NÁKUPY: Červen 2014

by - 9:00

Krásný poslední červnový víkend!
Měsíc se s měsícem opět sešel, a tak jsem tu znovu s nákupy za červen. Ač jsem se snažila krotit, je toho opět dost, i když něco jsem dostala a něco bylo zase už na dovolenou, takže to vlastně tak strašné není :). Nefotila jsem oblečení, na to možná udělám samostatný článek. Na ty kosmetické novinky se ale mrkneme hned teď!

První dva produkty jsem kupovala už na dovolenou. Clinique opalovací krém na obličej je z Douglasu a stál 190 Kč. Jsem na něj moc zvědavá. No a suchý olej od Biodermy je teď tak profláklý, že ho snad ani nemusím představovat. Kupovala jsem v akci v Dr.Max lékárnách. Doporučuji projít si více lékáren a podívat se na net, protože ceny se mnohdy liší i o 150 Kč.
Internetový obchod Elnino jsem vám už představovala dříve. Tentokrát jsem objednávala L'oréal Smoother na rozšířené póry a dva produkty od Rimmelu, které tuším u nás v drogeriích nejsou. Jedná se o bázi a rozjasňovač, tak uvidíme, jaké budou.
A za tyhle čtyři věcičky vlastně vůbec nemůžu, protože jsme je dostala. Clarins lesk na rty a rtěnku jsem vyhrála na FB Sephory, mezizubní kartáčky jsem získala jako DM skaut a novinku od Benefitu - linky, tak na ty jsem dostala poukaz a jen si je vyzvedla v Sephoře.
Clinique mýdlo na obličej je mé oblíbené a už mi dochází, takže jsem si při návštěvě Sephory koupila nové a stejně tak mi došel lak na vlasy. 
Ke Garnier Pure Active se váže vtipná historka - chtěla jsem si koupit peeling na obličej, který mi doma dochází a můj oblíbené Freeman byl zrovna vyprodaný. Tak jsem koukala u Garnieru, který byl zrovna v akci a sáhla po tomhle a až doma jsem si všimla, že to vlastně není peeling, ale čistící krém, no nevadí :) A Dermacol make-up na nohy jsem si koupila na vyzkoušení v akci v DM. 
Takže jsem si nakonec koupila i peeling od Freemana v Tetě, kde už vyprodaný nebyl. Bioderma mléko na suchou pleť bylo produktem za 99 Kč na měsíc červen a moc se na něj těším, jen co dopatlu další zásoby.
Oblíbila jsem si obličejové oleje, protože mi nějak blázní obličej a dělají se mi suché mapy na čele a spáncích, ale dokonce i na tvářích. Tento je od Saloos se santalovým dřevem a musím říct, že si ho opravdu užívám. 
Zakázala jsem si kupovat laky na nehty, ale tahle sladká růžová od Rimmelu mě tak zaujala, že jsem si ji koupila a musím říct, že jsem na ni sklízela dost komplimentů. No a modrá je dobrá, takže když byly laky od GS opět v akci, přikoupila jsem si ho do sbírky. 
A už se blížíme ke konci. Pigmenty od Essence jsem kupovala ve výprodeji za 9,90 a jelikož jsou fakt dobrý, bylo mi i líto, že mají jen jeden odstín už. Tužka na oči Catrice je moc fajn, tak jsem si koupila fialovou, protože tu teď v létě nosím často. No a konečně se taky k nám dostal make-up od L'oréalu, prozatím jsem ho zkoušela jednou a vypadá to, že budeme kamarádi. 
No a jako poslední tu máme dva stíny od Inglotu ve fialových odstínech. Oba jsou moc fajn, jak jinak :). Pigment od Inglotu jsem vybírala hodně dlouho, protože mají opravdu krásné barvy, ale nakonec jsem si vybrala a už ho i provětrala v divadle a musím říct, že je nádherný. No a jako poslední je tu odměna za konec zkouškového - rtěnka od Chanelu. Ve Fann parfumeriích mají do konce června 50 % slevy a opravdu se třeba s cenami v Sephoře liší i o 400 a to už se vyplatí...

Tak, to by bylo z kosmetiky vše a nebojte se, na většinu produktů chystám samostatné recenze. 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Docela fajn věci sis pořídila. Ve Fannu mají 50% slevu na jaké značky? Já tam nakupovala a byla jen 20%. Pokud je to na Chanel, tak tam frčím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no mají 20 %, ale i tak tam mají levnější věci, takže oproti té Sephoře třeba je to vážně prakticky půlka :)

      Vymazat
  2. Kásný věci, pigment Inglot vypadá skvěle. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je nádherný, jen se s ním musím naučit pořádně pracovat :)

      Vymazat
  3. Dermacol makeup na nohy bych si chtěla také pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)