NÁKUPY: červen 2015

by - 10:28


Máme už skoro půlku července a já jsem vám ještě nestihla sepsat, co jsem si pořídila v červenu. Dneska to ale konečně hodlám napravit. Červen byl pro mě po většinou ve znamení učení se zavřená doma, přesto jsem si čas od času našla chvilku a skočila do obchodu. Využila jsem hlavně akci Fann parfumerií, které měly celý měsíc červen slevy a dárky k nákupu. A co jsem si tedy všechno pořídila? Tak na to se teď podíváme!
Jak tak na to koukám, je to tak půl napůl pečující a dekorativní kosmetika. Něco jsem si kupovala, protože mi již produkt došel a pro zbytek jsem si také důvod našla, znáte to, ne? :-)
Lak na vlasy od Schwarzkopf používám prakticky každý den, mám totiž velmi jemné vlasy. Patří mezi mé nejoblíbenější a tento modrý jsem ještě neměla, tak jsem se rozhodla vyzkoušet tentokrát právě tento. Kupovala jsem ho v Rossmannu v akci asi za 60 Kč. Tělové mléko od L'oréal s efektem opálení jsem si kupovala na začátku června a moc jsem se na něj těšila, nalákaly mne na něj už zahraniční blogerky. Kupovala jsem ho v DM za necelé 200 Kč a musím říct, že jsem s ním spokojená. Efekt dělá opravdu moc pěkný, používám ho hlavně na nohy, které se mi hůře opalují. Recenzi chystám a prozatím můžu říct, že určitě doporučuji, i když nějaké mouchy taky má. 
Před státnicemi jsem se zastavila v Manufaktuře a udělala si radost sprchovým gelem a krémem na ruce z malinové řady. Naprosto božsky voní, určitě vyzkoušejte! Sprchový gel stojí tuším 99 Kč a krém na ruce 79 Kč.
V Rossmannu, kam chodím nejčastěji, konečně přibyl i stojan s Catrice, a tak jsem si na vyzkoušení vzala bázi pod make-up. Báze by měla redukovat zarudnutí a je proto zelená. Stála okolo 100 Kč a prozatím jsem taky spokojená. 

Pudr od Bourjois jste tu viděli už asi milionkrát a pořád patří k mým nejoblíbenějším. Dokoupila jsem si ho do zásoby v rámci akce ve Fann parfumeriích, kde jsem na něj tak měla 20 % slevu.
Do Douglasu jsem si původně šla jen pro druhý odstín skvělých rtěnek od Clinique, nakonec jsem odešla i s mini make-upem. Rtěnku jsem si pořídila v odstínu Melon Pop a stejně jako její kolegyně Plum, kterou už mám delší dobu, i tato je skvělá. U poklady mi slečna potom nabídla 15 ml make-up Clinique Even Better, který jsem už několikrát zkoušela a moc se mi líbí. 

V rámci červnového festivalu ve Fann jsem si pořídila ještě tyto nádherné stíny od Clarins z letní limitky. Už jedny mám, kupovala jsem si je v zimě a jsem s nimi maximálně spokojená. A jelikož jsem doma neměla žádnou nude konturku na rty, koupila jsem si také od Clarins. Je nádherné krémová a má krásnou barvu.
No nejsou nádherné? 
K nákupu jsem dostala ještě taštičku s miniaturkami produktů od Clarins. Zkouším tak bázi, řasenku a tónovaný balzám na rty. Clarins a Clinique se poslední dobou stávají mými oblíbenými značkami.

A co jste si v červnu pořídili vy? 

Již brzy se můžete těšit také na nákupy z července, které budou opravdu bohaté, protože jsem si udělala výlet do Prahy a pořídila si odměny za státnice.

You May Also Like

3 komentářů

  1. Manufakturu bych ráda zkusila :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě vyzkoušej, myslím, že tam ani nejde šlápnout vedle, vždycky jsem byla spokojená :-)

      Vymazat
  2. Já v červnu ujížděla na MAC :) Sestavuju si paletu

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)