Clarins rtěnka Joli Rouge Brillant - cherry

by - 22:00

Ahojky!
Víte, co je úplně nejlepší? Když na vás ve 35 stupních venku vleze nějaký bacil, jako teď na mě. V krku mě pálí a z nosu teče a ještě se potíte i bez paralenu :)! No a jelikož teď pro změnu zase prší, ráda bych vám ukázala rtěnku od Clarins, kterou jsem vyhrála v soutěži na Facebook Sephory. Spolu s leskem to jsou mé první dva produkty od této značky, zatím jsem se  vždy jen zvědavě okukovala, takže jsem byla natěšená, jaká výhra bude.


Rtěnka nese název Joli Rouge Brillant a já jsem vyhrála odstín "13 cherry". Má moc pěkný a trošku netypický obal. Není klasicky kulatý ani hranatý, ale oválný, což jsem u rtěnky ještě neviděla. Je jednoduchý a moc pěkný, jen se blbě fotí. 
Když jsem se dověděla, jaký odstín jsem vyhrála, trošku jsme se lekla a lekla jsem se i když mi rtěnka došla a já ji vybalila. Nicméně jelikož tohle je jedna z těch balzámo-rtěnek, pigmentace není tak vysoká a na rtech je velice příjemná. 
Barvička je opravdu taková malinovo-třešňová a obsahuje stříbrné třpytky, kterých jsem se prvně vážně lekla a už jsem nepočítala s tím, že bych rtěnku někdy nosila. Nicméně jsem si ji vyzkoušela a kupodivu se mi zalíbila. Musím na ni sice mít náladu, ale unosím ji a jsou dny, kdy se na ni vyloženě těším. 
Co se konzistence týče, je krásně mazlavá, ale neroztéká se mimo rty. Hydratuje, docela dobře drží a božsky voní!
Barva se mi moc líbí hlavně teď v létě, je taková svěží. Třpytky jsou poměrně dost vidět, takže to nebude určitě pro každého, jak říkám, i já sama na ni ne vždy mám náladu. 
Nejsem si jistá, kolik rtěnka stojí, ale jestli se dobře pamatuju, viděla jsem ji v Sephoře okolo 600 Kč? Sama bych si tento odstín určitě nekoupila, nicméně rtěnka jako taková je moc příjemná a v podstatě jí nemám co vytknout. 

Znáte Clarins? Máte s jejich produkty na rty nějaké zkušenosti?

You May Also Like

2 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)