Gabriella Salvete Stars Enamel - Blu Imperiale

by - 16:29

Krásnou slunečnou neděli!
Jsem tu opět s článkem a předem bych se chtěla omluvit, že nejsem tak aktivní, jak bych chtěla, ale mám teď nějaké blbé období a tak nějak to na mě všechno padlo a i když mám články nachystané a nafocené, nějak nemám tu správnou energii na psaní a nechci, aby to bylo poznat i na recenzích. Nicméně, dneska jsem se prostě nakopla a chci vám ukázat lak na nehty od Gabrielly Salvete z řady pískových laků Stars Enamel. Jak já modrou barvu až zas tak nemusím, tak tenhle Blu Imperiale mě dostal a hrozně se mi líbí.

Pískové laky jsem tu ukazovala už několikrát a poslední dobou nepoužívám prakticky nic jiného. Stále na nich nejvíce oceňuji to, jak snadno se aplikují a hlavně jak rychle jsou suché a vymůžete zase vesele pokračovat v práci. Navíc vydrží také poměrně dlouho a to je přesně to, co od laků vyžaduji. 
Tento modrý navíc neobsahuje třpytky, takže se i poměrně snadno odlakovává a co se mi líbí je, že mi po něm nezůstaly zabarvené nehty, to opravdu nesnáším. 
Jinak nějak nevím, co více dodat, protože o těchto lacích jsem nejen já, ale snad většina blogerek, napsaly už tolik. Jsou skvělé, mají nádherné odstíny, já mám doma snad většinu a pořád mám choutky koupit si další. 
Tahle modrá je přesně ta, kterou si představím, když někdo řekne "Royal Blue", prostě královská modrá, nádherný odstín a kupodivu se mi nosí velmi snadno.
Laky jsou každou chvíli v akci, takže si určitě počkejte a nějaký vyzkoušejte. A pokud nemáte rádi třpytky, vyberete si určitě i z těchto "beztřpytkových".

Tak co? Taky máte rádi Stars laky?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Miluju Stars laky! :-) A Blu Imperiale asi nejvíc. Mám jich doma "jenom" devět a zklamal mě jediný - světle růžový Princess, ten mi vůbec nesluší. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, ten mám taky a je pravda, že už něj musím dát tak tři vrstvy a stejně přes něj většinou dávám nějak třpytivý top coat, protože samotný není nic moc no :)

      Vymazat
  2. Já pískáče, a zvlášť od GS naprosto miluju. Musím, íct, že tenhle kousek modré se v mé svírce nenachází, bohužel (miluju modrou), nicméně pár jich z této edice mám a nemůžu si je vynachválit! :)
    Máš moc pškný blog! :) nechceš se navzájem sledovat? :) Byla bych nesmírně ráda :)
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)