DERMACOL LongLasting Lipstick - 05

by - 20:36

Ahoj!
Počasí mi absolutně maří všechny snahy o nafocení kvalitních fotek pro články, a tak jsem musela zalovit v archivu a vyhrabala jsem asi poslední fotky, které jsem fotila do zásoby. Dneska vám tak teda představím novou rtěnku od Dermacolu, na kterou se toho v blogovém světě už taky dost objevilo.

Od Dermacolu mám doma asi dvě rtěnky a přijdou mi fajn, ale nic, po čem bych radostí skákala do stropu, to mi mnohem více vyhovuje třeba Rimmel. Nová řada rtěnek Dermacol je k dostání už někdy od Vánoc a podle fotek z netu mě nějak moc nezaujala. Pak jsem ale v Rossmannu narazila na jejich stojánek a docela mile mě překvapily odstíny, přesně takové, jaké se mi zrovna líbí.
  
Trošku na nic bylo to, že ke rtěnkám nebyly testery, a tak jich byla většina rozrýpaná a vyzkoušená (nechápu!). Vybírala jsem tak pouze podle barvy a mohla si jen domyslet, jaká bude rtěnka při používání. Sice to moc nemám ráda, ale odstín 05, který jsem si nakonec koupila mne zaujal a navíc byly rtěnky v akci, takže jsem to riskla.
Poslední dobou ulítávám na rtěnkách do fialova a přišlo mi, že celá tahle nová řada má dost podobné odstíny. Nakonec jsem si tedy vybrala 05 a těšila se, až ho doma vyzkouším.

Co se týče obalu, jde o typický klikací obal, ale tento se mi nějak hůř otvírá. Když ho odkliknu, tak pak mi jde obal těžko sundat a mám strach, že si rtěnku rozrýpu, už jsem k tomu párkrát moc daleko neměla. Zlato bílá kombinace není špatná, ale více se mi líbí ta modrá verze. 

Samotná rtěnka je krásná. Barvu jsem trefila a opravdu se mi líbí. Rtěnka má být dlouhotrvající a skutečně na rtech vydrží poměrně dlouho. Jediný problém, který s ní já mám je ten, že mé rty vysušuje. Málokterá rtěnka mi tohle nedělá a zvláště ty, co hlásají, že jsou dlouhotrvající jsou v tom expertky. Musím pod ni používat balzám a teď přes zimu také peeling, jinak to nevypadá ani trochu hezky. 

Odstín odpovídá fotkám. Jde o fialovo-růžovou sytou barvu bez třpytek. Do vrásek mi nezalézá a ani se nerozpíjí. Ale pokud ji mám na rtech delší dobu a sem tam je nepřetřu balzámem, začnou se mi šupinkovat a to se mi vážně nelíbí. 

Pokud se suchými rty nemáte problém, určitě vám bude vyhovovat. Já ji také budu používat, protože se mi moc líbí odstín, ale další bych si už asi nekoupila a raději se koukla jinde. Jak už jsem říkala, třeba Rimmel má také dlouhotrvající rtěnky a ty mi rty tolik nevysušují. S touto rtěnkou mám někdy pocit, jako bych měla rty úplně "zcvrklé" jak jsou suché.

Kupovala jsem ji v Rossmannu v akci za 99 Kč. 

You May Also Like

1 komentářů

  1. vyzerá krásne :) tiež som po nej pozerala ... u nás stoji asi 160kc:/
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)