TRESemmé Keratin Smooth sada

by - 9:00


Už nám zbývá jen ta zlatá. Dneska bych vám ráda představila set s produkty na vlasy od TRESemmé, který jsem měla možnost díky keratin-shop.cz vyzkoušet. Jedná se o Keratin Smooth sadu, který by vám měla vyhladit vlasy. Možná jste už dříve zaznamenali, že mám mokré vlasy kudrnaté a suché potom vlnitější a roztřepené. Hrozně mě tedy zajímalo, co s nimi tato sada udělá a jak budou potom vypadat. Jestli i vás zajímá, jak to dopadlo a jak se celá tato sada vůbec používá, tak nezapomeňte pokračovat ve čtení článku.

Na testování mi byl poskytnut Starter Set, který obsahuje miniatury produktů. Set obsahuje šampon, kondicionér a zažehlovací balzám. Plná verze šamponu s kondicionérem má každá 250 ml, uhlazující péče potom 120 ml. 
Co se mi velmi líbilo, nejen na balení samotném, ale také na příbalovém letáčku, který uvidíte níže, je dopodrobna vysvětlené použití a účinky produktů. 
Zde složení šamponu a kondicionéru, pokud by to někoho zajímalo.
A zde složení zažehlovacího balzámu. 
Oceňuji také skladnost produktů. Krabička nemá zbytečně moc blbostí, šampon, kondicionér i balzám tam mají tak akorát své místo a příbalový leták je pěkně oddělen mimo. 
Abych se přiznala, s vlasy moc neexperimentuji a trošku jsem se toho bála, protože přeci jen, když si něco uděláte s vlasy, dost těžko se to maskuje. Dopodrobna vysvětlené (i když pouze anglicky, což by mohl být pro někoho problém) použití i s obrázky mi dost pomohlo.
Sada se (překvapivě) používá společně a budete potřebovat také žehličku na vlasy. Slibuje udržení rovných vlasů po 7 dní od aplikace, nebo po až po 4 umytí. Sada je vhodná i na barvené vlasy (které mám), takže se nemusíte bát. 
Nejprve vlasy umyjete klasicky šamponem a do délek vlasů použijete kondicionér. Všechny tři produkty moc pěkně voní a vůně ve vlasech vydrží delší dobu, to se mi moc líbilo. Potom je potřeba vlasy vysušit ručníkem a lehce z nich vymačkat vodu. 
Pak nastává pro mě vždy ta nejhorší část, a tou je manipulace mokrými vlasy. Jak se mi kroutí, tak to vždycky bolí jako čert (ještě že existuje Tangle Teezer). Podle délky a toho, jak moc máte husté vlasy, je potřeba je rozdělit na sekce, do který se vmasíruje zažehlující balzám. Vlasy jsem potom rozčesala tak, jak jsem zvyklá a snažila jsem se pomoci balzámu tak, aby se dostal rovnoměrně do vlasů. Potom jsem vlasy klasicky vysušila fénem.

A potom nastala pro mě ta nejděsivější část, a to je zažehlování. Nejsem odborník a absolutně nerozumím tomu, jak tohle funguje, ale vyděsilo mě, že mám vlasy po jemných pramíncích na plnou teplotu třikrát přejíždět žehličkou. Už jsem se viděla plešatá. Tady bych ještě upozornila, i když to asi každý, kdo používá žehličku bude brát jako samozřejmost, že vlasy jsou opravdu hodně horké po tom třetím přežehlení, tak opatrně, já jsem u toho párkrát pěkně vyjekla. Ale zvládla jsem to a napodruhé už se mi to dělalo mnohem líp.
Po zažehlení máte hotovo. Já si hlavu myji většinou ob den nebo ob dva dny. Po zažehlení jsem měla vlasy rovné, hladké/lesklejší a takové pevnější, ale spíše jsem byla zvědavá na výsledek po prvním umytí. No a na fotce můžete vidět, jak to dopadlo. Vlevo jsou mé vlasy tak, jak je mám pokaždé, když si je klasicky umyji a nerozčešu. Vpravo jsou potom umyté a nerozčesané po použití tohoto setu. Tím, že keratin vlasy narovná, se mi ani tak necuckovaly (a nekroutily, což je jasně vidět) a mnohem lépe se rozčesávaly. 
Po druhém použití setu byl velký rozdíl v narovnání vlasů hlavně u konečků, která mám většinou v takovém cucku, teď ale byly krásně rovné. Na suchých vlasech jsem zaznamenala taky rozdíl, a to hlavně v tom, že byly o něco lesklejší, přišly mi i pevnější, ale to je pouze můj pocit, a rozhodně jsem měla krásně rovné konečky a tím pádem ty vlasy i tak celkové lépe vypadaly a pracovalo se s nimi. Vyloženě jsem si užívala culík, který byl krásně rovný, což se mi normálně moc nedaří. Když si vlasy natočím nebo vyžehlím jen tak, většinou se mi po chvíli (a pokud je vlhko tak hned) vrátí do původního stavu. 

Co se výdrže týče, ty "až 4 umytí" tomu tak odpovídají. Postupně cítíte, že se účinek vytrácí. První umytí je ještě v pohodě, další dvě už jsou potom slabší a nyní mám vlasy stejně vlnité a neposedné, jako před vyzkoušením.

Já jsem celkově moc spokojená. Na to, jak jsem se se trošku bála, se mi výsledek moc líbil a i přítel mi řekl "že to mám rovný", takže když už si toho všiml i chlap...víte jak. Pokud rádi zkoušíte nové věci, nebo toužíte po rovných vlasech, určitě TRESemmé vyzkoušejte. Celé sadě se věnuje speciální web a najdete na něm i video, kde tyto produkty zkouší britská blogerka Zoella

Máte zkušenosti s keratinem/rovnáním vlasů?

Děkuji eshopu keratin-shop.cz za poskytnutí produktů k vyzkoušení. 

You May Also Like

2 komentářů

  1. Tak to zní skvěle. Výsledek se mi na tobě moc líbí. Já teda nemám vyloženě vlnité vlasy, ale zase ani rovné. Jednoduše se mi přirozeně lehce vlní a rovné by se mi občas líbily více. Takže po setu určitě mrknu. A to se zažehluje po každém umytí? Nebo se ta "kůra" aplikuje až po těch 4 umytích? Díky za odpověď.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, opakuje se to podle toho jak potřebuješ, zažehlíš a vydrží to pak, podle typu vlasů, tak ty tři až čtyři klasická umytí jak jsi zvyklá, potom, pokud chceš, tak můžeš opakovat znovu. Během toho, a hlavně po ty prví dvě umytí, jsou vlasy rovné a když jsem je měla sepnuté, tak se mi ani tolik nevytlačila gumička, drží prostě ten rovný tvar :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)