L´ORÉAL Pure Nude: Julianne

by - 13:15



Dneska bych vám ráda ukázala mou nejoblíbenější nude/růžovou rtěnku. Určitě jste o ní slyšeli, protože je poměrně profláknutá. Jedná se o L´oréal Color Riche v odstínu Julianne's nude. Z této řady mám ještě dvě červené rtěnky, které jste na blogu již mohli vidět v předchozích článcích (ZDE a ZDE). A co mám tedy na rtěnce ráda, a co mi naopak vadí?
Začnu tím, co se mi líbí na většině rtěnek od značky L´oréal, a to je balení. Obzvláště toto černo-zlaté je opravdu povedené. Bohužel, ne tak úplně 100 % funkční, ale o tom později.
K dostání bylo několik variant, já jsem zvolila Julianne, což je takový nude s nádechem do růžova, ne úplně mrtvolně bledá nude barva, ty se mi nelíbí. 
Rtěnka sama o sobě také vypadá moc pěkně, vyražené logo jí dodává šmrnc. Příjemně mi voní, ale pokud na ty voňavé kousky dekorativní kosmetiky moc nejste, mohlo by vám to vadit. Co se konzistence týče, rtěnka je krásně krémová, dobře pigmentovaná a na rtech je mi příjemná. Vydrží poměrně dlouho, ale po nějaké době mi rty vysušuje, což je můj problém prakticky s každým patlátkem na rty. Neroztéká se mimo rty a necuckovatí, to je další plus.
S čím ale u rtěnky spokojená nejsem a dělají mi to i její červené kolegyně (které mi mimochodem přijdou o fous lepší, než tyto nude), je funkčnost balení. Rtěnka je tam tak nějak divně usazená, takže se viklá. Jak můžete vidět na obrázku, způsobuje to to, že rtěnka je potom celá odřená a když se líčím, vytahuju ji jen kousek, protože se bojím, že bych ji zlomila.
Hrozně mě vytáčí, že tím, jak se rtěnka v balení pohybuje, se odírá a nejen že rtěnka už pak nevypadá pěkně, ale balení je potom celé opatlané. Balení je tak jediné, co bych rtěnkám vytkla a díky čemu už si další (mám 3) rtěnku nekoupím. 
Samotný odstín je jinak ale opravdu nádherný a nosím ho poměrně často. Hlavně pokud ráno nevím co, to většinou sahám po těchto neutrálních odstínech. 
Pokud se rtěnkami začínáte, rozhodně doporučuji nejprve podobné nevýrazné, ale přesto pěkné odstíny, se kterými si zvyknete vůbec na rtech něco mít.

Rtěnka stojí okolo 300 Kč, což je docela dost a to balení jí tak prostě odpustit nemůžu, i kdybych chtěla sebevíce.

Máte nějakou rtěnku od Loreal? Jaké s ní máte zkušenosti? 

You May Also Like

4 komentářů

  1. Ta je krásná :) Tyhle rtěnky se mi líbí, jak vzhledově, tak i barvičky, ale ta cena mě odrazuje :D

    Haul | July 2015

    OdpovědětVymazat
  2. Celkově všechny rtěnky z této kolekce se mi líbí všechny..

    OdpovědětVymazat
  3. Nadherny odstin.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Řadu těchto rtěnek mám strašně ráda :-), boží odstíny, parádní výdrž a myslím, že po tvé recenzi si půjdu pořídit hned další :-D
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)