OBLÍBENÉ: únor 2015

by - 9:00



Konec měsíce se opět nese ve znamená nákupů a oblíbenců a tentokrát to bude už za únor! Vím, že některé věci se v oblíbených objevují opakovaně, ale prostě jsou dobré a nenašla jsem za ně nějakou lepší alternativu, proto vám je ukazuji znovu. V únoru jsem se snažila přijít na to, co by mé pleti vyhovovalo tak, aby se mi konečně srovnaly hormony a přestaly se mi tvořit pupínky. Na to jsem zatím nedošla, ale našla jsem produkty, díky kterým pupínky alespoň rychle mizí a hojí se bez následků. Co jsem si tedy v únoru oblíbila?
Opět tu mám od každého něco a zejména u produktů na rty uvidíte, že už na mě asi pomalu, ale jistě, jde jaro :-)
Mým velkým oblíbencem je kartáček na čištění pleti od Mary Kay, který jsem dostala od bratra k narozeninám. Hrozně dlouho jsem kartáčky chtěla vyzkoušet a potom, co se mi zhoršila pleť jsem to brala jako nutnost. Mám ho asi měsíc a prozatím jsem moc spokojená, určitě na něj časem čekejte recenzi.

A druhým produktem je bylinné tonikum od Ryoru z řady Aknestop. Používám ho ráno na očištění pleti od krémů a mastiček na pupínky a je moc příjemné, nevysušuje, ple't dočistí a vyhovuje mi, že nijak výrazně nesmrdí.
Dalším oblíbencem je tělové mléko od Dermacolu s vůní višní. Mléko jsem dostala od kamarádky a musím říct, že opravdu krásně voní. Moc ráda ho používám večer, když pak třeba v posteli dělám něco do školy. Jen bych ho nedoporučila na extra suchou pleť, protože sice hydratuje, ale jen tak lehce, žádný zázrak to není. Přesto po něm moc ráda sahám na takové to běžné namazání se.
Z produktů na rty jsem nejvíce v únoru sahal po rtěnkách od Maybelline Color Whisper v odstínech Pink Possibilities a Faint for Fuschia. Pokud jsem nestíhala, v kabelce jsem nejčastěji nosila nude lesk s nádechem do růžova od Guerlainu, který je velmi příjemný a nelepí. 
Z tvářenek jsem nejvíce používala NARS Deep Throat, což je nádherná růžová barva, opět mi připomíná jaro a je velmi přirozená. Kombinovala jsem ji s bronzerem od Smooch, který je pěkně světlý a má ho ráda na zimu. No a ač jsem se snažila dopotřebovat staré načaté řasenky, sahala jsem nejčasteji po L´oréal Volume Million Lashes, kterou jsem si velmi oblíbila a efekt na mých řasách prostě miluju. 

Tak a to je vše! Co jste si v únoru oblíbili vy?

You May Also Like

10 komentářů

  1. Nějaký čistící kartáček bych si v budoucnu taky ráda pořídila, jsem zvědavá na tvoji recenzi ;)
    Já vyloženě asi nemám měsíční oblíbence, používám své rutinní produkty a měním fakt jen tvářenky, stíny a produkty na rty.. a ty střídám tak nějak pravidelně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s kartáčky se teď doslova roztrhl pytel a vybere si každý, recenze bude v brzké době, ale ještě tomu dávám nějaký čas, zatím musím říct, že bude převážně pozitivní :-)

      Vymazat
  2. Ten krém od Dermacolu mám taky - hydratace sice není až takový zázrak, ale vůně je fakt nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na recenzi toho kartáčku jsem moc zvědavá! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si v únoru asi nejvíc oblíbila Paletka od Make-up revolution

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. od Make-up Revolution ještě nic nemám, ale láká mě tam dost věcí, tak uvidíme, jestli se odhodlám k nákupu :-)

      Vymazat
  5. Tvářenka od NARS mě velmi zaujala a řasenka kterou si koupím jen co trochu nějakou z řasenek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NARS tvářenky jsou skvělé a tahle je taková přirozená :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)