MEGA Spotřebováno

by - 13:33



Článek o tom, co jsem spotřebovala, se na blogu neobjevil už hodně dlouho a já se poctivě snažila dodělat vše, co jsem měla načaté. Také jsem uklízela v kosmetice a vůbec v červnu jsem byla v obchodě tak málo, že mě to vyloženě donutila spotřebovat nasyslené poloprázdné produkty. Proto dnešní "spotřebováno" bude opravdu bohaté. Jak jste na tom vy? Daří se vám redukovat zásoby, nebo máte stále v koupelně tři načaté sprcháče?
Tentokrát jsem na sebe opravdu pyšná, protože se mi podařilo vyprázdnit spoustu produktů, které jsem skladovala měsíce, a také jsem si uklidila v dekorativní kosmetice a vyhodila spoustu věcí, které už byly prázdné, nebo nepoužitelné. 
Salcura sprej na pupínky jsem měla ve svém prvním a posledním Senzaboxu a musím říct, že byl fajn, ale strašně mi smrděl. Lak na vlasy od Schwarzkopf jste tu viděli už milionkrát, tento červený mám asi nejraději, voní mi a vždycky po něm znovu ráda sáhnu. 

Gel na holení od Balea také krásně voněl a stál okolo 60-70 Kč, klidně bych si ho pořídila znovu. Stejně tak bych si znovu pořídila i krém z řady Hydrabio od Biodermy. Byl moc příjemný a pěkně hydratoval, akorát ke konci už se z lahvičky dost špatně dostával. 

Krém od Nivea pure and natural jsem měla také ráda, je spíše gelovější a velmi lehký. Poslední dobou mi už ale přestal vyhovovat, a tak v něm ještě malinko zbylo, bohužel.
Krém od Avon z řady Naturals moc pěkně voněl, připomínal mi Vánoce, bohužel, co se hydratace týče, žádná sláva to nebyla, a tak jsem ho domazala spíš z nutnosti. Za to mléko po opalování od Biodermy bylo loni u moře mým zachráncem a letos jsem ho dopatlala u bazénu. Krásně vonělo, bylo tak akorát tekuté, dobře se roztíralo a zklidnilo pokožku. Kradl mi ho přítel a určitě bych si ho koupila znovu. 

Vyhovovalo mi i tělové mléko od Neutrogeny, které velmi pěkně hydratovalo a ocenila jsem i pumpičku. 
Čistící pěnu od Alverde jsem měla doma už hodně dlouho a už jsem ji musela vyhodit. Jedno balení jsem spotřebovala a byla spokojená, tak jsem si ji koupila znovu a už to taková sláva nebyla. Najednou mi na pleti byla nepříjemná, vysušovala a já ji musela odložit. 

Deodoranty od Garnier Mineral mám moc ráda, fungují mi jako jedny z mála a doma už používám nové balení. Stejně tak mám již několikáté balení minerální vody ve spreji od Rival de Loop z Rossmanna. Ve vedrech ji mám v lednici a je to super osvěžení, jinak ji používám při odličování, přestříkám s ní obličej a použiji odličovací olej či pěnu. 
Fixační sprej na make-up od Alverde už mám doma taky pěkně dlouho, byl vůbec první, co jsem sehnala v drogerii. A litovala jsem, protože zaprvé mi strašně smrdí, za druhé má naprd rozprašovač, takže na obličej spíš prská kapky a pak taky lepí a prostě nic nedělal. Nedoporučuji a vyhazuji. 

Za to plátnové masky od Sephory jsou super! Nejen, že si s nimi užijete legraci, ale také opravdu krásně hydratují a jsou super na relaxování. Na můj vkus jsou i zbytečně moc mokré, ale to pořád nic nemění na tom, že čas od času je fajn si jimi udělat radost. 

Ubrousky od babydream nebo jakékoliv jiné používám na setření odličovacího oleje z obličeje. Tyhle mi vyhovují, protože mají i plastové zavírání a roztomilý (infantilní) obal :-). Kupuji je v Rossmannu za 19,90 většinou. 

No a Ryor a jejich bylinné tonikum používám také už nějaký ten pátek, vždy ráno s ním očistím pleť. Mám již druhé balení a stále jsem spokojená. Opět v letních vedrech doporučuji skladovat v chladu, po ránu je to pak super osvěžení. 
Noční krém od L´oréalu jste tu viděli už také asi desetkrát. Pořád je to má stálice a klidně bych si ho znovu koupila. Příjemně voní, pěkně hydratuje a má pleť ho má ráda. Stejně tak jste tu již několikrát mohli vidět produkty od Saloosu. Tento obličejový olej je s Tea Tree a, stejně jako jeho kolegové, mi vyhovoval. Momentálně si od obličejových olejů dávám pauzu, ale rozhodně se k nim na podzim zase vrátím. 

Růžová Bioderma je stálice a zná ji snad každý. Já už používám asi čtvrté balení a za mě je to nejlepší micelární voda a vůbec odličovač, co jsem vyzkoušela. Když mi nějaká řasenka nejde dolů, tak tahle řůžovka ji prostě dolů dostane. Měla jsem i zelenou, a tak také nebyla špatná, ale růžová rozhodně lépe odličuje. 

Krémová tvářenka od Alverde také v mé sbírce byla poměrně dlouho, ale definitivně jsem si na ní potvrdila, že mi krémové produkty prostě nevyhovují a už jsem ji při posledním úklidu poslala do koše, protože začala i nevábně vonět. 
V dekorativní kosmetice jsem si konečně pořádně uklidila a vyřadila vyschlé, nepotřebné a spotřebované produkty, které jsem si šetřila na nevím kdy. Jak můžete vidět, docela slušně jsem probrala i mé řasenky. Maybelline Great Lash byla dobrá a i když malinko slepovala, klidně bych po ní sáhla znovu. Rimmel Lash Accelerator jsem dostala v Reserved k nákupu a byla skvělá, tu bych si určitě pořídila znovu. Vyhovoval mi její malý, ale super kartáček a dobrá výdrž i odličování. Další řasenka zleva je Gabriella Salvete Diamante, u které mi seděl skvěle kartáček a dělala mi moc pěkné řady, ale bohužel, řasenky od Gabrielly mi prostě nesedí konzistencí. Měla jsem ji několik a kartáčky super, ale opadávají mi, rozmazávají se a obtiskávají a to já u řasenky prostě nestrpím. Max Factor 2000 Calorie byla fajn, měla dobrý zahnutý kartáček, ale nějak výrazně mě neohromila, přišla mi poměrně suchá a nemám potřebu si ji někdy kupovat znovu. No a Maybelline žluťáska znáte, je to moje stálice a řasenka, po které s radostí a jistotou sáhnu vždycky znovu. 
V Naked 3 jsem měla na vyzkoušení také 4 verze primerů pod oči od UD. Zatím jsem spotřebovala jeden a přišel mi fajn, ale NARS mi zatím sedí více, tak uvidíme, jak na tom budou zbývající tři, které jsem ještě nenačala. Color Tattoo v zlatém odstínu jsem skoro celé spotřebovala a zbytek už bohužel vyschl, takže také letí do koše. A tam také míří báze pod oční stíny od Alverde, která byla naprosto příšerná, cuckovatěla, stíny na ní nešly rozetřít a prostě ne, rozhodně ne. Od Essence jsem z jedné limitky vyzkoušela lip and cheek creme a taky hrůza. Moc mastné, moc lepivé a moc klouzavé, nehodí se ani na rty ani na tváře. 
Bohužel už jsem musela vyhodit i dva lesky od Essence Stay with me, které jsem měla moc ráda a už se bohužel nedělají. Lak od Miss Sporty byl mým oblíbeným již pěknou řádku let a skoro celý jsem ho spotřebovala, zbytek vyschl. 

Třpytky od Avonu v roll-onu mám už asi od 15, dostala jsem je kdysi od mamky k Vánocům a byly fajn pro puberťačku, ale už pro ně nějak nemám využití. A spotřebovala jsem skoro celý také regenerační kalciový lak od Gabrielly Salvete, který jsem si koupila poté, co jsem jednou (a naposledy) zkusila gelovky. 
Balzámy na rty od Balea mám ráda a kupuji si je znovu a znovu. Jsou levné a mám je vždy postavené na stole. Na takové to běžné přemáznutí přes den bohatě stačí. 

Třpytivé linky od S-he jsem také kdysi dostala a vypadaly hrozně pěkně jako doplněk líčení na večer, bohužel zbytek, který v lahvičce zůstal, už zatvrdl. Stejně tak vyschly linky od Holiky, které teda nebyly nic moc a suché mi přišly už když jsem je dostala. A kleštičky jsem kupovala v Tetě ještě když byly ty staré prodejny a hrůza, trhalo to řasy jak něco.
A už se blížíme ke konci! Třpytivá vysouvací tužka od Gabrielly Salvete byla super, klidně bych si nějakou pořídila znovu. Tragédie byl ale gel tint od Essence. Flekatěl až běda. Mini řasenky od Miss Sporty jsem vyhrabala někde zapomenuté v kabelce a byly teda strašný, ale v mých teen letech jsem je měla docela ráda. 

A poslední tu mám gel na obočí od Alverde, který používám stále, mám již několikáté balení a plně mi vyhovuje. 

Uf! Jestli jste to dočetli až sem, jste dobří! Jak jde spotřebovávání produktů vám? Děláte také čas od času čistky v kosmetice?

You May Also Like

3 komentářů

  1. Ja som bola s MF 2000 Calorie veľmi spokojná, ale posledné 3 roky sa nejako pokazila, už to nie je tá maskara, aká bola kedysi... škoda :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to přímo nesnáším, když změní složení nebo něco u mého oblíbeného produktu :(

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)