SPOTŘEBOVÁNO

by - 14:17


Taky to máte po včerejším volnu tak pomíchané a přijde vám, že je pondělí? Já jsem jak praštěná! Bohužel, už nějaký ten pátek nepatřím mezi povinně studující, tudíž si neužívám prázdniny, ale vysedávám v práci. 
V dnešním článku se můžete podívat, co se mi nahromadilo doma v mé "na vyhození" taštičce. Už mi pěkně přetékala, takže na sepsání článku byl nejvyšší čas!
Jsem na sebe docela pyšná, protože poslední dobou se opravdu snažím nemít otevřených několik věcí najednou a raději dopotřebovat, co mám již načaté, i když mi to třeba úplně nesedí. 
Mary Kay odličovač očí jsem dostala k narozeninám a vůbec nebyl špatný, patří k jedněm z těch lepších, co jsem měla možnost vyzkoušet. L´oréal odličovač na tom byl už o něco hůře. Měla jsem i dvoufázový a ten byl docela v pohodě, ale tento jemný mi moc neseděl a dopotřebovala jsem ho pouze z nutnosti ho nevyhodit.

Růžová Bioderma naproti tomu je moje TOP v odličování celkově. Odlíčí mi všechny řasenky a naprosto vše, co na obličeji mám. Je to má jistota a už brzy se budete moci přesvědčit v článku o tom, že hravě porazí i ty nejprofláklejší odličovače očního make-upu. 
Ryor bylinné tonikum jsem už jednou měla a je příjemné. Používala jsem ho ráno na očištění obličeje a vyhovovalo mi. 
Dále tu mám Balea odličovací olejový fluid. Ten mám doma také již několikátý. Je super, levný a velmi pěkně odlíčí z obličeje vše. Stačí pak jen dočistit micelárkou a je hotovo. 

Bioderma Atoderm mléko na suchou pleť jsem kupovala loni v rámci akce Bioderma for Everyone a stálo mě tak 99 Kč. Musím říct, že opravdu skvěle hydratovalo a bylo příjemné.  Sébium gel také od Biodermy byl rovněž v rámci jejich loňské akce a už mám doma druhé balení, protože gel je na pleti příjemný, nevysušuje a pleť po něm nepne a navíc ji velmi dobře vyčistí. 

No a Dermacol noční sérum proti celulitidě jsem měla v nějaké balíčku z povánočního výprodeje a jako krém to nebylo špatné, ale zázraky jsem po něm neviděla a znovu bych ho mít nemusela. 
Dále tu mám obyčejnou pěnu na holení od Balea. Co se těchto produktů týče, tak Balea mi vyhovuje jak svými pěnami, tak hlavně gely na holení. Jsou příjemné, levné a nedráždí pokožku. Missha čistič na štětce mám doma už hrozně dlouho a jako, není špatný, ale musím říct, že Ebelin z drogerie mi přijde lepší, lépe čistí, i když poměrně smrdí. 

Garnier mineral jsou mé oblíbené deodoranty, měla jsem jich už několik v různých variantách a vždycky, když vidím, že jsou v Rossmannech ve slevě, koupím si nový do zásoby. A o šamponech Batiste se tu asi nemusím více rozepisovat. O tom, jak moc je mám ráda a kolik už jsem jich měla, jste slyšeli už dost. Líbí se mi, že mají i cestovní verze do kabelky. 
Dále tu mám tak mou stálici - noční krém L´oréal Tripple Active. Pořád ho mám ráda a pořád ho používám, co více dodat?

Lush a jejich Mask Of Magnaminty je další z věcí, které si pořizuji poměrně pravidelně. Maska mi vyhovuje a nevysušuje mi obličej. 

A jako poslední tu mám kokosový olej z DM, který se dá využít prakticky jakkoliv. Já jsem se s ním hlavně odličovala a v létě ho používala občas po opalování, kdy pěkně zklidnit a hydratoval od sluníčka vysušenou pokožku. 
A blížíme se ke konci. Odlakovač Ebelin je takový klasický, ničím nezajímavý odlakovač. Prostě odstraní lak a to je hlavní. Colgate Max White One jsem zkoušela poprvé a musím říct, že jsem určitý rozdíl na zubech viděla. Co mě ale hrozně rozčilovalo u této pasty je fakt, že naprosto šíleně barví umyvadlo a dolů se jí moc nechce. 

Olivový krém z Řecka je další z věcí, které jsem si oblíbila a používám je dále. Krásně hydratuje, stačí ho troška, je přírodní a make-up na něm sedí a nedrolí se. 

A potom tu mám také vzorek hydratačního séra od Biodermy, které je skvělé. Doma ho mám i v plné velikosti, vyhrála jsem ho u Biodermy a šetřím si ho, protože opravdu umí s pletí zázraky. 
A jako poslední tu mám dva pudry. Jeden je sypký transparentní od Dermacolu. Dostala jsem ho v nějaké LadyBoxu a oblíbila jsem si ho. A druhý je moje absolutní stálice mezi pudry - Bourjois Healthy Balance. Už ani nevím, kolik jsem jich spotřebovala, ale zatím ho nic nepřekonalo. 

A jsme na konci! Co vy? Hromadí se vám produkty, nebo je zvládáte spotřebovat?

You May Also Like

7 komentářů

  1. Kokosový olej je fajn, mám ho a rozhodně to není moje poslední balení. Biodermu Sebium bych chtěla vyzkoušet. Mě se taštička už docela plní takže brzy bude určitě spotřebováno i na mém blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak zkus štěstí na sebium.cz, myslím, že ještě pořád se tam po vyplnění dotazníku, kdy odpovědi snadno najdeš na netu, dá získat zdarma právě tady těch 100 ml :-)

      Vymazat
  2. Také mám rozepsán lánek na téma spotřebován, takže brzy bude na mém blogu. Já nějak nepatřím k těm, kteří v suchém šamponu Batiste vidí jeden velký zázrak, mám pocit, že mi skoro nic s vlasy neudělá. Také používám pěny na holení od Balei, připadají mi stejné jako značky typu Gillete apod.

    OdpovědětVymazat
  3. to jsme ale šikovné! :-) mně Batiste sedí opravdu skvěle, zkoušela jsem i několik jiných z drogerie a pořád je to top, ale každý jsme jiný no :) a s těmi pěnami souhlasím, nevidím rozdíl oproti těm drahým

    OdpovědětVymazat
  4. tyjo, tolik produktů. Ten batiste mám ve velkém balení a už mi taky dochází :) micelárku od Biodermy bych někdy chtěla zkusit.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no snažím se, ale je to za docela dlouhou dobu :-) a jestli chceš zkusit micelárku, tak myslím, že ještě pořád se dá na sebium.cz po vyplnění dotazníku získat zdarma Bioderma Sébium 100 ml :-)

      Vymazat
  5. Oceňuji, že se snažíš nemít tolik věcí rozdělaných a otevřených, ale spíše spotřebovávat ty staré, i přesto je ale produktů v recenzi více než dost :) Snažím se o to stejně jako ty a řekla bych, že jsem na tom možná mírně lépe. Ohledně té pěny na holení od Baley bych se chtěla zeptat, zda máš zkušenosti s jejím použitím třeba na ruce? Viděla jsem, že tady tento zákrok provádějí úplně běžně, i když bez pěny, ale laserem :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)