OBLÍBENÉ: Červenec 2014

by - 18:17

Ahojky!
Prázdniny se nám přehouply do druhé poloviny a já jsem tu tak dneska s oblíbenci za červenec. Není toho nijak moc, protože ač jsem se těšila na pohodové prázdniny, nakonec je to všechno nějak moc hektické a komplikuje se to. Rýma se mě drží už asi třetí týden, ale elektřinu po vytopení už naštěstí máme opravenou. Chystám pro vás teď články na dalších 14 dnů, protože příští týden frčím na dovolenou. Těšit se tak můžete ještě na nákupy za červenec, spotřebované produkty nebo také na mou opalovací výbavu k moři. Teď ale jdeme na zmiňované oblíbence za červenec 2014!

NAKED 3 mě pořád baví a teď, když už jsem trošku opálená, sahám stále častěji po bronzových či růžových odstínech. Co více k ní dodat? Stíny jsou prostě skvělé a recenze určitě bude, jen jsem se s k ní ještě nedostala. 

Čokoládový peeling, který jsem si dovezla loni z dovolené je skvělý a už jsem bohužel načala druhé a poslední balení, takže doufám, že si ho letos dokoupím. V létě peeling používám pravidelně dvakrát až třikrát týdně při sprchování a tenhle ještě tak božsky voní!
Carmex je na popraskané rty od nemoci či sluníčka opravdová pecka a přijde mi, že prakticky neubývá. CC krém od Max Factor je už můj druhý, loni v létě byl mým oblíbencem a letos je jím opět. Je skvělý, nedělá nánosy, hydratuje a poměrně vydrží. Škoda jen, že i ten nejsvětlejší odstín je na zbytek roku tmavý. 

Balea krém na nohy s ureou je taky poměrně profláknutý krém, který je ale opravdu super. Trošku jsem se bála, že ho zrušili, protože jednu dobu nebyl k sehnání, ale jen ho přebalovali a už je opět normálně v prodeji. Na kůži  na patách funguje opravdu skvěle a v létě je to přímo nutnost. 
Z dekorativní kosmetiky jsem si, jak tak na tuhle fotku koukám, oblíbila celkově Benefit, jen to trošku narušuje Catrice tyčinka na rty. Tu jsem si teď hodně oblíbila hlavně když ráno nemám čas na rtěnku a něco na rtech přeci jen chci mít. 

Od Benefitu jsem si tak nějak celý měsíc hledala cestu k řasence they're real a snad už i našla, protože má zvláštní kartáček a chvilku mi to trvalo. Tvářenka Rockateur je v božském odstínu, který se mi teď v létě opravdu moc líbí. A používala jsem hodně i linky they're real push-up liner, které jsou fakt držák tak na nich trénuji a už mi to docela jde :)
A jako poslední z oblíbenců tu mám obličejové oleje, které teď poslední dva měsíce používám opravdu pravidelně a vidím i změny. Nedělají se mi na obličeji suchá místa a dokonce se mi přestala o trochu méně mastit t-zóna. Navíc je obličej ráno krásně jemný a lépe se na něj nanáší make-up. Zkouším různé vůně a přísady olejů od Saloosu a zatím mi vyhovovaly všechny. 

A co jste si v červenci oblíbili vy?

You May Also Like

2 komentářů

  1. They´re real od Benefitu je taky moje oblíbená :D A Naked 3 miláček :)

    OdpovědětVymazat
  2. Po výplatě se určitě kouknu po Naked!! :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)