OBLÍBENÉ: duben 2015

by - 9:00



Jak už je zvykem na začátku nového měsíce, tak i tentokrát po článku s novinkami pro vás mám i článek s oblíbenci. S přicházejícím jarem mě trápila suchá místa na pleti a hlavně suché rty, které mě teda zlobily hodně dlouho a vracelo se to. Odpovídají tomu i oblíbené produkty, které jsem používala nejčastěji. Tak se na to podíváme!
Snažila jsem se vybírat do článků s oblíbenci produkty tak, aby se neobjevovaly stále ty stejné, ale některé se stejně opakují, ale to jen dokazuje, jak ráda je mám. 
Na suchá místa na obličeji jsem používala Atoderm od Biodermy, který mám hodně ráda, jen docela rychle mizí, což mě vždycky naštve. A zkoušela jsem taky, co s tím dokáže udělat Clinique dramatically different moisturizing lotion, který jsem vyhrála a prozatím ho testuji. No a na suché rty kromě Carmexu, který už byl v oblíbencích několikrát, mám ráda také NIVEA Lip Butter
Deodoranty od Garnieru jsem si oblíbila a prozatím u mě vedou, co se funkčnosti a vůně týče. Nutno dodat, že jim ale šlape na paty Adidas, který jsem si kupovala ke konci dubna. A Ebelin čistič na štětce už patří spíše do spotřebovaných, ale rozhodně si ho pořídím znovu, protože je skvělý a i když mi docela smrdí, tak na takové to rychlo očištění mi naprosto vyhovuje. 
Z parfémů jsem v dubnu sahala nejčastěji po Guerlain La Petite Robe Noire, ve které jsem se cítila tak nějak nejlépe. Z řasenek jsem nejčastěji používala the Falsies od Maybelline, která už mi bohužel prakticky vyschla, ale moc mi vyhovuje její kartáček. Pokud jsem měla rty v dobrém stavu, sahala jsem nejčastěji po NYX butter gloss, který je také hydratační, rtěnky mi nevyhovovaly prakticky celý měsíc, bohužel. A z tvářenek jsem sahala po osvědčené klasika, která mi dodala trochu života v mém zombie stavu - NARS Deep Throat.  

A co jste si oblíbili v dubnu vy?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Taky mám rada ten lip butter od Nivea a přesně tuhle karamelovou verzi, je nejlepší a s NYX butter gloss taky musím souhlasit, já mám odstín Vanilla Cream Pie, co ty?

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím tě, kde jsi koupila ten Nive lip butter caramel? Já miluji všechno s karamelem a tohle vypadá hodně dobře. :) U nás v drogerii jsem to neviděla.

    http://www.dashasoliman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tento jsem kupovala v Anglii, ale sehnat se dají i v Německu nebo Rakousku :)

      Vymazat
  3. Lip Butter od Nivei som si teraz doniesla z Poľska, škoda, že sa u nás nedá zohnať, už sa na neho teším. Na pery ešte rada používam EOS, mám mentolový a teraz v lete mi robí veľkú radosť pretože pery príjemne chladí.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)