OBLÍBENÉ: Květen 2014

by - 9:00

Krásnou červnovou neděli a všechno nejlepší všem dětem! :)
Včera jsem Vám ukazovala květnové nákupy a dneska je čas na oblíbence měsíce. Tentokrát jde na nich krásně vidět, co jsem celý květen dělala - dřepěla celé dny ve škole nebo v práci či nad seminárkama. Tudíž moji oblíbenci jsou hlavně produkty, které dlouho vydrží a přežijí se mnou cokoliv (a že toho bylo...:))

Jedním z mých dlouhodobých oblíbenců jsou suché šampony od Batiste. V nákupech jste mohli vidět, že jsem si pořídila i mini verzi do kabelky a zachraňuju s ní vždy, co se dá. Pro dny, kdy musíte trávit čas ve škole a pak ještě v práci a cestou ještě třeba zmoknete nebo se pořádně zpotíte, jsou pak tyhle suché šampony to nej, co můžete v kabelce mít. 
Lancome Lip Lover je prostě jednička a to sladké balení tomu dodává šťávu. Na rtech mi vydrží poměrně dlouho, hydratuje a vypadá dobře. Tento měsíc jsem po něm sahala extra často a částečně taky proto, že ho nemám v šuplíku mezi ostatními produkty na rty, ale pěkně na hoře, aby mi dělal parádu a tento měsíc jsem každé ráno spěchala, takže jsem po něm prostě sáhla a byla to jistota.
Bioderma Hydrabio Riche je super krém, se kterým jsem se tento měsíc ještě více skamarádila a jsme teď super dvojka. Dobře hydratuje, rychle se vsakuje, je příjemný a dobře se roztírá, není parfemovaný a miluju na něm tu pumpičku. 
Rexona maximum Protection se mi hodila hlavně minulý týden, když bylo konečně taky trochu teplo. Vydrží a funguje opravdu dobře, takže na celé dny mimo domov je to jistota. Tea Tree olejíček mě zachraňoval zase spíše večer, kdy se mi z nervů udělalo pár pupínků a potřebovala jsem se jich rychle zbavit. Tohle je takový malý zázrak.
O setu na obočí od Essence jsem slyšela hodně chvály, a tak jsem si ho pořídila a musím říct, že je vážně super, tmavý odstín mi teď dokonale sedne k barvě vlasů a vydrží celý den, nic nikde neopadává a já jsem spokojená. Z ebay jsem si pak objednávala tyhle sametové houbičky za pár kaček. Skvěle se s nimi upravuje make-upu během dne, kdy potřebujete zmatnit čelo nebo tak a jsou lehké a nezaberou moc místa.
Revlon Colorstay mi tento měsíc zachraňoval kůži. Jak jsem říkala, že stresu a hodně starostí se mi udělalo pár pupínků a flíčky po nich moc nemizí, takže jsem potřebovala něco, co jim pomůže. No a Revlon je prostě držák a zároveň pořádně krycí make-up, takže mi dělal společnost na obličeji skoro každý den a rozhodně mu vděčím za mnohé. 
Stejně jako jsem se tento měsíc pořádně skamarádila i s Porefessionalem od Benefitu. Používala jsem ho už předtím, ale až tento měsíc si prošel pořádnou zatěžkávací zkouškou a musím říct, že jsem ho až teprve teď pořádně ocenila. Na póry kolem nosu je to zázrak a určitě to není mé poslední balení. 
No a jako posledního oblíbeného pomocníka tento měsíc tu mám fixační sprej od Urban Decay, který má zároveň kontrolovat obličej, aby se nemastil. Ráno jsem přestříkla obličej a make-up vydržel mnohem déle tak, jak jsem ho nanesla. Jasně že po celém dnu to prostě poznat jde, ale rozhodně výdrž prodlouží. 

Tak, to by bylo všem, doufám, že červen bude klidnější, i když zkoušky ještě mám a do práce se musí, ale už bych ráda měla chvilku klidu.

Co jste si v květnu oblíbili vy?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Makeup od Revlonu bych chtěla vyzkoušet, ale štve mě, že nemají normální pumpičku :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, to mě občas taky, hlavně když ráno spěchám a vyleje se mi toho zbytečně moc :D

      Vymazat
  2. S Batiste a Rexonou musím jednoznačně souhlasit. :-) Colorstay od Revlonu mi moc nesedl, dělal mi hroznou masku a příšerně smrděl. :-D Místo Porefessionalu používám Pore Refiner od Biodermy a taky dobrý... a Lip Lover Ti trošku závidím, taky bych si ho přála. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Revlon mi sedí naštěstí a pore refiner mám taky ale benefit mi přeci jen sedí trosku více :) a lip lover je opravdu top :)

      Vymazat
  3. Zkusila jsem ten tea tree olejicek, a musím říct, ze je super! A někdy ho používá i bracha :-)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)