ještě jaksi nenaučila fotit detaily líčení, ale trénuju také!
O Too Faced paletce jsem vám básnila už asi milionkrát, používám ji každý den, buď na celé líčení, jako v tomto případě, nebo alespoň na vystínování oka. Celou recenzi s fotkami najdete ZDE. No a jaké stíny jsem na líčení použila?
Líčení vždy začínám světlým stínem (1), který nanesu na celé víčko i pod obočí. Potom oko vystínuji v záhybu hnědým stínem (2) a pořádně rozblendím. To je základ, který dělám při téměř každém líčení. Jako další jsem použila nádhernou třpytivou fialovo-vínovou (3) smíchanou lehce s matnou vínovou (3). Vše jsem se snažila spojit a zjemnit okraje líčení. Na spodní waterline používám hnědou tužku Sephora, kterou zjemním lehce třpytivým hnědým stínem (4). Jako poslední potom zvýrazňuji vnitřek oka a vnitřní koutek nádherným třpytivým stínem (6). Ten dávám většinou i pod obočí, ale tady jsem ho nakonec vynechala. 

Jako řasenku jsem použila mou oblíbenou Loreal Volume Million Lashes. Na obočí používám gel od Alverde
A tady je výsledné líčení. Ve skutečnosti bylo výraznější. (A zjistila jsem, že se mi čím dál tím víc mění oči do zelena. Vždycky jsem je měla tmavě hnědé, až skoro černé, ale poslední tak půl rok jsou čím dál víc zelené. Ale prý to máme v rodině, ten mix barev od modré až po tu zelenou.)
No, mohlo to být lepší, ale jak říkám, snažím se, zkouším (stejně jako linky, ty mi prostě nejdou a mám pocit, že mi hlavně ani moc nesluší). 

Máte taky nějakou oblíbenou paletku, kterou používáte denně? A co vy a líčení očí, jak vám to jde?

You May Also Like

6 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)