Mé oblíbené parfémy

by - 9:30

Zdravím!
Dneska bych vám ráda ukázala své oblíbené parfémy, které jsem si zamilovala a střídavě je používám skoro každý den. Dlouho jsem hledala "ten pravý", který bych se nebála nosit a voněl mi. Loni před Vánocemi se mi v Sephoře dost líbil Guerlain, ale byla to docela pálka a tak a nakonec jsem dostala od přítele Lady Gagu, která byla hned druhá možnost. Letos jsem jí přikoupila dva kamarády a od té doby vím, že jsem našla ty "své" nej vůně.


Začala bych asi Lady Gagou - Fame. Jak je na flakónku vidět, používám ji už něco přes rok. Má krásný obal a ta černá barva parfému je opravdu nápaditá. Vůni vám tu popisovat nebudu, to opravdu neumím a pokud chcete složení, Google vám poradí. Každopádně je to z těchto tří parfémů asi nejlehčí vůně a většinou po ní ráno automaticky sahám na takové ty běžnější dny. 
Letos jsem k Vánocům dostala kazetu s krémem, sprchovým gelem a parfémem Katy Perry - Killer Queen. Krom toho, tento parfém má naprosto božský obal (který se teda akorát blbě skladuje, protože moc nestojí), také božsky voní. Je to trošku silnější a výraznější vůně a po chvíli se ještě rozvoní. 
No a v lednu jsem si k narozeninám řekněme "splnila sen", když jsem si koupila kazetu s parfémem od Guerlainu, který jsem tak moc chtěla, a na který jsem narazila ve slevě. Guerlain - La Petite Robe Noire je naprosto dokonalá vůně s ještě dokonalejším flakónkem. Na ten se nemůžu vynadívat. Vůně je z těchto tří nejsilnější a také mi přijde, že voní nejvíce a vydrží nejdéle, i když všechny ještě večer cítím, to zase jo. Pokaždé, když mám tento parfém, mi ho všichni chválí a mamka mi na něj tajně chodí :). Rozhodně ho očuchejte, protože stojí za to, i když vůně jsou strašně subjektivní a každý si to prostě musí zkusit. Já jsem nejprve všechny měla ve vzorečku a zkoušela, jak parfém voní na mě a jak se v něm cítím. Teprve po tom jsem se rozhodla do nich investovat, případně si je přát k Vánocům, protože co si budeme povídat, zrovna levná záležitost to není. 

A jaké jsou vaše oblíbené parfémy?

You May Also Like

6 komentářů

  1. Ta vůně Lagy Gaga :) vypadá strašně pěkně, ještě nikdy jsem si sní nečuchala ale budu to muset napravit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám Gagu a miluju jí:) ani bych to nečekala. Taky jsem ji dostala od přítele, haha. Tady je muj článek :) http://pusavusa.blogspot.cz/2013/09/ooh-vune.html
    Jinak já bych teď pro změnu chtěla Miss Dior, ale pálka to je taky pořádná...

    OdpovědětVymazat
  3. Katy Perry bych chtěla vyzkoušet, snad každý si ji strašně chválí :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)