NÁKUPY: duben 2015

by - 20:51


Zdravím vás po delší odmlce za kterou se omlouvám, ale momentálně finišuji ve škole a prostě nestíhám běžné věci, natož "zábavu". Jelikož už máme květen, dneska bych vám ráda ukázala nákupy za duben. Kromě pár věcí ze Sephory, kdy jsem byla s bratrem v kině a na rychlo si tam zaběhla, jsem v podstatě nikde nebyla a stavila se v drogerii dokoupit pouze věci, které mi došly. Už se tak strašně těším, až si po státnicích udělám něco "jen tak". Ale konec řeší o školy, jdeme se na to podívat!
Jak už jsem říkala, kromě radostí ze parfumerie jsem v drogerii byla asi jednou nebo dvakrát a koupila pouze to, co mi doma došlo a potřebovala jsem doplnit zásoby. 
V Sephoře jsem si tak pořídila jako motivaci NARS korektor, po kterém jsme já i mé kruhy pod očima toužili hodně dlouho. Jelikož jsem měla i 20 % slevu, koupila jsem si také štětec Sephora na korektor a poprosila o vzoreček nového NARS make-upu, u kterého pořád tak nějak nevím, co si o něm myslet. Ale o tom až jindy. 

A jelikož mi doma pomalu, ale jistě dochází můj už půlroční make-up favorit od Estée Lauder, stavila jsem se v Marionnaoud, kde jsem měla také 20 % slevu a make-up tu mají levnější, než v Sephoře.
V Rossmannu jsem si znovu koupila Ryor bylinkový tonik, který už jsem také skoro spotřebovala a Rival de Loop termální vodu na obličej. Dochází mi také deodorant, takže jsem si tentokrát na zkoušku koupila Adidas a prozatím jsem s ním moc spokojená. Kupovala jsem si také Curaprox kartáčky, ale ty jsem zapomněla vyfotit.
No a v DMku jsem si dokoupila noční krém od L´oréalu, který mám už asi po čtvrté a stále jsem s ním spokojená a jelikož mi dochází odličovací olej od Saloosu, zkusila jsem vychvalovaný odličovač od značky Balea a musím říct, že zatím jsem spokojená. Odličovač z obličeje stírám ubrousky, takže jsem si dokoupila ještě jedny babylove

No a to je všechno, tak ráda bych si koupila něco pro radost, ale když už jsem se dostala do obchodu, nějak jsem buď neměla náladu na nákupy, nebo se mi nikde nic nelíbilo. 

Jak se máte? Přeji všem, kteří jsou na tom podobně jako já, ať se daří a nezblázněte se! 

You May Also Like

3 komentářů

  1. Hezké nákupy. Já poslední dobou taky kupuji jen to co nutě potřebuji. Bylinkový tonik od Ryoru mám taky moc ráda, hezky osvěží.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné nákupy. Ten sprej od Adidasu mám taky a je super. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)