SPOTŘEBOVÁNO

by - 12:51


Dneska vám přináším poslední letošní nálož z popelnice aneb spotřebované produkty. Spoustu z nich už jste viděli v předešlých článcích, protože je používám pravidelně, takže to vezmu hodně stručně. Nicméně, ne vždycky si každý produkt zaslouží samostatný článek, ale za zmínku přesto stojí, takže se o nich zmíním alespoň v těchto typech článků. V rámci předvánočního úklidu koupelny se mi taštička poměrně rychle zaplnila a byla jsem ráda, že jsem se jí mohla po vyfocení zbavit a uvolnilo se mi tak místo. Ježíšek totiž nemá ráda nepořádek a nic by mi nedonesl, jak mi vždycky říkala maminka, když jsem byla malá! :-)
Tak se na to podíváme!
Jako první tu mám dva laky na vlasy. Jeden ne můj oblíbený Schwarzkopf, který v různých variantách používám už více jak dva roky. Tento světle modrý nebyl špatný, ale pořád mám nejraději ten zelený a červený. Mini Toni and Guy lak jsem si kupovala na cestování a byl taky dobrý, ale moc se mi nelíbí vyšší cen a taky poměrně dost slepoval, takže už bych si ho znovu kupovat nemusela.
Dove tělové mléko jsem kupovala ve výprodeji v Rossmannovi. Hydratovalo pěkně, ale trošku mi vadila silní vůně, která, hlavně v zavřené koupelně, byla až nepříjemná. Krémové sprchové mléko, také od Dove, jsem dostala už docela dávno při nákupu v Reservedu a to bylo naopak velmi příjemné, Jemně vonělo a po sprše jsem se nemusela nutně mazat, protože nevysušovalo, jako mi to třeba dělají sprchové gely Balea. Odličovač od Bione nebyl špatný, ale spíš bych to zařadila mezi produkty "neurazí, nenadchne". Znovu bych si ho už asi nekoupila. 
Clinique tekuté mýdlo na obličej je již mé druhé balení. Už jsem na něj psala i recenzi, je prostě skvělé. Stačí ho troška, vyčistí a hlavně nevysušuje a pleť po něm nepne a to je pro mne obrovské plus. Aussie 3 Minute Miracle je profláknutý kondicionér, který krásně voní a mám ho ráda, šetřila jsem si ho, ale už jsem ho konečně dopatlala. Klidně bych si ho pořídila znovu, i když je dražší. No a Balea krém na nohy s ureou doma s mamkou milujeme. Je levný a skvěle funguje. Rozhodně doporučuji, také mám již několikáté balení. 
Kokosový body scrub a mořskou solí jsem si dovezla z Řecka a byl naprosto skvělý. Kromě toho, že krásně voněl, tak taky velmi dobře fungoval a pleť po něm byla sametová. Také jsem si ho šetřila, jak jen to šlo. Bione pleťový krém jsem si koupila ze zvědavosti a hrozně mě potěšil, protože byl opravdu skvělý a rozhodně mám v plánu si ho koupit znovu. Krém je krásně lehký, až skoro gelový, ale velmi dobře hydratuje. Jako bonus stojí okolo 50 Kč.
Pokud jste si toho ještě nevšimli, Bioderma je má oblíbená značka z lékárny. Používám hlavně modrou a zelenou řadu, ale micelárku mám nejraději růžovou. V poslední době jsem spotřebovala krém na obličej Atoderm Nutritive, který je prostě skvělý. Došel mi také můj oblíbený pomocník v boji proti akné AKN Fluid. A Sébium Mat mám doma už dobrých pár let, ale úplně jsem na něj zapomněla a bohužel už dosloužil. 
Neutrogena si mě získala loni, kdy jsem dostala balzám na rty a tělové mléko. To si teď kupuji znovu sama, protože krásně hydratuje a líbí se mi na něm pumpička. Douglas ubrousky jsem si kupovala na cestování a už jsem je také spotřebovala. 
Vyhodila jsem i pár starých a vyschlých řasenek. Rimmel Scandaleyes Lycra Flex nebyla špatná, ale smrděla mi a vadil mi ten pocit měkkých řas. Maybelline the Falsies mám moc ráda a její kartáček je jeden z nejlepších, co jsem kdy měla. No a o Senza řasenka od Moje kosmetika jsem už také básnila, to je opravdu senza řasenka, jen bohužel hrozně rychle vysychá. 
A jako poslední tu mám můj svatý grál - Estée Lauder Double Wear. Doma mám už třetí lahvičku, což svědčí o tom, jak moc ho mám ráda. Je to prostě dokonalý držák, krycí jako blázen a přesto vypadající tak nějak přirozeně. 

Tadá a jsme na konci! Já si jdu užít vánoční večírek v práci a vy mi můžete do komentářů napsat, na co se letos o Vánocích těšíte nejvíc. 

You May Also Like

9 komentářů

  1. Samé lepší produkty. Já jsem tedy měla z tvých produktů akorát lak od Schwarzkopf a řasenku Scandaleyes flex která je pro mě jedou z nejlepších co jsem za poslední dobu měla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně vyhovovala tak napůl a jak kdy, ale špatná rozhodně nebyla, na to mám jiné adepty :D

      Vymazat
  2. Tělové mléko od Dove jsem neměla, jenom sprcháče a ten poslední mi bohužel moc nevyhovoval.
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych si je sama asi nekoupila, nějak mě to nikdy nelákalo, ale tenhle byl dobrý :)

      Vymazat
  3. Balzám na rty od Neutrogeny používám a je skvělý, vozím ho i na hory. A s vysycháním Moje řasenek úplně souhlasím, je to velká škoda, jinak jsou super :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. škoda to je, já zatím měla jen Senza, ale slyšela jsem, že to dělají i ostatní a ještě mnohem rychleji :(

      Vymazat
  4. Makeup od estee bych si i ja rada poridila.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)