Líčení s Urban Decay Moondust Eyeshadow - Solstice

by - 9:00



Dnešní téma článku bude mít na blogu tak trochu premiéru, pouštím se totiž pomaličku do nových vod. Rozhodla jsem se Vám ukázat líčení s naprosto neskutečným stínem od Urban Decay. Mrzí mě, že ač mám poměrně dobrý foťák, stále to není nic, co by dokonale zachytilo líčení tak, jak opravdu vypadalo. Ráda bych také upozornila, že rozhodně nejsem odborník, líčím se pro zábavu a tak, jak se mi to líbí. Snad se vám tento druh článku a líčení samotné bude zamlouvat, já se rozhodně budu snažit dále, je to pro mě tak trošku výzva. 


V hlavní roli celého líčení je tento úchvatný mono stín od Urban Decay. Jedná se o odstín Solstice z kolekce Moondust Eyeshadow. Stín jsem kupovala v pražské Sephoře a zamilovala jsem si ho na první swatch. On sám o sobě je totiž takový nějaký, ale jakmile ho vyzkoušíte, podlehnete. Tenhle drobek se totiž umí neskutečně přetvařovat - jednou je růžový, jednou modrý, stříbrný...Ideální na večerní líčení, ale klidně i na den. Samostatný článek, který si tento stín bezesporu zaslouží, bude v brzké době na blogu. 
K líčení jsem použila produkty, zobrazené na fotce. Jako bázi používám v t-zóně Porefessional od Benefitu. Dále jsem použila můj oblíbený make-up, od kterého už mám druhé balené - Estée Lauder Double Wear. Jako korektor používám pak NARS Radiant Creamy Concealer. Vše jsem zapudrovala pudrem od Bourjois, mimochodem také má stálice, mám asi už páté balení. Jako tvářenku jsem zvolila jemnou Rockateur od Benefit, kterou teď používám prakticky pořád a na rty olej od Balea, protože je mám teď v těch vedrech neskutečně suché. Na obočí jsem použila gel od Alverde. No a potom už zbývalo jen nalíčit oči. 
NARS je má momentálně oblíbená báze pod oční stíny, kterou používám prakticky vždy, když se líčím. Spolu s UD stínem jsem použila ještě paletku od Too Faced Chocolate Bar, kterou absolutně miluji a používám ji každý den od doby, co jsem si ji pořídila. Některé stíny už v sobě mají pěkné ďolíky. 

Na celé víčko jsem použila tělový matný stín a oko vykonturovala matnými světle hnědými stíny. Pod obočí jsem potom nanesla světle růžový třpytivý stín, který je vůbec skvělým rozjasňovačem. Prsty jsem potom vklepala do středu oka a do vnitřního koutku Solstice. Na spodní linku jsem použila hnědou tužku od Estée Lauder a opět u vnitřního koutku nanesla Solstice. Jako řasenku jsem použila Loreal Volume Million Lashes, která dělá moc pěkné řasy. 
A tady už výsledné líčení. Jak říkám, nejsem profík, ale snažím se baví mě to.
Stín je naprosto božský, líčení by vypadalo dobře i s černou linkou.



Jak se Vám líčení líbí? A co říkáte na Solstice

V samostatném článku bude mnohem více fotek z různých úhlů, ale stejně jeho krása na fotce nikdy nevynikne tak, jako ve skutečnosti.

You May Also Like

15 komentářů

  1. Náááádherný stín. Ten chci! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásný odstín, ten by se mi hodil :D

    OdpovědětVymazat
  3. Líčení se ti fakt povedlo. A ten stín je úžasný :)

    Radu - L´Oréal Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Stin je nadherny.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné líčení. Dávám ti odběr, pokud se ti bude líbit můj blog, budu ráda, když mu dáš také. :)

    Dendy - back to school #1 účesy

    OdpovědětVymazat
  6. Ten stín je absolutní pecka! Už jsem na něj koukala u hodně blogerek.. :)
    A nebuď tak skromná, líčení je krásné ;)!

    dreamforelizabeth.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. taky jsem na něj v Sephoře koukala a rozhodovala se mezi ním a jedním stínem od Chanel. Nakonec vyhrál tento, akorát v jiném, tmavším odstínu :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já měla co dělat, abych si jich nevzala více! :D

      Vymazat
  8. Tak ten stín je úplně nádherný! A ta paletka je taky krásná.
    Líčení se ti povedlo :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)