Maybelline pastelky

by - 9:00

Ahojky!
Dneska jsem si pro vás připravila už klasický článek, i když se k těm Vánocům nejspíš ještě vrátím. Ráda bych vám představila poměrně novou věc od značky Maybelline. Jedná se o pastelky na rty, které seženete hned v několika nádherných odstínech, ze kterých si vybere každý. Četla jsem na ně velmi dobré recenze, a proto jsem se rozhodla je také vyzkoušet. Narazila jsem zrovna na akci 1+1, takže jsem si vybrala dva odstíny a těšila se, až je konečně také zkusím. No a jaké tedy jsou?
Začala bych tím, co mě na tomto produktu zaujalo nejvíce a to je vzhled. Pastelky jsou skutečně pastelky, produkt je zasazen ve dřevě a celé to vlastně jako pastelka i voní. Je nutné na ně mít tlusté ořezávátko. A oproti klasickým chubby stickům jsou o něco menší, jsou to opravdu drobci. 
Pořídila jsem si jeden fialová odstín s názvem "210 keep it classy" a jeden červeno-oranžový s názvem "410 fab orange"
A druhým zmíněným také začnu. Jak můžete vidět, podle fotky bych klidně hádala, že jde o normální pastelku z papírnictví. Odstín 410 je nádherná červená s nádechem do oranžova. Původně jsem si ji brát nechtěla, ale na rtech vypadá pěkně a jsem ráda, že jsem po ní sáhla. 
Odstín 210 jsem naopak měla v úmyslu pořídit hned co jsem tyto pastelky zaregistrovala. Fialových odstínů není na podzim a v zimě nikdy dost a tento se mi opravdu moc líbí. O jak krásnou barvu jde se ostatně můžete přesvědčit na fotkách níže. 
Co vás asi zajímá nejvíce, je ale kvalita těchto pastelek. Musím říct, že jsem od nich nic moc nečekala, ač jsem četla nadšené reakce. Ale velmi mile překvapily. Jsou nádherně krémové, až neskutečně. Otevřete je a předpokládáte, že budou tvrdé, jenže jakmile se s nimi dotknete kůže, nádherně se roztírají a mají syté a výrazné barvy.
S pastelkou se mi velmi dobře vykreslovaly rty, jen je potřeba mít ji alespoň trošku ořezanou. Tím, jak je měkká asi nevydrží tak dlouho, ale jak jsem se bála, že budou dřít na rtech a nebudou kreslit, tak rozhodně překvapily. 
Co se výdrže týče, ztrácejí se tak nějak klasicky ve středu rtů a nejvíce zůstanou na okrajích. Vydrží mi, pokud nepiju a nejím několik hodin, jen postupně s mým rty vysychají. Vysušují ale tak nějak normálně, nic hrozného a já navíc mám velmi suché rty, takže pokud vás netrápí to stejné, pravděpodobně vám vydrží ještě déle. 

Já jim vlastně nemám co vytknout. Snad jen to, že jsou poměrně malé a lehce vysušují, ale jinak jsem z odstínů i sytosti a kvality barev nadšená. Určitě nějakou vyzkoušejte, stojí 99 Kč a Maybelline má každou chvíli nějakou akci, takže si klidně počkejte, až budou mít zase 1+1. Kupovala jsem ji v Rossmannu, ale měly by být k dostaní už všude.

Znáte tuhle novinku?

You May Also Like

8 komentářů

  1. Tyhle pastelky jsem naživo ještě neviděla, ale budu je muset okouknout, jestli mají nějaký nude odstín:) Vypadají strašně hezky!

    OdpovědětVymazat
  2. Jednou pastelku jsem kupovala jako dárek k vánocům, ale myslím, že jí budu muset pořídit i sobě. Oba odstíny vypadají skvěle :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Pastelky me tak celkove zaujaly.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. No nevím, pokud nejím a nepiju několik hodin, to nebude nic pro mě ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. výdrž je hodně individuální, ale tyhle bych zařadila spíše k těm, co vydrží dost, rozhodně více než hydratační rtěnky typu Maybelline Colour Whisper nebo i Chubby Sticky od Catrice nebo Clinique, na úkor výdrže však zase více vysušují, klasika :)

      Vymazat
  5. Krásné barvičky :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si v prosinci jeden pořídila, kdy je měli v Rossmanu v akci za 69,90,-. A nakonec jsem si začla pro další (150 Fuschsia desire a 130 Love mi pink).
    Jsem s nimi nadmíru spokojená. :) A nevím jak je to možné, ale s semnou vydrží i jídlo a pití bez ztracení barvy na středu rtů. A nemám s nimi nutkání se pořád v zrcátku kontrolovat. :) Rozhodně si jich hodlám pořídit ve více odstínech.
    Jen by mě zajímalo, kdy si narazila v tom Rossmanu na akci 1+1? Já jsem ji totiž vůbec nezaregistrovala.

    niceslady.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám docela suché rty a často se mi stává, že se mi udělají suché šupinky i když mám jen balzám, takže vždycky tu výdrž beru u sebe s rezervou, i to ztrácení...a kupovala jsem je 5.12. na mikuláše v Rossmannu, zrovna tam měli 1+1 ale na Maybelline a konkrétně ještě na Colorama mají tuhle akci docela často

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)