OBLÍBENÉ: listopad 2014

by - 9:00

Krásnou první adventní neděli!
Listopad nám končí, máme tu první adventní neděli, a tak tu pro vás mám článek s mými oblíbenci měsíce. Není toho moc a některé produkty jste tu už mohli vidět, ale za to jsou to věci, které jsem opravdu používala skoro denně. Čím více mám povinností a méně času, tím více sahám po osvědčených věcech a jen málokdy sáhnu po něčem jiném, snad jen podle nálady. Tak se na to podíváme!

Carmex jste tu už stoprocentně mohli vidět, je to můj zachránce popraskaných rtů a vzhledem k tomu, že venku už se o slovo opravdu hlásí zima, vytáhla jsem ho zase ze šuplíku a používala ho každé ráno. 
Essence krém na ruce z vánoční limitky mám doma už aspoň druhé Vánoce, ale šetřím si ho. On totiž tak božsky voní, že mi pokaždé, když si s ním namažu ruce, navodí tu správnou sváteční náladu. Už jsem ho také vytáhla ze šuplíku a bohužel ho letos asi dopatlu. Mimochodem ty nové vánoční limitky Essence mi vůbec nevoní a už druhým rokem jsou pro mě spíš zklamáním :(
A jako další tu mám deodorant Garnier Mineral, který mě hodně mile překvapil a jako jeden z mála nejenže funguje, ale také mi příjemně voní. Určitě doporučuju, kupovala jsem ho v akci za asi 40 Kč a za tu cenu jsem s ním opravdu maximálně spokojená.
Avon tělové mléko s pomerančem a kořením jsem dostala od kamarádky a také ho teď používám. Spolu s Essence krémem mi navodí tu správnou Vánoční atmosféru. Mléko samo o sobě nic extra není, ale nějaký hydratace tam je a moc pěkně voní. 

A zbytek je už z řady dekorativní kosmetiky.

  • Chanel (ZDE) rtěnku v nádherném fialovém odstínu jsem si znovu zamilovala a nosila jsem ji hodně často. Podzim a zima jsou ideálním obdobím na tmavší rtěnky a tato je navíc jen jemně pigmentovaná, ne nic výrazného, přesto vypadá moc pěkně a na rtech je příjemná, což se do chladného počasí taky hodí.
  • NARS Dual Intensity (ZDEoční stíny v odstínu Himalia jsem ještě neodložila, co jsem si je pořídila. Prostě jsou tak skvělé a krásné, že je minimálně obden nosím na očích.
  • NARS báze pod oční stíny je ta nejlepší, jakou jsem měla možnost vyzkoušet. S touto bází stíny i večer opravdu vypadají tak, jak jsem se ráno nanesla. 
  • Catrice oranžový stín jsem tak nějak znovuobjevila a nosila ho také často v kombinaci s hnědou. Na podzim mi přijde jako ideální barva a tyto Catrice stíny mám moc ráda.
  • Estée Lauder Double Wear korektor teď nosím na své kruhy pod očima každý den. Je krásně světlý, krémový a po rozetření dobře kryje. Stačí ho zapudrovat a vydrží s přehledem celý den. V brzké době na něj čekejte recenzi.

Tak to by bylo z mých oblíbenců za listopad vše. Co jste si oblíbili vy?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Taky mi ta předloňská Essence vánoční limitka přišla nejlepší. Co si pamatuji tak tento krém voněl úžasně :)

    Radu Konad Nail Care giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Essence kremy miluji.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)