Co mi nadělil Ježíšek?

by - 18:00

Veselé Vánoce všem!
Doufám, že jste si Štědrý den užili jak se patří a že Vám Ježíšek nadělil vše, co jste si přáli. Já musím říct, že jsem docela "zírala s otevřenou pusou" a asi jsem byla letos extra hodná. 
Protože vím, že nejen já, ale i vy máte rádi tyhle "očumovací" články, rozhodla jsem se, stejně jako loni i letos udělat článek a ukázat vám, co mi Ježíšek nadělil. A prosím rozhodně tento článek neberte jako vychloubací, to opravdu nemám zapotřebí. 
Budu moc ráda, když mi i vy napíšete, co jste letos dostali vy a co vám udělalo největší radost. 
Tak já jdu zase zpět k pohádkám a pak k učení. Mějte se pěkně a užívejte rodinné pohody! :-) 
Letos jsme tak trošku porušili naši dlouholetou tradici a místo čistě zlatého stromečku jsme přidali i červenou a musím říct, že se mi to moc líbí. Užívám si také balení dárků, takže jsme pod stromečkem měli hned několik vzorů balících papírů a různých ozdobiček. 



Jak už jsem říkala, letos jsem asi musela být opravdu extra hodná, protože jsem toho dostala požehnaně. Ani se mi to vše nechtělo rozbalovat a chvíli jsem se jen kochala tím, jak pěkně to vypadá. Ale neodolala jsem, a tak vám teď můžu ukázat, co mi Ježíšek nadělil. 
Ukážu vám jak dárky, co jsem dostala doma od rodičů, tak také ty od přítele, kamarádek, bratra s manželkou a přítelových rodičů. Od babičky s dědou dostávám tradičně nějaké peníze, které si teď šetřím na nový mobil.
Šampon je klasickým vánočním dárkem a tento od Pantene jsem ještě neměla, tak jsem moc zvědavá, jaký bude. A olejíček jsem si také přála, protože mi můj Biosilk doma akorát došel. Glisskur jsem ještě neměla, ale moc pěkně voní, tak jsem zvědavá, jaký bude. 
Gillette Venus Breeze náhradní hlavice mám tak na rok dopředu, protože jsou tam 4 a tyhle žiletky vydrží být ostré zatraceně dlouho. Co by to bylo za Vánoce bez růžové micelárky od Biodermy? Letos se 1+1 neprodávala, ale jako bonus k ní je zklidňující maska. A Bioderma Sébium AKN Fluid jsem zkoušela ze vzorečku a na můj momentální stav pleti mi seděla, takže jsem si ji také přála a měla jsem štěstí, že právě tento fluid se letos prodával jako 1+1. 
Tyhle plyšové sobí balerínky z FaF letos pasuji na nejroztomilejší dárek! Já jsem byla odjakživa plyšáková a i dnes mi uděláte radost huňatým medvědem a Ježíšek to ví. Jou jemňoučké a prostě úžasné.
Každoroční spodní prádlo z Tezenis, které mám moc ráda a vyhovuje mi a tepláky také z Tezenisu, protože se mi doma rozhodly všechny najednou rozpadnout se. 
A barevné pevnější punčochy jsem si také přála. Jedny jsou vínové a jedny tmavě fialové. 
I přítel mě má přečtenou. Dostala jsem od něj sadu štětců od Real Techniques, ze které mám ohromnou radost. 
I maminka, tedy Ježíšek samozřejmě ví, co mi udělá radost, a proto jsem dostala sestřičku k mé NARS Audacious rtěnky, tentokrát v nádherném odstínu Natalie.
Vánoce bez ponožek? To taky nejde. Letos jsem si přála pro změnu tmavé a dostala jsem i nějaké super extra teplé, tak jsem zvědavá, i když pochybuji, že mi něco zahřeje mé věčně ledové nožky. 
Bratr se švagrovou to pojali přes kuchyni a dostala jsem pár věcí "do výbavy". Plech na muffiny jsem si přála a jako bonus jsem dostala ještě dva plechy na pizzu, kterou teď doma pečeme docela často, je to vděčné jídlo a těsto je za chvíli hotové.
Ke klasickému plechu jsem dostala ještě na mini muffiny, který je teda extra roztomilý a už se těším, až něco upeču. 
Doma jsem dostala ještě silikonové formičky buď na muffiny nebo na cokoliv jiného, třeba paštičku.
Kalendář je také naším klasickým dárkem, letos jsem dostala s recepty, takže určitě něco vyzkouším. Dostala jsem také sadu náušnic v mint barvě, prý aby mi ladily ke svetru. 
Knižní sérii Divergence jsem měla ráda a přečetla ještě než byl dopsaný poslední díl a stal se z toho hit, takže jsem si nemohla nechat ujít ani "Four" knihu. Dostala jsem ji ještě od bratra. 
A protože jsem tu už několikrát zmiňovala, že jsme rodina knihomolů, i letos jsem dostala a darovala spoustu knih. Nicholase Sparkse mám ráda a mám doma už skoro celou jeho kolekci. Letos jsem dostala "Vzkaz v láhvi" a paperback "Co s láskou". A první, co jsem po rozbalení dělala, bylo očuchávání knížek, miluju jejich vůni. 
Od táty jsem, kromě financí, dostala i dvě knihy, které jsem si přála. Už se nemůžu dočkat, až odstátnicuji a budu mít čas na klidné čtení. 
Od rodičů přítele jsem dostala tyhle krásné polštáře z IKEA, takže konečně budeme mít naši postel kompletní :-)
No a pak tu mám dva dárky, které jsem nečekala, a ze kterých mám velkou radost.
Od přítele jsem dostala Swarovski pecičky do uší a musím říct, že se mi skvěle trefil do vkusu. Stříbro miluji a pecičky mám stejně nejraději, nepletou se do vlasů a hodí se prakticky ke všemu.
Hodně blbě se fotí, ale nádherně se třpytí.
A od maminky jsem dostala přívěšek na Pandora náramek - slona, pro štěstí ke státnicím. 
No a od kamarádek jsem dostala dva nádherné náramky, hrneček se svým jménem, prý aby mi ho nekradli kolegové v práci a potom plovoucí svíčku, mydýlko a tělové máslo, ideální do kabelky.

A co udělalo největší radost vám?

You May Also Like

8 komentářů

  1. Super darky.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné dárky! Já si podobné (no větší) papučky koupila taky, jsou hrozně super! Ty tvoje jsou strašně roztomilé:))

    OdpovědětVymazat
  3. Super dárky :) Štětce Real Techniques jsem letos od přítele dostala taky :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dárečky! Mě asi největší radost udělala kabelka od přítele :-)

    Měj se pěkně,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak koukám, že se ti naši chlapi letos vytáhli :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)