BRONZER Smooch

by - 13:04

Ahojky!
Červenec se nám přehoupl do druhé půlky, já už myšlenkami balím na dovolenou, ale dneska vám chci ukázat bronzer, který momentálně používám nejvíce. Objednávala jsem ho z GalaxiePrani.cz a jsem s ním moc spokojená. Dlouho jsem totiž hledala nějaký, který nebude moc oranžový a moc třpytivý a byl to docela oříšek. Tenhle se konečně zdá to právé pro můj obličej.

Bronzer se mi na první pohled moc líbí. Má jednoduchý a přesto pěkný obal a není v klasickém kulatém obalu, ale v podlouhlém, jehož součástí je i zrcátko a štetěček, který je jemný a použitelný, takže to pravé na cestování. 
Balení obsahuje 10 g a já jsem si ho pořídila v odstínu Tan Queenie.  Co se samotného balení týče, na první pohled vypadá trošku líp, než ve skutečnosti je. Čekala bych, že bude maličko pevnější, ale tragédie to není, jen asi taky nevydrží všechno.
A klasicky - jak je matné a černé, je na něm vidět vše, ale to jsem si už tak nějak navykla po tom, co jsem si oblíbila Sleek.
Bronzer má pro mě nádhernou barvu. Ani tmavou, ani světlou, ne moc trpyřivou, pouze jemně, řekla bych, že je spíše matný. Jen tak s ním konturování nepřeženete, takže si s tím můžete vyhrát i vrstvit a vypadá přirozeně.
Na úplně opálenou pleť mi už asi sedět nebude, ale zbytek roku to je přesně to pravé, co jsem hledala. 
Malinko více práší, ale to mu odpouštím za tu barvičku. A jak už jsem říkala, štěteček je dobře hustý a jemňoučký, takže tenhle vyhazovat nebudu a dá se s klidem použít.
Pokud hledáte ne moc oranžový a světlý bronzer, který navíc ani neoxiduje přes den a vypadá pořád stejně, pak zkuste tenhle. Vydrží docela dost, i když by asi snesl trošku upravit po pár hodinách. 
 A teď to nejlepší - na stránkách Galaxie je ještě stále k mání ve slevě za 149 Kč z původních 449 Kč, což je už docela znát. 

Jaký je váš oblíbený bronzer?

You May Also Like

1 komentářů

  1. Vypadá fajnově :)) Balení je velmi pěkné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)