My evening routine / Moje večerní rutina

by - 10:00

Ahojky!
O tom, jak vypadá mé ráno jsme vám už psala a při té příležitosti, jsem sepsala i to, co dělám večer. I když jsem často dost utahaná a líná, snažím se to vždy dodržet a obličej si očistit. Poslední dobou jsem svou večerní péči o pleť dost obměnila a momentálně jsem spokojená.
Poslední dobou mi dost přestaly vyhovovat odličovače očí. Buď jsem u toho nadávala, protože to prostě nešlo, nebo to šlo, ale s tím i půlka mých řas a ne a ne najít ten "pravý". Chtěla jsem tedy zkusit něco jiného a v Sephoře jsem sáhla po jejich 2v1 odličovači očí. K odlíčení nepotřebujete tamponek, prostě si trošku téhle gelo-vodičky dáte do ruky a krouživými pohyby odstraníte make-up. Musím říct, že prozatím jsem docela spokojená a uvidíme, až ho budu používat déle. Momentálně ale vystřídal všechny klasické odličovače a jediné, na co si musím dávat pozor je, abych při odličování náhodou neotevřela oči a nechtěla se podívat, jak to jde, to totiž fakt není dobrý nápad :)
Potom, co ze sebe udělám pandu, používám odličovací mléko na stáhnutí největší vrstvy make-upu a na dočištění používám micelární vodu od Biodermy. Prozatím mám ještě zbytek zelené od loňských vánoce, letos jsem dostala růžovou verzi, tak uvidíme, jak s ní budu spokojená, až na ni přijde řada.
Potom následuje buď sprcha a nebo jen opláchnutí obličeje a opět toto mýdlo na obličej od Clinique, které používám i ráno. Dočistí všechny zbytky make-upu a mám po něm pocit, že je obličej opravdu čistý.
Potom následuje vyčištění zoubků a balzám na rty. Carmex používám většinou večer, protože pokud mám opravdu hodně popraskané rty, za noc s nimi dokáže zázrak.
Noční krém momentálně používám od značky Loreal. Předtím jsem měla nějaký od Nivea a byl taky moc fajn, ale spíš na léto, na zimu mi to přišlo tak nějak málo hydratační. Oční krém používám od Ryoru Kaviderm a taky jsem o něm už na blogu psala. Pokud mám nějaké pupínky či krupičku, která se mi čas od času udělá, třeba před zkouškama, používám zinkovou mast, se kterou se pupínky a začervenání hojí rychleji.
Večer také používám Rexonu, která už je u nás k dostání dost dlouho a já jsem jí teď taky přišla na chuť. Opravdu mi moc vyhovuje a hlavně to, že ji večer natřu a ráno nemusím řešit jestli už mi antiperspirant uschnul nebo si ho chytře otřu do trika, nejlépe tmavého.
Ráda bych řekla, že se každý večer mažu tělovým mlékem, ale na to jsem moc velký lajdák. Zvládám to tak třikrát týdně a to se snažím. Co ale dělám fakt každý večer, aspoň v zimě, je používání krému na ruce. Tenhle poklad od Mixy umí s popraskanými kotníčky udělat zázraky a mám ho moc ráda. 

Čas od času si večer dávám nějakou masku, nebo 2-3 týdně dělám peeling. Tohle je ale takové to základní, co se snažím dělat fakt každý večer před spaním.


You May Also Like

1 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)