Estée Lauder Double Wear Zero Smudge řasenka

by - 11:13


Dnešní článek se bude týkat řasenky. Jestli je něco vážně hodně individuální věc v kosmetickém světě, pak je to určitě řasenka. Každý chceme něco jiného a každý také máme jiné řasy, což pak může být problém. Já jsem už řasenek vyzkoušela poměrně dost, a to jak těch drahých, tak hlavně drogérkových. Dneska bych vám ráda ukázala jednu z mých TOP řasenek. Dostala jsem se k ní vlastně úplně náhodou a sama bych si ji asi nekoupila, protože by mne jen tak nenalákala. Tak dva roky zpět jsem ale dostala k Vánocům od přítele Estée Lauder balíček a v něm byla mimo jiné i miniatura Double Wear Zero Smudge řasenky. A já si ji zamilovala natolik, že jsem si loni koupila její plné balení a tak nějak si ho šetřím. A proč ji mám vlastně tak ráda?
Zaprvé, vypadá naprosto božsky, tedy alespoň mě se velmi líbí. Má jednoduchý, takový klasický Estée Lauder obal, ale elegantní. Co se mi ještě moc líbí je fakt, že řasenka je tenčí, než většina jejich kolegyň a je tak dobře skladná. 
Vyfotit něco lesklého a zlatého je opravdu oříšek, takže omluvte fotky, které nejsou úplně nejlepší. Ale zpět k řasence. Jak už název napovídá, mělo by se jednat o řasenku, která se nerozmazává a prostě drží jako ďas. A to je přesně ten důvod, proč jsem si řasenku zamilovala. Je totiž krásně černá, nedrolí se, během dne se prostě absolutně nehne, řasy udrží natočené a večer ji odličuji ve stejném stavu, v jakém byla ráno. Trošku jsem se toho odličování bála, protože většinou, pokud řasenka takto dobře drží, tak jde hůře dolů, ale zas takový problém to není. Maybelline Lash Sensational nebo Benefit They're Real mi jdou dolů mnohem hůře. Pokud použiji dvoufázový odličovač, růžovou Biodermu nebo pouze olejíček, řasenka je dole během chvíle. 
Další důvod, proč mám tuto řasenku tak ráda, je její kartáček. Sama výdrž totiž ještě nic neznamená, pokud by řasenka měla smeták, co vám s řasami nic neudělá. Tahle kráska má poměrně tenký a dlouhý kartáček, který mi velmi vyhovuje. Nemusím moc ty huňaté a obrovské kartáčky, většinou se s nimi zapatlu celá a nedostanu se pořádně až ke kořenům řas. S tímto kartáčkem se však velmi dobře pracuje, krásně pročeše, prodlouží i natočí. Nedělá vyloženě efekt umělých řas, ale zvýrazní dost a tím, že se během dne ani nehne, je prostě skvělý. 
Nanáší tak akorát barvy, nesmrdí, neobtiskává se a ani se nehne. Řasy zvýrazní a natočí a ještě k tomu krásně vypadá. Pokud bych něco řasence měla vytknout, tak snad pouze to, že jde hůře dolů, i když to není žádná katastrofa, a pak taky to, že není zrovna nejlevnější, ale to už se tak nějak dalo čekat vzhledem k tomu, že se jedná o Estée Lauder a ne o drogérkovou kosmetiku. Řasenka stojí okolo 600-700 Kč podle toho, kde a zda máte slevu. Já ji kupovala na Dnech Marianne 2014 s 20 % slevou, což je rozhodně milejší. 

A tady už řasenka v akci. Sahám po ní většinou na různé akce, když chci zvýraznit trošku více řasy a zároveň také chci, abych se na řasenku mohla spolehnout a nemusela během večera hlídat, jestli se mi někde neobtiskla nebo neopadala.

A jaká je vaše nejoblíbenější řasenka?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Moc pěkná, já jsem ještě nic z High dekorativky nezkoušela. Každopádně moje nejoblíbenější řasenka byla Scandaleyes flex ( právě ta s hunatějším kartáčkem )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta zelená s lycrou? ta nebyla špatná, tam se ten kartáček dal, jen mi u ní vadilo, že zůstala jakoby měkká, slzí mi oči, tak to nebylo úplně nej

      Vymazat
  2. Má opravdu krásný obal :) od téhle značky jsem nic nezkoušela. Moc hezký blog, sleduji :)^^
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)