ELLE Shopping Fever

by - 14:58


Tento týden tu byl trochu útlum a to hlavně proto, že jsem úterý, středa a čtvrtek měla zkoušky. Ano, myslím, že to určitě všichni vysokoškoláci aspoň jednou zažili, takové to, když vám všichni vypíšou termíny ve stejný, případně následující den. Naštěstí tento maraton pro mě dopadl dobře, zvládla jsem ho a tím pádem už mi chybí pouze dvě zkoušky a mám pro tento rok vystaráno. No a to chtělo rozhodně odměnu, protože před poslední zkouškou ve středu večer mé zoufalství dosáhlo skoro maxima :)). Jak určitě víte, tento víkend probíhají ELLE Shopping Fever dny. S mamkou jsme si slíbily, že pokud vše zvládnu, udělám si v pátek pěkný odpočinkový den. Takže dneska tu pro vás mám článek o tom, co jsem si pořídila včera a díky čemu teď mám zase na chvíli stopku :)
Myslím, že rozepisovat se nějak více o této akci asi nemá cenu, protože o tom beztak všichni víte. Zmínila bych je, že probíhá celý tento víkend tj. 16.5. - 18.5. ve vybraných obchodech/prodejnách a většinou se jedná o slevy 20-30 % a dárky k nákupu. 
Zboží vám také zabalí to speciální tašek (ne teda všude, myslela jsem si, že když jde o takovouto akci, tak budou všichni informování předem, ale paní v Reserved na mě koukala a ptala se mě, kde se berou ty slevové kuponky, tak to jen tak pro zajímavost, aby vás třeba nepřekvapila nevědomost...).

V plánu jsem měla si pořídit černé baleríny, nějaké světlé sako a šortky na léto a pak jsem taky měla vyhlídnuté nějaké oblíbence v parfumeriích. Musím říct, že chodit na podobné akce v pátek ráno je ideální, protože ještě nikde nebyly davy a všude měli všechno. Vše, co jsem si pořídila, pochází z brněnské Olympie, pokud by to někoho zajímalo :)
Jako první jsem se stavovala v Marionnaudu, kde jsem měla 30 % na značku Bourjois a jelikož mi zrovna došel můj nejoblíbenější pudr, šla jsem si pro něj. Sleva byl asi 100, což je milé a jako dárek jsem dostala vzoreček masky od Sisley.
Další návštěva směřovala do Douglasu, kde už (konečně!) máme také k dostání značku INGLOT!. Pořídila jsem si proto paletku na 10 stínů a prozatím jeden stín, protože jsem si prostě nemohla vybrat. Samostatný článek na jednotlivé produkty určitě bude. Jako dárek jsem pak dostala ještě vzoreček vůně v moc pěkném obalu. A musím pochválit slečny (paní), protože byly opravdu moc milé, nevlezlé a ochotné.

Mamce jsem pak kupovala ještě Batiste suchý šampon, ale ten už jsem nefotila. 
Pak jsme skončily v Reservedu, kde jsem si pořídila dvě halenky, které máte níže i z oficiálních stránek obchodu, protože já prostě oblečení fotit neumím. 
A pořídila jsem si i tohle nádherné mint sako se zlatými doplňky, které je úžasně elegantní a moc se mi líbí. Slevu jsem zde měla 25 % a celkem to bylo něco přes 400 Kč.
 



Foto z oficiálních stránek Reservedu.

Dále jsme pak byly s mamkou v Pandoře, měla jsem totiž slíbený klip, když se mi povede ten třídenní zkouškový maraton, prý jako motivaci :)
A tak jsem si vybrala jen obyčejný růžičkový oddělovač, nic drahého, protože nešlo o žádnou výjimečnější událost, spíš o radost. Srdíčko mám pak už déle od přítele, jen tak, z lásky (je to frajer! :)) a přívěšek se zirkony od mamky k minulým narozeninám, ten jsem tu už ukazovala.
V CaA jsem si pak pořídila tyhle obyčejné černé baleríny se slevou za necelé 300 Kč. Více za baleríny prostě nejsem ochotná dát, stejně to vydrží pěkné tak jednu sezónu. Nosím ráda šaty a sukně, ale bohužel mám teď poslední půl rok problémy s palcem (vybočuje mi), a tak jsou pro mě lodičky, nebo jakékoliv boty, ve kterých mám nohu více na špičkách, dost muka a nevydržím v nich dlouho. Tyhle balerínky se mi navíc líbí i proto, že vevnitř jsou trošku vytvarované a není to jen rovná plocha, takže z nich nebolí nohy. 
Šortky na léto jsem si koupit chtěla hlavně proto, že jsem minulý týden uklízela ve skříni a ty nositelné mi tam zbyly jedny. Zkoušela jsem si nějaké v Reservedu, ale mně tam prostě kalhoty ani šortky a nic podobného nesedí. Naopak prakticky vždy mi sedí tyhle věci v HaM, kde jejich kvalitě většinou odpovídá i cena. Já už prostě nejsem ochotná dát litr za kalhoty, které vypadají po pár vypráních hrozně. V HaM je seženete okolo 349 Kč a službu udělají stejnou. Tyhle šortky stály 249 každé, se slevou mě oboje vyšly na 300 a sedí mi skvěle. Vzala jsem si jedny látkové, které jsou takové více elegantní a pak sportovní z klasického pružného materiálu. 
V Rossmannu jsem kupovala mamce krém a přítelovi deodorant, ale to jsem také nefotila. Naše poslední zastávka pak byla v Sephoře. Tak jsem si chtěla pořídit gelový odličovač, protože už mi dochází a se slevou 30 % stál nějakých 120 Kč.

A pak jsem měla políčeno na řasenku They're Real od Benefitu a chtěla jsem omrknout i jejich tvářenky. Řasenku jsem chtěla vyzkoušet už hodně dlouho, skoro všichni si ji chválí a ráda bych poznala, jestli je nějaký rozdíl mezi tou "high-end" a drogérkovou řasenkou, tak uvidíme. Co se tvářenek týče, tam jsem se rozhodovala mezi Dallasem a jejich nejnovější - Rockateur. Nakonec zvítězila právě ta nová a dole na fotce se můžete podívat, jak nádherná je! Jako dárek jsem pak dostala vzorek krému Sephora a ke dvěma produktům Benefit ještě vzorek krému a mini řasenku, která je skvělá do kabelky. 
Plus ještě tuhle mega tašku Benefit a zrovna když jsem si říkala, že by se mi hodila nová plážovka na dovolenou. Takže, problém vyřešen :)
No není nádherná?

Jako vždycky s mamkou při těchto našich holčičích dnech, jsme si skočily na oběd a na kafe, jako zakončení dne. Mám tuhle naši tradici moc ráda a tím, že ji neděláme moc často, si ji vždycky užívám.

Co vy? Chystáte se také na nákupy? A s kým se vám nejlépe nakupuje?

You May Also Like

6 komentářů

  1. wau, moc pěkné nákupy... začínám litovat, že jsem se včera taky nevydala utrácet

    OdpovědětVymazat
  2. Super nákup! Já jsme se také vydala utrácet a zase jsem ušetřila, protože jsem NIC nekoupila... Teda jen prsten v Klenotech, kde nevím proč vždy narazím na nějakou protivnou prodavačku, jinak bych asi nakoupila i víc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně proto jsem zmiňovala ty příjemné paní v Douglasu a musím říct že i brněnská Sephora je pro mě prostě vždy příjemný zážitek oproti tomu, co jsem slyšela z Prahy...protivné a vlezlé prodavačky odradí zaručené, případně ještě ochranka...

      Vymazat
  3. Sice jsem na Elle Shopping Fever byla taky, ale kupodivu jsem si kromě nákupu v Pandoře a koupě Lancome Lip Lover v Marrionaud nic nekoupila. Poslední dobou mě ty nákupy nějak moc neberou, sice bych si ráda něco na sebe koupila, peníze na nákupy mám taky, ale ne a ne si cokoliv vybrat. Asi jsem prostě moc náročná :-D

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se trochu bála toho, že když jdu většinou pro něco najisto, tak taky nic nekoupím i když bych právě strašně chtěla, tentokrát to ale bylo moc fajn :) a Lip Lover je skvělý, s tím budeš určitě spokojená :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)