L´ORÉAL Color Riche stíny - NUDE 201 (Cafe Saint German)

by - 9:00



Už uplynula zase trošku delší doba od posledního článku, ale dneska jsem si konečně našla chvilku Vám sepsat další recenzi, tentokrát na oční stíny od L´oréalu. Stíny Color Riche jsou v našich drogeriích poměrně krátkou dobu, ale pokud sledujete zahraniční blogerky tak určitě víte, že novinkou tak úplně nejsou. Těšila jsem se až konečně dorazí i k nám a při jedné cestě domů z práce se na skok stavila pro odstín NUDE 201 - Cafe Saint German, který mě zaujal nejvíce. Jinak teda musím říct, že další odstíny mě až tak nebaví a přivítala bych rozhodně širší nabídku, protože stíny nejsou vůbec špatné!
Mono stíny si poslední dobou kupuji jen výjimečně, pokud mě opravdu nějaký zaujme, jinak je prostě nepotřebuju, protože dost stínů mám v paletkách. Jak už jsem říkala, na tyto stíny jsem se ale těšila a věděla jsem, že si určitě na zkoušku jeden pořídím. Co jsem viděla nabídku v Rossmannu v Brně na Masarykové, který je celkem malinký, k dostání jsou spíše neutrální barvy. Já si nakonec pořídila Cafe Saint German, což je odstín, který snad ani popsat nejde, protože z každého úhlu vypadá jinak.

Stíny mají docela pěkné balení, ale trochu se bojím, že moc dlouho nevydrží, protože alespoň u mého stínu se víčko dost klepe a je to levný kus plastu, tak uvidíme, jak dlouho bude víčko fungovat. 
Stíny mají mít lehce gelovou strukturu a to můžu potvrdit. Nejlépe se nanáší prsty či syntetickým štětcem. Jsou krásně máslové a pigmentovaté, ale při aplikaci štětcem občas odpadávají kousky, tak je potřeba si s tím trošku pohrát. 
Vzhledem k pigmetnaci a struktuře stínů si myslím, že budou velmi pomalu ubývat. Trošku mi ještě vadí, jak snadno se balení upatle, což je trošku vidět i na fotce, kdy jsem sice černý okraj utírala, ale i tak to není ono. 
Samotný odstín je však nádherný. Dost těžko se popisuje, protože vypadá z každého úhlu jinak. Někdy se jeví jako šedo-stříbrný, někdy zase jako zlato-hnědý...Moc se mi líbí a líčení s ním má jiskru.
Výdrž je s bází prakticky celý den, bez báze bych se bála, že alespoň na mých víčkách se vzhledem ke své gelovější konzistenci budou stíny trošku slívat. 
Celkově stíny hodnotím ale pozitivně, výhrady mám jen k nic moc balení. Pokud hledáte skvěle pigmentované stíny v zajímavých odstínech, tak se po těchto určitě mrkněte, já si odstín Cafe Saint German hodně oblíbila a poslední dobou ho nosím poměrně často.
Stíny stojí okolo 200 Kč a momentálně jsou v Rossmannech v akci, tak se můžete podívat, k dostání je kolem 8-10 variant, co jsem tak viděla. 

Znáte tyto stíny? Jak se vám líbí?

You May Also Like

1 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)