Luhačovice - co vozím v taštičce

by - 11:30



V dnešním článku se ještě vrátím ke své mini dovolené v Luhačovicích a ukážu vám, co jsem si vezla s sebou. Nejprve jsem článek chtěla rozdělit na péči a make-up, ale potom jsem naznala, že v jednom to bude taky v pohodě, tak snad vám to nebude vadit. Poslední dobou když někam cestuji, snažím se toho vést opravdu co nejméně, projít si dopředu, co budu dělat a co k tomu budu potřebovat a podle toho se balit. Někdy se mi to podaří, někdy ne, ale pracuju na tom. Máte to taky tak? Stejně pak zjistím, že jsem táhla milion blbostí.

A omluvte prosím kvalitu fotek, neměla jsem s sebou svůj klasický Fujifilm, kterým fotím doma, takže kvalita opravdu za moc nestojí.
Kosmetických taštiček mám poměrně dost. Pro tento výlet jsem si vybrala nejnovější z nich od Clarins, který se mi hrozně líbí. Dostala jsem ji jako dárek k nákupu ve Fann parfumerii a líbí se mi, že je pevná, malá, ale zároveň i prostorná. 
Začneme péčí o pleť a nakonec vám ukážu i něco málo z dekorativky. Na cestování se snažím produkty přelívat do menších lahviček, případně používat rovnou cestovní balení. Ebelin odličovací tamponky jsou v ideální velikosti a stejně tak mi vyhovují i Douglas ubrousky, které mají uzavíratelné balení a tudíž tak rychle nevysychají. Navíc vážně dobře odličují, pleť sice vždycky dočišťuji micelárkou, ale z ubrousků, co jsem měla možnost vyzkoušet, jsou tyhle jedny z nejlepších.
Co se ostatních produktů týče, měla jsem s sebou Balea odličovací pěnu (stříbrný kalíšek), micelární vodu od Biodermy, tu růžovou, která mi sedí nejvíce a také nejlépe odličuje a v Sephora lahvičce je Loreal odličovač očí, který mi teda moc nesedí, protože to není žádný zázrak a na některé řasenky je úplně krátký, ale snažím se ho dopotřebovat. Bioderma oční krém má ideální velikost na cesty, takže ho mám v taštičce pořád a v kalíšku s růžovým víčkem mám svůj oblíbený noční krém od L´oréal. Olivový krém z Řecka jsem tu už také ukazovala, je skvělý, velmi dobře hydratuje a mé pleti sedí.
Jelikož jsme v rámci pobytu v lázních byly i ve wellness, měla jsem s sebou také makadamiový olejíček, který skvěle hydratuje a žiletku. S touhle Venus Breeze nepotřebujete ani pěnu na holení, což je super.
Mini lak na vlasy od Toni and Guy a mini suchý šampon Batiste také patří mezi mé cestovní stálice. Alverde máslo jsem dostala od kamarádky k Vánocům a rovněž má super velikost do kabelky.
Bez Tangle Teezeru už nedám ani  ránu, i když ten můj chudáček už je trošku jetý. 
A samozřejmě jsem s sebou měla také kartáček (Curaprox je nej) a pastu na zuby. Zkoušela jsem Colgate Max White One a krom toho, že vyloženě nesnáším, jak barví umyvadlo, je skvělá.
No a tady už je obsah mé taštičky s dekorativní kosmetikou, kterou jsem zapomněla vyfotit, stejně jako jsem zapomněla vyfotit těch pár štětců, co jsem měla s sebou.
Snažila jsem se to omezit na co nejmenší množství produktů. S sebou jsem tedy měla NARS bázi pod oční stíny. Alverde gel na obočí a moji momentálně nejoblíbenější řasenku od kosmetiky Moje
Jelikož s přicházejícím podzimem a chladným počasím mi zase blázní obličej, spoléhám se opět na Estée Lauder Double Wear make-up. Mám již druhou lahvičku a je to moje stálice. Z korektorů mám teď oblíbené duo NARS a Catrice a pudr je také má stálice - Bourjois Healthy Balance.
Z tvářenek jsem nakonec sbalila Lancome. Kleštičky na řasy nesmí chybět, stejně jako báze pod make-up - tu jsem si vzala hydratační od Make-up For Ever, zatím ji zkouším, tak uvidíme. No a hnědá Sephora tužka na oči je vážně držák. 
Co se očních stínů týče, rozhodně jsem nemohla nechat doma svoji nejoblíbenější paletku od Too Faced Chocolate Bar. Od té doby, co jsem si ji na jaře koupila, ji používám prakticky denně v kombinaci s dalšími stíny. Jelikož jsme chodili na večeře, chtěla jsem i nějaký výraznější oční stín, a tak jsem přihodila ještě Colourpop v nádherném fialovo-šedém odstínu. O těchto skvělých stínech také brzy uslyšíte.

No a to je vše! Co vy a cestování, kolik toho vozíte a pak nepotřebujete? :-)

You May Also Like

5 komentářů

  1. V Luhačovicích jsme byli s manželem minulý rok.. wau. a že se toho do té taštičky vleze :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/chlorella-pura-regeneracni-krem-s-cgf.html

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná výbavička. Když já někam jedu tak si toho beru zhruba nastejno jako ty, akorát stínů si beru většinou po málu. Dříve se mi stávalo že jsem si toho nabrala spousta a následně nevyužila, s častým cestováním mě naučilo být opravdu skromná tak že se mi už nestává abych si něco vzala a nevyužila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky se snažím, ale ještě pořád třeba k moři toho tahám zbytečně moc a pak stejně většinu ani nevytáhnu z kufru, ale však já na to postupně přijdu :-)

      Vymazat
  3. Není ten Batiste nějaký malý? Jakou máš velikost? Já kupuju Batiste z http://www.xantea.cz/tagy/batiste/ a tom jsou jen 200 ml balení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, toto je pouze cestovní verze (50 ml), ideální do kabelky nebo právě takhle na cestování, jinak používám doma klasickou verzi (http://ladytwig.blogspot.cz/2014/02/batiste-suchy-sampon.html)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)