AUSSIE 3 Minute Miracle

by - 14:54

Ahojky!
Tak máme týden zase skoro v čudu, no jo...Chodit do práce občas i v sobotu má tu nevýhodu, že ztrácíte přehled o tom, co je vlastně za den a týden vám uteče ještě rychleji, což už snad ani nejde. Ale zpět ke kosmetice. Dneska vám chci představit produkt, o které jsem dlouho nevěděla, co si myslet. O 3 Minute Miracle od Aussie jste toho slyšeli určitě dost, já si pořídila miniaturku v Anglii o prázdninách a na Vánoce dostala české velké balení, které teď používám docela pravidelně. 

Jak asi víte, jde o hloubkový balzám na vlasy, který by měl během tří minut z vašich vlasů udělat zázrak. No buďme realisté a neberme každý název vážně...Jak už jsem psala, už o prázdninách jsem si pořizovala v Anglii miniaturku tohoto balzámu a používala ho. A on byl fajn, ale pořád jsem nějak nevěděla, jestli se mi líbí nebo ne.
Na Vánoce jsem pak dostala plné balení, které teď používám asi druhý měsíc takřka pravidelně. Musím říct, že pařím do skupiny, kterým ta výrazná sladká vůně nevadí a naopak ji mám ráda. Balzám je poměrně dost hutný a má takovou lososovou barvu. 
Hodně se toho namluvilo o balení. Někomu přijde nepraktické, někomu se naopak líbí. Abych pravdu řekla, mně přijde praktické a vyhovuje mi. Líbí se mi, že ve sprše nemusím nikde nic šroubovat a otevírat, protože mi to většinou beztak nejde. 
Spousta právě nadává na to, že balení nemá po odtržení ochranné fólie žádné víčko, ale pokud se podíváte pořádně, v otvoru je silikonová blanka, která produkt ven nepustí, dokud lahvičku pořádně nezmáčknete. Takže jen tak vám to rozhodně nevyteče a ve sprše je to, alespoň pro mě plus.
Samotný balzám je rozhodně příjemný, vlasy jsou po něm hladké, jemné a lesklé. Velmi dobře se také rozčesávají. Já s ním mám trošku problém v tom, že mé vlasy po použití docela elektrizují. Ne vždycky, ale všimla jsem si toho. 
Jinak v něm teda až takový zázrak popravdě nevidím Je to fajn balzám na vlasy s pro mě krásnou sladkou vůní, ale podobnou službu vám asi udělá i kdejaký jiný levnější balzám. Velké plus má u mě balení, to se mi do sprchy opravdu líbí.

Produkty Aussie seženete v drogeriích DM, takže pokud jste ještě nevyzkoušeli a chcete, tak šup pro ně, mají i nějaké další novinky. Já si další balení asi kupovat nebudu, pokud bych ho dostala, zlobit se nebudu, ale sama po něm znovu asi nebudu mít úplně potřebu šáhnout a raději budu zkoušet nové. 

You May Also Like

8 komentářů

  1. Rozhodně chci vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já ho zbožňuju! Hlavně tu vůni :))

    OdpovědětVymazat
  3. Balzám mám doma, ale zatím jsem se nedostala k tomu ho vyzkoušet, ale už se moc těším až na to napravím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Si asi prvá blogerka, ktorej sa to balenie páči :) Kika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem si říkala :) ale mně to opravdu vyhovuje, že nemusím nic šroubovat a pokud někam cestuju, tak si stejně odlívám produkty do cestovních lahviček, takže s tím taky problém nemám :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)