WISHLIST podzim 2014

by - 21:54

Ahojky!
Návrat ze srpnové dovolené pro mě vždy znamená jediné - začátek semestru je za dveřmi a šup, jakmile začne, jsou tu Vánoce. No a jelikož mám ještě v říjnu i svátek, postupně tak začínám plánovat (více, než obvykle), kde se mi co líbí a čím že bych to nepohrdla. Proto tu pro vás mám na ukázku můj podzimní kosmetický WishList. Tentokrát složený ze dvou částí. První je taková ta "vysněná", kterou si nejspíš v brzké době, nebo ne alespoň vše, pořídím. Přestavujeme byt, takže penízky momentálně nechávám spíše v IKEA. No a druhá část je složená hlavně z podzimních novinek značky Catrice, které mě teda tentokrát opravdu zaujaly a které nejspíš nezůstanou jen u toho, že bych si je šla prohlédnout. Tak se na to jdeme podívat!

  • Nars Dual Intensity Eyeshadows mě zaujaly na první pohled a co jsem viděla i swatche, tak jsem se zamilovala a hrozně ráda bych jedno z těchto miminek vlastnila. Zatím se mi asi nejvíce líbí odstíny Desdemona a Phoebe.
  • Estée Lauder Double Wear řasenku mám doma v mini verzi a jsem s ní maximálně spokojená. Je to jedna z nejlepších řasenek, jaké jsem kdy vyzkoušela a rozhodně bych si v budoucnu ráda pořídila její plnou verzi. 
  • Benefit Hoola Bronzer je také legenda a jednou bych ho ráda měla v šuplíku. 
  • Dior Nude multifunkční tvářenko/bronzery se mi nesmírně líbí a tak nějak nenápadně jsem naznačovala, že by mi Ježíšek nějaké mohl donést, tak uvidíme, jak moc hodná jsem letos byla.
  • Sephora nové štětce jsou opravdu skvělé, už doma mám jeden na oči a rozhodně je to jiná kvalita, než ty původní. Brousím si zuby na číslo 74, ale zatím ho nutně nepotřebuju, takže také má své místo na WishListu.
  • Nars Tinted Moinsturizer je jedna z věcí, na které poslední dobou čtu a slyším samou chválu. Zkoušela jsem ho jen tak v Sephoře a na první pohled vypadal dobře, takže jednou bude třeba taky můj. 



  • Body Butter od BodyShopu jsou také legendou a v Anglii jsem se od nich nemohla odtrhnout. Nakonec jsem si sice žádné nekoupila, protože jsem v té době měla mazadel hodně a nebyla jsem schopná se dokopat k tomu používat je pravidelně, ale to se snažím napravit a docela mi to jde, takže bych si také jedno tohle máslíčko zasloužila :)
  • NYX Lip Butter už jsem tuším jednou ve WishListu měla a stále jsem si žádné nepořídila, ale mám tušení, že na Dnech Marianne teď v září už nejspíš neodolám. 
No a zbytek produktů už jsou novinky od značky Catrice:
  • Velvet Matt stíny vypadají opravdu dobře a já už se těším, až si je osahám na živo a uvidíme, jestli si nějaký odstíny vyberu, nebo ne. 
  • Ultimate Stay rtěnky vypadají také moc dobře, takže je určitě omrknu. 
  • Vyhlazovací lesk na rty je něco, čemu neodolám tak na 99,9 %, tím jsem si jistá, jen si vybrat odstín. 
  • Matující pudr Color Correcting vypadá taky moc dobře a líbí se mi ten princip několika barev, který by měl na pleti zredukovat nedokonalosti. Ráda bych to zkusila. 
  • Laky na nehty Luxury Lacquers Liquid Metal vypadají hodně dobře a né, že bych další lak na nehty potřebovala, ale jestli tyhle budou tak pěkné i ve skutečnosti, tak asi přeci jen podlehnu. 
  • Rozjasňovač pod oči v růžovém odstínu, jo na to já slyším. Takže bych ho ráda omrkla a opět uvidíme. 
Tak, to bylo z kosmetiky vše, i když znáte to, plánujete si, jak nic nechcete, maximálně toto a pak bum a je to!

A co si přejete vy?
*obrázky jsou z Google.com

You May Also Like

2 komentářů

  1. Já zatím nevím co si přeji asi nic. Teď jsem nakoupila Catrice, pokud máš ráda sytější barvy, doporučuji ten lesk Cake pop, jinak mám pocit, že Ultimate Stay rtěnky u nás asi nejsou, ale pokud jezdíš do Německa, tak je seženeš. Stíny jsou super.
    Hmm zaujal mě ten štětec Sephora, to jsou všechny s tím obalem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, myslím, že jsou, ale zrovna tento, co chci, jsem u nás v Sephoře nenašla :(

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)