NÁKUPY: Srpen 2014 + dovolená

by - 16:38

Krásný pátek všem!
Vím, že se teď často omlouvám, ale bohužel jinak to nejde, pár článků mám ještě připravených a pak nevím, jestli tu nebude chvilku odmlka, protože momentálně přestavujeme byt, stěhuje se ke mně přítel a ještě budeme dělat podlahy atd.. Můj pokoj je tedy momentálně úplně vyklizený, všude jsou krabice, nábytek v krabicích a podobně a bude hůř a hůř, už aby to bylo! Ráda bych potom připravila i room tour až vše bude. 
No, zpět k věci. Máme tu poslední víkend měsíce a já jsem si pro vás nachystala nákupy za srpen. Tentokrát toho moc není. Zaprvé proto, že spíše teď nakupuji nábytek, než kosmetiku, a pak taky proto, že jsem byla půl měsíce na dovolené. Z Řecka jsem si letos přivezla pouze dvě kosmetické věci, které vám zde také ukážu. Takže, jdeme na to!
Na začátku srpna, těsně před dovolenou, jsem si koupila toto mléko po opalování od Biodermy. Mléko bylo v akci za 99 Kč v rámci "Bioderma for Everyone" a musím říct, že je naprosto skvělé. U moře jsem si ho s přítelem oba chválili. 
Z Řecka jsem si přivezla holící strojek s náhradní hlavicí Gillette Venus Spa Breeze. Nádherné voní a stál mě vcelku směšných 6 euro. 
A druhou věc, kterou jsem si z Řecka přivezla, je přírodní rozjasňující krém s olivovým olejem a dalšími oleji. Měli tam celou tuto kosmetickou řadu a vypadala opravdu dobře, tak jsem na něj zvědavá, ještě jsem ale nezkoušela. 

Sérum Hydrabio jsem vyhrála na FB Biodermy a čekalo mě doma jako překvapení po návratu z Řecka. Zatím jsem zkoušela jen jednou, ale Hydrabio řadu mám moc ráda a sérum vypadá, že si budeme rozumět. 
V DM drogeriích nyní asi do půlky září probíhá akce na nákup produktů exkluzivních DM značek (Balea, Alverde...). Když jich nakoupíte 5, dostanete na ně 25 %. Využila jsem toho a zásobila se svými oblíbenými produkty. Mimo jiné jsem ty vyzkoušela i tyto ubrousky Balea z limitované kolekce. Naučila jsem se s nimi pleť otírat po očištění odličovacím olejem, tak uvidíme, jaké budou tyto. 
Gel na holení mi také dochází, takže jsem zkusila tento třešňový a krém na nohy s ureou je můj oblíbenec už nějaký ten pátek a zrovna mi dochází, takže jsem si také pořídila nový. 
No a jako poslední tu máme gel na obočí od Essence, který mi také zrovna došel a balzám na rty Balea, který mám postavený doma na stolku, jako takovou tu nouzovku, ale je moc fajn. 

Lak na nehty od Sally Hanson je v naprosto nádherném odstínu. Kupovala jsem si ho hned na začátku srpna a celý měsíc jsem nepoužívala nic jiného. No a poslední tu máme paletku Sleek Aranian Nights, kterou jsem objednala už koncem července, ale došla až v srpnu, tak jsem ji už zařadila sem. Neodolala jsem těm nádherným barvičkám a musela ji mít. No a jako všechny paletky od Sleeku, i tato je skvělá. 


A co jste si v srpnu pěkného pořídili vy?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Sleek Arabien Nights se mi líbí moc, ale nějak mě ta Sleek mánie už přešla, takže se do další jejich paletky nehrnu. Ale závidím, že jsi vyhrála u Biodermy, já se snažila skoro celý měsíc a nic :-(

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé veci :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak věřím tomu, že jste si dovolenou užili. My se chystáme letos už podruhé do Švédska. Fakt se tam těším. Já osobně to tam fakt miluji. Krásná příroda, typické dřevěné ploty u venkovských usedlostí a hlavně hrozně příjemní lidí. Je vidět, že v létě, když je tam fakt hodně velké teplo, tak trochu hybernují, ale jsou fakt mega příjemní! :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)