NÁKUPY: červenec 2015

by - 20:29


Jak se vám líbí současné počasí? Já musím říct, že jsem si zamilovala letní rána. Cesty do práce, když je ještě "jen" 25 stupňů, sluníčko začíná svítit a pofukuje, jsou úžasné. Ovšem cesta domů ve vyhřívané MHD je o život a vždycky dofuním jak po maratonu. Víkendy trávím zásadně u bazénu na chatě a v neděli se mi hrozně nechce zpět do rozpáleného Brna. Léto mám ráda, ale stačí mi 30 stupňů, 40 je trošku moc...No nic, zpět k věci. Dneska bych vám ráda ukázala nákupy za července. Ještě vám stále dlužím také článek s mým odměňování v Praze, ten už také čeká jen na dodělávky, takže se tu brzy objeví. A o co se v červenci rozrostla má sbírka?
Jak tak na to koukám, většinu produktů jsem pořídila v DM drogerii, kde jsem poslední dobou poměrně často, hlavně tedy kvůli značce Balea, která má skvělé vychytávky. 
Za tyto dvě věci nemůžu! Veet depilační krém jsem vyhrála na testování u DM drogerie, na krémy moc nejsem, ale ráda jsem ho vyzkoušela a asi ho přenechám mamce, protože žiletka je pro mě prostě pořád nej. Fann olivovou pěnu do koupele jsem dostala od Fann parfumerie a bohužel nemám vanu, ale pouze sprcháč, takže ji vypatlu alespoň tak. Mimochodem, krásně voní!
Moji dva asi největší oblíbenci za hodně dlouhou dobu! Nové gelové laky od Gabrielly Salvete jsem si hodně oblíbila a tahle růžová je vážně krásná. Na nehtech vypadají krásně a vydrží rozhodně déle, než laky klasické. Sally Hansen insta-dry top coat je naprostá bomba a díky němu jsem si začala lakovat znovu nehty na rukou. Nesnáším čekání na zaschnutí a tohle je prostě pecka, nehty jsou za chvíli suché a nádherně lesklé. 
Do kabelky jsem potřebovala nějaký pidi sprej jako zachránce v těchto vedrech. A nešlo mi ani tak o to, jak moc funkční bude, jako spíš o pocitové osvěžení a "odsmradění". Tento prcek od Balea moc příjemně a tak čistě voní a do kabelky se vyloženě hodí. Na zkoušku jsem vzala i Balea Aqua roll-on pod oči. Kuličkové krémy mám moc ráda hlavně v létě, mám jej v lednici a ráno je to naprosto skvělá věc! A jako poslední jsem chtěla vyzkoušet i gel proti tvorbě puchýřů, na který jsem slyšela spoustu chvály. Zatím jsem ho nezkoušela, ale jsem zvědavá, jestli bude fungovat.
Colgate Max White One Optic, zubní pasta, která slibuje vybělení zubů. Vzala jsem ji na zkoušku a musím říct, že mi vyhovuje její chuť a vidím i znatelně bělejší zuby po pravidelném používání. Jediné, co mi vážně vadí je, že pasta je modrá a obsahuje i modré perličky, které umí neskutečně zaprasit umyvadlo :-) Balea olejový fluid na odličování jsem si kupovala minulý měsíc a je skvělý! Proto jsem vzala na vyzkoušení je sestřičku - pěnu. Tak uvidíme. 
A jako poslední tu mám Ebelin odlakovač, který kupuji celkem pravidelně a vyhovuje mi a Wellaflex sprej pro objem vlasů, který mě velmi mile překvapil a určitě dám vědět, jak se mi jeví po delším používání.

Uf, tak to je vše, já se jdu zchladit do sprchy a budu moc ráda, když mi napíšete, co pěkného jste si během prázdnin pořídili vy. 

You May Also Like

6 komentářů

  1. Veet jsem dostala na testování a je příšerný, s touhle značkou si nějak nerozumím.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem si ho právě ulovila na testování, protože mamka krémy občas používá a já jednou zkusila Opilka a to bylo děs, tak mě zajímalo, jestli "dražší" budou lepší a jak říkám, žiletka je žiletka, po krémech mám většinou pupínky a hrozně to kouše a zarůstají mi pak chloupky, které se krému podařilo odstranit

      Vymazat
  2. Krém na holení jsem taky jednou zkoušela a nedělalo to absolutně nic. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem ráda, že nejsem sama, komu to přišlo naprd :D

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. určitě vyzkoušej, jen to chce trošku trpělivosti, je takový hutnější a rychle poměrně tuhne, takže na nějaké dodělávky to není a chce to si s tím vyhrát, trošku jsem poprvé nervila, ale výdrž i vzhled mě moc mile překvapil, tak to přežiju :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)