NARS Deep Throat tvářenka

by - 12:17

Začal semestr a já mám klasický problém - nestíhám :)). Dneska máme fakultní ples, na který se moc těším a doufám, že si to užijeme, takže z práce letím domů se nachystat a budu doufat, že všechno stihnu. Teď mám ale chvilku přesně na to sepsat článek, ke kterému mám naštěstí fotky nachystané už delší dobu. NARS tvářenky už jsem vám tu nějaké představila a dneska jsem tu s další. A pokud nemáte rádi oslavné recenze, tak raději ani nepokračujte dále, protože i tento odstín je prostě skvělý! :)
NARS tvářenky jsou proslulé a velmi oblíbené. Do první investice jsem se dlouho přemlouvala, ale zamilovala jsem si je a proto mám doma již tři. Pokud se chcete podívat na odstín Sin a rozjasňovač Albatros, na které jsem už recenze psala, tak ZDE a ZDE
Stále se mi moc líbí balení, které je jednoduché, elegantní, plně funkční a se skvělým zrcátkem. Trošku se ohmatá, ale stačí přetřít a jsou jako nové. Používám je pravidelně a pantík drží pořádně, ne jako u drogérkových tvářenek, kde se vám za pár týdnů rozpůlí balení jak nic.
Když mi ve schránce přistál letáček ze Sephory a já zjistila, že mají opět "svátky bestsellerů", zjišťovala jsem, jestli sem opět patří o tvářenky od NARSu. A když jsem pak zjistila u Rendy že jo, zbývalo jen vybrat odstín, který chci. Jelikož Sin je do fialova, chtěla jsem tentokrát nějaký přirozenější odstín. Brouzdala jsem u Lou a Rendy a nakonec se rozhodla pro odstín Deep Throat (miluju názvy jejich produktů :)). 
Tenhle odstín je krásná jemná růžová s lehkým zlatým třpytem, který na tváří vytvoří takový ten zdravý nádech. Nic s čím byste připomínali disko kouli. 
Pigmentace a výdrž je opět skvělá, tady se budu zase jen opakovat. Po více jak půl roce používání vypadají jako nové. 
Skvěle se hodí k výraznějším očím nebo k takovému tomu líčení ala "ne, nejsem namalovaná, to tak skvěle vypadám normálně"...Chvílemi mi přijde, že tvářenka přechází z růžové lehce do meruňkového odstínu. 
No není ten odstín nádherný? Opravdu dokáže obličej probudit a rozhodně za to stojí. 
Na sluníčku více vyniknout jemné zlaté odlesky. Tvářenka mi v pohodě vydrží celý den přesně tak, jak jsem jí ráno nanesla. Nepráší, je tak akorát měkká a jak už jsem říkala, prakticky neubývá. 
NARS tvářenky mají 4,8 gramů a normálně stojí okolo 1 000 Kč. Já jsem tento odstín kupovala za 650, což už je vážně pěkná cena. A ano, znovu říkám, že je to hodně, ale pokud si srovnáte, kolik máte peněz v drogérkových tvářenkách, jak dlouho vám vydrží a jak moc barví/nebarví, tak si v pohodě našetříte na jednu pořádnou třeba od NARSu, která vám vydrží pěkně dlouho. Určitě znovu doporučuji alespoň vyzkoušet v Sephoře.

You May Also Like

12 komentářů

  1. Pro mě nejlepší odstín tvářenky nositelný celý rok. Teď v zimě, kdy jsem bledá, tak je super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, přesně tak, teď po ní sahám nějak podezřele často :D

      Vymazat
  2. No tak ta je pecková, dokonalý odstín:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doma na jiném světle jsem si ho zamilovala ještě více :)

      Vymazat
  3. Vypadá to moc hezky, mě mrzí, že teď byla taková dobrá cena a já jsem si musela nakoupit tolik jiných věcí, levných, které mě stejně stály dohromady víc. Ale tvářenku NARS určitě mám v plánu, přesně jak píšeš, našetřit se na ní dá, když nebude člověk kupovat tolik zbytečné ač levné kosmetiky. Tento odstín mi připadá takovej "zdravej", škoda, že jsi nedala i fotku, jak vypadá na tváři.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ony se ty akce opakují celkem často a i s 20 % slevou je to hned lepší cena :) a pro příště to napravím a zkusím udělat i pořádnou fotky na tvářích :)

      Vymazat
  4. Moc hezký odstín, zatím přicházím tvářenkám na chuť, ale pokud jim na chuť přijdu, tak se zrovna po tomhle podívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také jsem je dlouho nepoužívala a začínala jsem na essence a miss sporty, ale časem člověk zjistí, že je lepší investovat do něčeho, co za to stojí :))

      Vymazat
    2. Je docela legrační, že téměř přesně rok na to hledám swache a zítra pro ní jdu. :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)