TOO FACED Chocolate Bar

by - 9:00


Když jsou ty Velikonoce, tak si dáme jeden stylový, čokoládový článek. Konečně jsem dostatečně prozkoušela a nafotila paletku Chocolate Bar od Too Faced a můžu se tak s Vámi podělit o své postřehy. To, že tato paletka nejen vypadá, ale také voní jako čokoláda, už jste asi slyšeli. Musím říct, že je radost se s ní líčit a ráno mám vždycky chutě na sladké, jakmile ji otevřu. Voní sladce, jako Granko či instantní čokoláda do hrníčku a je to skvělý bonus k tomu, jak výborná paletka je ve všech dalších ohledech.
V Brně máme pouze jednu Sephoru a Too Faced u nás stojánek bohužel nemá. Čas od času se zde ale něco objeví, k sehnání je nejen paletka, ale třeba i Better Than Sex řasenka či bronzer. Když jsem u poklady uviděla tuhle paletku, musela jsem si ji prostě pořídit a hrozně mě mrzí, že tu nemáme celý sortiment.
Paletka obsahuje 16 stínů, z toho 2 velké a 14 malých, jak matných tak třpytivých a musím říct, že je to první paletka, u které využiji všechny barvy. V běžném denním líčení stihla nahradit do té doby nejoblíbenější Naked 3, kterou mám pořád ráda, ale tahle mi prostě sedí víc a to nejen odstíny, ale i tak celkově tím, jak se stíny chovají. 
Balení se mi moc líbí, vypadá jako čokoláda, voní jako čokoláda...je funkční, neotevírá se a uvnitř najdete použitelné zrcátko.
Co se mi ještě moc líbí je pojmenování stínů. Je to malý detail, ale právě tyhle detaily dělají z obyčejných věcí ty neobyčejné. Názvy jsou trefné a vtipné a po přečtení máte chuť na něco sladkého rozhodně o fous větší, než před.
Mimo to je paletka docela fotogenická, takže tenhle článek bude trošku přehlcen fotkami, ale já prostě nemohla vybrat ty nej!
Dva velké stíny jsou "white chocolate", který je matný a "champagne truffle", který používám moc ráda pod obočí nebo normálně na celý obličej jako rozjasňovač.
Jak už jsem říkala, je toto první paletka, ve které využívám opravdu všechny stíny. Paletka je laděna do neutrálnějších barev, přesto zde najdete nádherné hnědé, matné i třpytivé, zlatou i fialovou, měděnou...
Stíny jsou nádherně máslové, skoro vůbec nepráší, skvěle se roztírají, neopadávají (ani ty třpytivé), na víčku jsou stejně intenzivní a krásné jako v paletce. 
Jejich textuře i pigmetnaci nemám co vytknout, je tam sice pár slabších stínů, ale i ty nejsou žádná katastrofa a celkově je paletka pro mě jedním slovem perfektní. 
Líbí se mi také, že některé stíny se v paletce tváří docela nudně, ale na víčku to s třpytem rozbalí a ukáží, že nudné rozhodně nejsou. Takhle mě překvapil například stín "gilded ganache".
U paletky najdete také letáček s ukázkami líčení. Přijde mi to jako dobrý nápad a inspirace. 
Moc se mi také líbí, že v paletce nejsou žádné štětce ani aplikátory. Z paletek je stejně nepoužívám a akorát tam zapírají místo.
první řada stínů v paletce, zleva: Gilded Ganache, White Chocolate, Milk Chocolate, Black Forest Truffle, Triple Fudge
No a teď už samotné swatche.
druhá řada stínů v paletce, zleva: Salted Caramel, Marzipan, Semi-Sweet, Strawberry Bon Bon, Candied Violet, Amaretto

druhá řada stínů v paletce, zleva: Salted Caramel, Marzipan, Semi-Sweet, Strawberry Bon Bon, Candied Violet, Amaretto

třetí řada stínů, zleva: Hazelnut, Créme Brulle, Haute Chocolate, Cherry Cordial, Champagne Truffle

třetí řada stínů, zleva: Hazelnut, Créme Brulle, Haute Chocolate, Cherry Cordial, Champagne TruffleMezi ty slabší stíny patří růžový "Strawberry Bon Bon", který by mohl být o něco více jahodovější a potom fialový "Candied Violet", který mám ráda, jen jsem od něj čekala více, když jsem ho uviděla v paletce, na ruce či na víčku potom vypadá o fous nudněji.

Paletka momentálně patří mezi mé každodenní pomocníky v líčení a myslím, že ji jen tak něco nenahradí, Jen mě utvrdila v tom, že bych moc ráda vyzkoušela více věcí od Too Faced a můžu ji vřele doporučit i Vám, pokud jste na podobné odstíny, jaké paletka obsahuje.

V Sephoře stojí něco okolo 1 200 Kč. S 20 % slevou jsem ji kupovala za 950 Kč cca a rozhodně toho nelituji.

Máte nějaké produkty od Too Faced? Co byste mi ještě doporučili vyzkoušet? 



You May Also Like

8 komentářů

  1. Zatím od Too Faced nic nemám, ale vím určitě, že je to jen zatím..:) Po čokoládce taky toužím, tak snad bude příležitost a pořídím si ji co nejdříve:) Je opravdu náádherná, vůbec se nedivím, že jsi z těcj krásných fotek nemohla vybrat ty nej, všechny jsou nej!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když jsem si jí koupila, týden jsem ji měla doma a "nemohla" ji vyzkoušet, chtěla jsem ji totiž prvně nafotit a pořád bylo hnusně, jsem pyšná, že jsem to vydržela :D

      Vymazat
  2. V Brně mají občas něco od Too Faced? :-O O tom jsem vůbec nevěděla! Můžu se zeptat, kdy jsi ji kupovala? A byl tam i tester? Hrozně mě tahle paletka láká a každá další pozitivní recenze mi přímo vytahuje peníze z peněženky. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No paletku jsem kupovala nekdy v unoru a i ted v breznu u pokladny meli zase bronzer a rasenku :-) a tester u paletky byl :-)

      Vymazat
  3. V Brně teď mají paletek plno, v takovém tom černém regálu, tuším, že 10 kousků jich tam mohlo být. Ale potěšila jsi mě s tou řasenkou, tu jsem tam neviděla, takže super, očíhnu to a jdu po ní :) Paletka je samozřejmě dokonalá..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už v Sephoře nebyla tak dva měsíce (sama tomu nevěřím :-)), ale jsem ráda, že to nebyla jen Vánoční akce a něco od Too Faced v Brně přeci jen zůstalo, jen tak dále :-)

      Vymazat
  4. Taky jsem šťastná majitelka Chocolatte Baru, je to boží paletka a ty stíny to umí na oku rozbalit. Taky nahradila moje ostatní stálice a používám jí teď nejčastěji ze všech :-)

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevěřila jsem, že si ji tak oblíbím, je skvělá :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)