URBAN DECAY - NAKED 3

by - 11:30


Konečně jsem se dostala k tomu, abych vám napsala o legendární paletce od Urban Decay - NAKED 3! Kupovala jsem si ji někdy na jaře a pak jsem úplně zapomněla, že jsem o ní vlastně ještě nepsala. V článku pro vás mám spoustu fotek, tahle paletka se fotí jedna radost. Mimo to je opravdu skvělá. Zpočátku jsem z ní úplně nadšená nebyla, a to hlavně proto, že jsem špatně kombinovala barvy a celkově líčení a paletka mi dělala hodně unavené oči, takové uslzené. Od prázdnin jsem toho dost změnila a paletku používám prakticky denně. A rozhodně nelituji toho, že jsem si ji pořídila. 
Paletku jsem objednávala ze zahraniční, kde vyšla okolo 1 100 Kč, nebyla jsem ochotná dát za ní u nás 1 500 nebo kolik to stojí na českých stránkách. Objednávala jsem z FeelUnique nebo BeautyBay, teď už si přesně nepamatuji, ze které stránky to bylo, čekala jsem, kde je naskladní dříve. Došla asi do 10 dnů a vše bylo naprosto v pořádku. Když jsem rozbalila krabici, vykouklo na mě nádherné balení. 
Součástí balení byla paletka (s oboustranným štětcem) a balení 4 primerů pod oční stíny v různých provedeních. 
Naked 3 má obal kovový a takový hnědo-řůžový, celkově prostě ladí s konceptem a barvami paletky. Balení je bytelné, pevné, obsahuje zrcátko, které je skvěle použitelné a 12 očních stínů, které jsou laděné do růžových a hnědých tónů. Oční stíny jsou zde jak matné, tak třpytivé, světlé i tmavé.
A teď už k fotkám samotných očních stínů. Těch fotek tu mám docela dost, ale na tuhle krásku se tak dobře kouká! Jak už je u Urban Decay zvykem, všechny stíny mají i své jméno. První část paletky obsahuje stíny světlejší, ta druhá spíše tmavší až po poslední stín, který je černo-fialovo-třpytivý, no prostě krásný, musíte si ho vyzkoušet a pochopíte. 
Štětec v paletce je použitelný, ale na oční stíny mám své jiné favority. Tento je na mě moc umělý a používám ho spíše na krémové oční stíny. 
Jak už jsem říkala, paletka obsahuje jak matné stíny (strange, limit a nooner), lesklé a třpytivé. Odstín dust je spíše jen růžový třpyt, skvělý do očního koutku. 
Teď už k tomu, jaké vlastně stíny jsou. Podle očekávání jsou skvělé. Nádherně máslové, pigmentované, dobře se ztrácení i nanáší. Velmi dobře se i kombinují. Jediné, co bych jim vytkla je to, že ty třpytivé docela práší a mají tendenci při nanášení opadávat pod oči, takže je potřeba dát si na to pozor. Odstín strange je skvělý na ztrácení barev, pod obočí či na celé víčko pokud chcete takový ten "no make-up" vzhled. Buzz je pro změnu božská růžová a trick je zase zlato-hnědý.
Nejzajímavější z celé paletky mi přijde poslední odstín blackheart, jak už jsem zmiňovala, velmi těžko se jeho barva popisuje. Vypadá černě, ale když se podíváte zblízka, hází odlesky do fialova a obsahuje shimmer. Bohužel v paletce vypadá lépe než na víčku, což je trošku škoda. 
Velmi ráda mám také odstín liar, který používám v kombinaci s bronzovým Color Tattoo.
zleva: Strange, Dust, Burnout, Limit, Buzz,Trick
Teď už k samotným swatchům. Foťák bohužel docela žere barvy, ve skutečnosti jsou výraznější. Na fotce ale můžete vidět, že ty třpytivé mají tendenci trošku opadávat, což je škoda no, ale zase když s tím počítáte, tak je nanášení bez problémů. 
Nejtmavší z odstínů je již zmiňovaný blackheart, no není to nádhera?
zleva: Nooner, Liar Factory Mugshot, Darkside, Blackheart
A zde již těch tmavších 6 stínů z paletky. Krásné jsou všechny a vlastně nemůžu říct, že bych nějaký z paletky nevyužila. 

Celkově musím říct, že nelituji toho, že jsem si paletku pořídila. Krom toho, že se mi velmi líbí vzhledově, jak obalem, tak obsahem, stíny jsou prostě kvalitní a použitelné, pokud máte rády takto laděné barvy. Paletku jsem si pořizovala na jaře a zhruba od léta po ní sahám prakticky každý den. Ideální je i na cestování a je to moje jasná volba, pokud nevím, co zrovna s očima. 

Tak co, máte nějakou krásku z NAKED řady? 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Vypada nadherne

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Naked 3 mám taky :-) ale musím se přiznat, že víc používám jedničku. Ne, že by se mi nelíbila tahle růžovka, ale u líčení s jedničkou vůbec nemusím přemýšlet. S tou trojkou si musím víc vyhrát.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, to je to, co jsem psala, ne všechny barvy vypadají na očích společně dobře, takže je potřeba si to nějak ujasnit a prozkoušet :) já mám jedničku pouze tu ala Naked od MUA a barvy mi také vyhovují, myslím, že z těch 3 je určitě ta první taková nejvíc použitelná pro všechny

      Vymazat
  3. Je krásná, ale bojím se, že mě by hodně odstínů neslušelo, nejraději bych jí vyzobala. :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)