OBLÍBENÉ: Červen 2014

by - 15:22

Krásnou neděli!
Konec měsíce je tu a včera jste se mohli podívat v článku na to, co jsem si během června pořídila. Dneska tu pro vás pro změnu mám červnové oblíbence, které jsem používala nejčastěji a prostě a jednoduše si je oblíbila natolik, že si zaslouží místo v tomto článku. Jelikož je léto, opět to bude hlavně o produktech, které drží a neroztečou se vám po obličeji.

Tento měsíc tu mám jen sedm oblíbenců, některé nové a některé jsou už takové moje stálice. Tak se na to podíváme podrobněji.
Už v nákupech za červen jsem Vám psala, jak jsem si oblíbila obličejové oleje a musím to znovu zopakovat. Odličovací olej je naprosto skvělý, nic nikde nedrhnete a odlíčí opravdu všechno. No a olej se santalovým dřevem sice úplně nevoní, ale krásně hydratuje a přijde mi, že mám pleť jasnější. Pomáhá i se suchými fleky, které se mi začaly dělat, ale to je trošku delší proces. No a co se mi na něm hodně líbí - mnohem rychleji mi blednou červené flíčky po pupíncích. 
Jako další tu mám rozjasňovač od NARS - Albatros. Na toto slunečné období je to naprostá dokonalost a já ho teď používám prakticky každý den. Na tvářích vydrží a vypadá božsky. Porefessional od Benefitu je opět další věc, která se ve vedrech hodí. Používám ho na nos a okolí nosu a krásně zmatní a opravdu jsou po něm póry méně viditelné, make-up lépe drží i ve vedrech. A řasenka od Esteé Lauder Double Wear je asi ta nejlepší řasenka, jakou jsem za poslední dobu vyzkoušela. Její kartáček mi vyhovuje maximálně a je to neuvěřitelný držák i když není voděodolná. Rozhodně si ji pořídím v plném balení, až trošku zredukuji sbírku řasenek, kterou mám momentálně doma.
Z mazadel na tělo tentokrát jasně vyhrála limitka od značky Balea s tropickou melounovou vůni. Už jsem ji na blogu recenzovala a ačkoliv to není hydratační zázrak, tak vám provoní nejen tělo, ale i celou místnost a na léto je to jednoznačně jednička. 
No a jako poslední tu mám oční stíny od Maybelline Color Tattoo v odstínu On and On Bronze. K těmto stínům se vždycky ráda vracím a nejen, že na léto se vyloženě bronzové odstíny hodí, ale hlavně vydrží opravdu všechno a celý den a to je další z důvodů, proč po nich sahám tak často. 

A co jste si za červen oblíbili vy?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Tu Baleu bych strašně chtěla, ale mám tolik mazadel, že odolávám, škoda.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já ji dostala od přítele, abych mu prý voněla :))

      Vymazat
  2. Meloun musí dobře vonět. :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Veru tieňom Color Tatoo som neverila dlho ani ja ale nechala som sa nakoniec zlákať a kúpila som si jeden kus v odtieni Pink Gold, výdrž je úžasná a najlepšie je, že sa nezlievajú a vyzerajú rovnako ako ráno tak aj večer.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)