BENEFIT They're Real řasenka

by - 14:28

Tak už i mně začal poslední rok vysoké a řeknu Vám, že z toho mám docela nahnáno, ale na Ing. to prostě už nějak dotáhnu! Ráda bych to tu teď vrátila zpět k aktivnějšímu provozu, a tak tu pro Vás mám článek o slavné řasence od Benefitu, kterou jsem si pořizovala v květnu na ELLE Shopping Fever. Řádně jsem ji prozkoušela a jak se mi teda They're Real zamlouvá?
No popravdě, zas taková bomba pro mé řasy to není. Toužila jsem vyzkoušet nějakou "dražší" řasenku, abych tak nějak poznala, jestli v nich rozdíl je nebo ne. Většinou mi vyhovují ty drogérkové a spokojila bych se s nimi, ale proč nezkusit něco nového, když mám tu možnost, že? Pořídila jsem si ji tedy se slevou v Sephoře a i tak ta cena za řasenku nebyla malá. Bohužel, jsem z domu naučená tak nějak očekávat, že co je drahé, to je kvalitní a super a to už dneska také úplně neplatí. 
Začneme postupně - co se mi moc líbí, je obal řasenky. Ten vypadá opravdu krásně a dokáže zaujmout. I kartáček vypadá dobře. Můj první dojem z něj byl, že působí až trošku nebezpečně díky jeho ostrému zakončení. K obalu a jeho funkčnosti tedy nemám co vytknout. 

Když se vrátím ke kartáčku - tam už mi trošku vadí, že nabírá na můj vkus až moc barvy, a tak ho vždycky musím trošku otřít. Dost řasenek mi začalo vyhovovat, až jsem je používala tak cca měsíc a i s touto to bylo podobné, prostě musela malinko vyschnout. Kartáček mi docela sedí, nanáší tedy více barvy, než bych si přála, ale když se otře, dá se to. Hodně dlouho mi ale trvalo si zvyknout na jeho bodlinkové zakončení, kterým jsem se věčně píchala do oka. Řasy ale pěkně pročeše i poměrně slušně natočí.
S náplní řasenky jsem spokojená, až na jedno malé ale. Dobře se nanáší a rychle schne, to ano. Nedrolí se, to je taky super, ale mně se bohužel po delší době na řasách lehce rozmazává pod obočím a to vážně nemám ráda. Vzhledem k tomu, že jsem studující/pracující, tak od make-upu prostě chci, aby mi držel co nejlépe celý den a obtisknutá řasenka není to pravé. Není to tedy nějak šílené rozmazávání, to zase ne, na to mám doma jiné adeptky, ale obtiskne se a to mi prostě vadí.
A ani mé řasy si ji bohužel nezamilovaly tak, jak jsem si myslela. Hodnotila bych ji jako dobrou řasenku, ale bohužel ne jako TOP. Viděla jsem fotky třeba Mii z Kissbooku a s jejími řasami tahle řasenka udělala vážně pěkný efekt, mně bohužel řasy namaluje slušně, ale žádné wow se nekoná. 
A pokud kartáček dost neotřu, tak mi řasy i zbytečně poslepuje. Po první použití to pro mě bylo spíše zklamání, teď už jsem se s ní tak nějak sžila a i ona se mnou, ale nejlepší kamarádky z nás nejspíš nebudou. 
Řasenku klidně vyzkoušejte, už jen pro její "nebezpečný" kartáček a slávu, která se na ni pěje, třeba vám sedne více, ale moje favoritka to bohužel není. Propadák ovšem, jako je pro mě třeba Miss Manga od Lorealu, to ale není a určitě ji dopoužívám, jen budu na dny, kdy budu mimo domov dlouho, sahat po jiné řasence. 

Máte zkušenosti s dražšími řasenkami? A která je vaše nej? 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Já ji třeba mám ráda, taky jsem si ji pořídila na dny M. :) Mě vážně příjemně překvapila :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že jestli je něco fakt individuálního v kosmetice, tak je to řasenka :D, já se s tohle nakonec sžila, ale nějak mě neoslnila, bohužel, ale jak jsem psala, propadák to není a šanci jí ještě dám, třeba nakonec taky překvapí :)

      Vymazat
  2. Já tu řasenku mám taky ve své kosmetické sbírce a jsem pro změnu jedna z těch komu zase moc neseděla. Podle mě nabírá hodně barvy a docela slepuje řasy. Mám dvě drahé řasenky, tuhle a Noir od Givenchy a ani jedna mne nenadchla. Zůstanu radši věrná svojí Gábině nebo Catrice.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. ano, s tou barvou souhlasím, ze začátku jsem si říkala, jak jsem šlápla hodně vedle, pak se trošku spravila jak vyschla používáním a je to lepší, ale pořád to nějak není ono, nebo né to, co bych čekala od Benefit řasenky, naopak s mojí druhou drahou od Estée Lauder jsem spokojená moc, to je opravdu držák :) Gabriela mi sedí kartáčkem, ale hrozně se mi rozmazává, stejně jako Dermacol řasenky, takže ty ne, ale Rimmel a Maybelline mám ráda, i jedna od Essence mě hodně mile překvapila

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)