NÁKUPY: květen 2015

by - 0:11



Květen utekl jako voda a já jsem si pro vás dneska připravila článek s novinkami, které jsem si za tento měsíc pořídila. Tentokrát je to trošku obsáhlejší, než minulý měsíc, protože jsem se malinko odměnila za dopsání diplomky. Ještě mi v článku chybí kožené lodičky, které jsem si koupila na státnice v CCC, kde měli 35 % slevy. Pokud nemáte jejich věrnostní kartičku, určitě si ji vyřiďte, poměrně často mají nějakou akci pro členy.
Jak už jsem říkala, tentokrát jsem si trošku udělala radost a něco jsem i dostala, ale vezmeme to postupně. 
Na růžovou vodu jsem četla a slyšela dost chvály, a tak když jsem ji na začátku května viděla v DM v akci, rozhodla jsem si ji pořídit na zkoušku. Jediné, co k ní zatím můžu říct je, že mi neskutečně smrdí, jinak jsem ji zatím neměla možnost víc otestovat, ale chystám se na to. 

V Douglasu jsem si koupila nové balení Batiste suchého šamponu, protože mi opět došel a ve zkouškovém se tyhle vychytávky vážně hodí. No a jako poslední jsem kupovala mámě v lékárně sprej na nohy se stříbrem. Na ten chystám samostatný článek, protože je to malý zázrak. Pokud vás trápí potící se nohy, které potom prostě přirozeně jsou více cítit a nic nezabírá od kvalitní obuvi z lékárny přes pudry atd., tak zkuste tohle. Stříbro se mi i mámě osvědčilo už v ponožkách a tento sprej opravdu zabraňuje pocení. 
Můj obličej si už zase dělá co chce, asi vlivem stresu a toho všeho kolem státnic, takže mám čelo jako sušenku. Dokoupila jsem si proto nové balení olejíčku od Saloos, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a už jsem vám o nich psala hodně. Dost jsem toho četla i na nový make-up od Lorealu, na který jsem narazila v akci, a tak jsem se rozhodla ho vyzkoušet. Musím říct, že odstín je super světlounký!

A v DM mě zaujala tvářenka od Alverde v nádherném provedení i odstínu, který se mi moc líbí. Akorát, a s tím mám problém u všech produktů Alverde, mi tvářenka smrdí, ale na obličeji nic cítit naštěstí není. 
Set miniatur Estée Lauder byl v akci v Douglasu za nějakých 250 Kč. Korektor mám moc ráda a sérum ráda vyzkouším, takže jsem neváhala a koupila na zkoušku. 

Rtěnky Color Pop od Clinique jsou žhavým hitem poslední doby a já také neodolala a koupila si jednu za odměnu za dopsání diplomky. Sáhla jsem po odstínu Plum Pop a jsem nadšená. Nádherná barva, pro mě neskutečná výdrž a na rtech také velmi příjemná i po delší době. Určitě o ní bude samostatný článek.

No a rtěnka od Maybelline v odstínu 448, naprosto božském, tak tu vyhlašuji za kup měsíce. Vyhlídla jsem si ji u Lou a hledala ji v drogeriích, ale prošla jsem DM i Tetu a nic. A v Rossmannech měli jednu jedinou, zapadlou mezi ostatními odstíny a zrovna v akci za cca 120 Kč (normálně stojí okolo 189?). Tak si říkám super, sláva, beru, mám ještě 10 % slevu, tak se mi to i vyplatí. A jak jsem se u poklady radovala, paní povídá "36 Kč". Původně jsem si myslela, že jsem se přeslechla, ale pravděpodobně měli v PC nastavenou blbou cenu a tato rtěnka stála 39,9! :))) Po slevě 10 %, kterou bych nikdy nedala, kdybych věděla kolik mě to bude stát, rtěnka přišla na krásných 36 Kč.
Rtěnky v detailu, nic moc světlo, bohužel, ale bude určitě časem samostatný článek. 
Knížku Divočina jsem dostala od mamky za diplomku a už se moc těším, až si ji po státnicích přečtu. A pořídila jsem si také mini LED lampičku, u které se zatím učím, ale skvěle se u ní i čte, to mám také ozkoušené.

No, a to je vše! Co pěkného jste si pořídili v květnu vy?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Moc se mi líbí tvářenka od Alverde. Šampon Batiste, několikrát jsem nad nim přemýšlela a nedávno jsem zjistila že ho máme u nás v Coopu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dříve býval i v Jasmínech, ale teď jsem ho tam už hrozně dlouho neviděla :)

      Vymazat
  2. Já si Divočinu pořídila v dubnu a už se těším až ji začnu o prázdninách číst :))

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky se na ni hrozně těším, vlastně na cokoliv, co nebudou skripta :))

      Vymazat
  3. Veru Batiste je fakt najlepší suchý šampón na svete, mám ho vo verzii pre hnedé vlasy a neviem si ho vynachváliť, pekne vonia, nedráždi vlasovú pokožku a funguje, samozrejme ako každý suchý šampón sa musí aplikovať do ešte relatívne nemastných vlasov, s tými mastnými už nepohne nič len voda.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)